Partyflock
 
­

An Exceptionnel Dream

gepubliceerd door , op
Na een zeer geslaagde eerste editie van 'An Exceptionnel Touch' presenteert Exceptionnel een bijzonder nieuw concept! Na veler verzoeken zal volgende week zaterdag 22 augustus een ouderwets intiem en eigentijds feest voorgeschoteld worden in een van de mooiste grotlocaties die de Benelux rijk is! Geen aanraking maar een buitengewone droom zal deze keer het thema zijn van Exceptionnel. Zij heten u dan ook van harte welkom op ruim dertig meter diepte, daar waar 120 miljoen jaar geleden nog een ondiepe tropische zee spoelde wordt je heden ontvangen door de oogverblindende hostessen van Exceptionnel Dream.

De La Caverne de Geulhem is een sfeervol ingerichte mergelgrot in het Zuid Limburgse Heuvelland, gesitueerd in de ‘tuin van Maastricht’ en bestaat uit meerdere ruimtes. Door de ruim 4.000 fonkelende kaarsen wordt er een zeer intiem en unieke sfeer gecreëerd die je niet snel zal vergeten!

In La Caverne de Geulhem zullen de volgende djs acte de presence geven met o.a. Santito, MEM, Miss Melody, San, Melvin, Mathon, Krizz, Pure Ruby (DJ Nr 1 from Malta), Nico Parisi, Enrico de Luca, Cher, Joia Vita, Renji, Azzoux, en Matt thazz die zullen zorgen voor de nodige ‘underground’ beats.

­ ­ ­
Foto’s: verwijderd

Deze party is uitsluitend toegankelijk voor koppels en single dames!
Tickets kosten € 45,00 p/ stuk incl. entertainment, ice, fruits, candy and nice present. Tickets zijn te bestellen via Paylogic, voor meer informatie omtrent dresscode etc tref je aan op de speciale website: www.exceptionnel-dream.nl
Recensies van de vorige editie kun je hier terug lezen!

Combineer dit feestje met een weekendje Zuid-Limburg daar in Maastricht en Valkenburg wel altijd iets valt te beleven! Een unieke kans dus om met je beste partyvrienden te vertroeven in een van de mooiste steden van Nederland...Mestreech! Naast de kaartverkoop kun je ook verschillende arrangementen boeken incl. hotelovernachting voor 2 of zelfs 3 dagen tegen zeer gunstige tarieven (zie packages op de speciale website).Wil je helemaal uit je dak gaan dan kun je de dag erna nog aansluiten op Castle of Love te Kerkrade met o.a. Erick E, Chuckie, Ricky Rivaro, Michel de Hey and more.

4 opmerkingen

 
Artiest Renji
Dit wordt een geweldig event!

BE THERE!!!
wanneer komen de foto,s op de site van exeptionel dream weet iemand dat toevalig????