Partyflock
 
­

Good Life festival viert het goede leven

gepubliceerd door , op
Onder het motto, Good Life, life is good,presenteert Bijdehand Producties op zondag 6 september de tweede editie van Good Life festival in Nijmegen. Decòr voor dit feestelijke gebeuren is het knusse openluchttheater "de De Goffert". Zoals de naam al doet vermoeden staat deze dag geheel en al in het teken van de gulle lach. Zie het als een soort van Nijmo-Disneyland in de De Goffert, maar dan nėt ietsie anders. Een gruwelijk ravershof van Eden met alle zalige elementen die hierbij passen. Niets moet en alles mag. Dat is het devies. Zondag rustdag? Dacht het niet!

Na een zeer geslaagde eerste editie met lyrische reacties vanuit alle hoeken schreeuwde dit initiatief om een vervolg. Zaken die werden genoemd waren de kneiters dikke tunes, de ontspannen sfeer, de gruwelijke locatie, het veelzijdige programma, een loepzuiver geluid, de oud Nijmeegse gezelligheid, de fraaie aankleding, als ook het lekkere eten, de intieme setting, het fijne publiek en meer van dat soort kenmerkende zaken. En om dan maar meteen met de deur in huis te vallen. Dit jaar wordt het beter.

Want nadat de vorige editie in een kleine vier weken uit de grond werd gestampt is er dit jaar aanzienlijk meer tijd uit getrokken om alles op poten te zetten, maar de basis blijft het zelfde. Namelijk een breed, laagdrempelig dancefestival in Nijmegen voor fijne mensen die het leven willen vieren. Ook dit jaar zijn er twee podia, maar er is dit jaar wel een klein tandje bij geschroefd door met niemand minder dan househeld Jimpster. Als labelbaas van het roemruchte kwaliteitslabel Freerange pioniert Jimpster de laatste jaren in verfrissende deephouse en andere kwaliteitsklanken. Een artiest in hart en nieren die door de jaren heen een geheel eigen geluid heeft ontwikkeld. Van electronica tot broken beats en van downtempo deephouse tot pompende neotech. Jimpster got's it all. Als dj rockt hij al meer dan tien jaar lang over onze globe en weet hij te overtuigen met zijn frisse verassende deephouse. Benny. Er is geen betere. Good Life is blij dat hij komt want dit Rotterdamse zwaargewicht staat garant voor kwadraatsfeest. Zeker wanneer Dhr. Rodrigues geheel zijn eigen ding kan doen weet hij zichzelf zo nu en dan te overstijgen. Alleen al daarom iets om naar uit te kijken. De overige namen spelen allen (Nuno is kind aan huis in het Nijmeegse) een zogenaamde thuis wedstrijd. Duidelijk geval van Veni, Vedi, Vici, dus.

Op het tweede podium wordt er vanuit een ander vaatje getapt met de ingewikkelde sferische IDM van wonderWaalkind db tot aan de recht voor je bek acid van Cosmic Force en Zuurkool met vette jus. Met wat Apzolute gekkigheid en enige elementerende destructie wordt het hier een Waalhallah voor de experimentele beatfreak. Want èèn ding is zeker en vast. Stage twee is alles behalve gedwee.

Overige gekkigheid ligt te popelen op de plank en blijft daar liggen om nog verder te rijpen. Wèl kan alvast worden verklapt dat Shine Line komt om allerhande kledingswaren te voorzien van het Good Life etiket. Tevens zorgt Willing Wheels voor een ware picknick vibe. Meer nieuws volgt.

Als je nu al zin hebt om deelgenoot te worden van deze Good Life, Life is Good vibe ga dan naar Deze site en koop alvast een kaartje.

Life is Good. Geniet er dus maar van.

Good Life stage
Jimpster
Benny Rodrigues & Darko Esser
Nuno dos Santos & Pitto
Brent Roozendaal
LiveRaoul Santos
Alex Jansen

Life is Good stage
LiveCosmic Force
LiveApzolut
David Vunk
Livedb
King Pin
Element: Destruction
LiveRaoul Santos
Digital Scaramouch
Alejandro Ríos

11 opmerkingen

Nou dat zal wel TOPSJIT zijn hoor
Een lekker feestje op een sunny sunday @­ my hometown!! yesyes dat wordt Good!
 
leuk zo naar het lief festival

als ik nog puf heb even kijken
db

alleen al voor dirk zeg ik green en blue af...maaaaar, alleen voor jou buurman ;)

DIKSJIT!