Partyflock
 
­

12 hours of Lucien Foort

gepubliceerd door , op
Op 2 augustus zal Lucien Foort jou van 12.00 uur ’s middags tot 00.00 uur ’s nachts meenemen op een muzikale experience tour. Deze house marathon geeft Lucien de mogelijkheid om zijn grote passie en talent ten gehore te brengen en geeft jou de mogelijkheid om in te stappen op een bijzondere house trip. De Dreadman nodigt jou uit, so enjoy the ride!

Yes he can
“Als er ooit een moment is geweest om het publiek te betrekken bij een set die langer dan 1 uur duurt, dan is het nu, aldus Foort.” Hoe graag hij ook van club naar club en land naar land hopt, soms moet je ook gewoon je eigen ding doen. Geïnspireerd door het verleden, heden en de toekomst in dansland, kan hij niet anders dan het heft in eigen hand nemen en het publiek onder dompelen in de diverse stromingen die de house scene kent. Dat betekent voor deze Rotterdammer om 12 uur lang zijn ongekende sound door de Speakers te laten knallen en met het publiek een feestje te bouwen.

House experience
Het is niet de eerste keer dat Lucien een lange set zal draaien, in Argentinië en Australië, heeft de Dreadman al bewezen dat hij voor een set van 6 uur zijn hand niet omdraait.
Deze tijd gaat hij op 2 augustus nog eens verdubbelen, waardoor er niet meer gepraat kan worden over een DJ set, maar over een house experience.
Daarnaast maakt de locatie en de setting de gehele experience af, van de aankleding tot de soundsystem alles wordt uit de kast getrokken om de juiste sfeer te creëren. Dus laat je verassen door geheel in stijl een topprestatie te ervaren, onder leiding van de charismatische Lucien Foort.

Billabong Beachclub
De setting van deze geheel gratis toegankelijke house experience is Billabong Beachclub (zwarte pad Scheveningen). Rain or shine; Lucien Foort geeft op deze prachtige locatie precies om 12.00 uur acte de présence om vervolgens 12 uur later zijn set te beëindigen, zoals alleen hij dat kan. Om het onbetrouwbare Nederlandse weer voor te zijn, is de buiten area van Billabong Beach aan de bovenkant en zijkanten volledig overdekt. Dus geen reden meer om deze legendarische dag te missen, save the date!

We keep in touch
Voor alle inns en outs over de 12 hour experience met Lucien kun je terecht op www.lucienfoort.com. Houdt het volgende persbericht in de gaten voor meer FOORT news!

Up-coming event: 8 augustus Foort on Wheels @ Fit For Free Dance Parade & Lucien Foort & Friends Afterparty.

7 opmerkingen

12 uur :O Dat wil ik niet eens proberen na te doen :D

(Y)
 
Stanton heeft al een keer 24 uur gedaan ;)
 
Uitspraak van verwijderd op zondag 26 juli 2009 om 14:46:
Stanton heeft al een keer 24 uur gedaan

:O wow vind 12 uur al dik :D
 
hm.. en nu het publiek nog die het 12uur lang volhoudt O:)
Uitspraak van verwijderd op zondag 26 juli 2009 om 18:58:
hm..­ en nu het publiek nog die het 12uur lang volhoudt

en die zitten natuurlijk allemaal op nature one!
Uitspraak van verwijderd op zondag 26 juli 2009 om 18:58:
hm..­ en nu het publiek nog die het 12uur lang volhoudt

Ik hou het nog geen half uur vol bij de K*T DJ