Partyflock
 
­

Franchise ‘Beachhouse’ op Scheveningen Strand

gepubliceerd door , op
Zon, zee, strand, een lekker drankje en een mooie heldere sterrenhemel, wat wil je nog meer? De beste housemuziek in de Scheveningse strandhut van Franchise natuurlijk. Daarom is zaterdag 15 augustus een uitstekend vooruitzicht! Op deze dag viert het welbekende Franchise de kick-off van de eerste strandeditie in 2009. Omdat het zo goed gaat met Franchise wordt het gevierd met een speciale strandeditie in de Billabong Beachclub in Scheveningen. Met dj's als Billy the Klit, Hardwell, Afrojack, Hitmeister D en Jamie Westland, heeft MC Boogshe weinig moeite om de bezoekers ‘springende’ te schreeuwen.

De dj’s, die dit allemaal waarmaken voor jou, zijn onder andere Billy the Klit, De entertainer wat betreft housemusic. Hij blijft de enige dj die het publiek altijd los weet te maken op zijn sexy, maar toch vloeiende housebeats. Billy the Klit is de laatste tijd erg druk geweest met zijn 2e mix CD 'Billy the Klit Summer 2009', z'n bijbehorende zomertour (in o.a. Calella, Mallorca, Salou, Lloret de Mar en Starbeach Chersonissos) en zijn nieuwe release ‘Rock ur Body’. Maar zijn fans kennen deze Haagse dj vooral van Franchise en van zijn uitverkochte solo’s. De dj die deze avond afsluit is dj Hardwell. De kleine 'grote' man vervult al grote spots op onder andere op Dance Valley, Sensation, draait deze zomer in Ibiza en nog veel meer. Wat erg kenmerkend aan hem is zijn eclectische housestijl en zijn capaciteit om zich overal aan te passen. Afrojack, bekend van zijn nieuwe remix-hit 'moombah' heeft de top 10 van beatport gehaald en is voornamelijk bekend van events als Ex Pornstar, Dirty Dutch, Sensation en ga zo maar door. Deze veelbelovende dj vindt het belangrijk om de juiste sfeer te creëren, door zijn muziek.

Jamie Westland is ook van de partij op Franchise Beachhouse. Hij is vooral bekend van Di-rect, maar heeft zich zeker al bewezen als professionele dj. Natuurlijk is hij bekend van Franchise, Nope Is Dope en Hed Kandi. ‘Last but not least’ draait Hitmeister D op 15 augustus zijn flitsende beats voor jullie. Met zijn underground stijl weet hij iedereen te imponeren. De chick van deze avond, die een spetterende performance gaat geven is MC Boogshe. Deze breakdancende Mc’er weet op de vetste beats iedereen mee te laten swingen. Wees er snel bij en schaf je ticket nu al aan. De voorverkoop is €10,-(ex fee) en is te bestellen via www.timoco.eu of the halen bij elke BelCompany winkel . Ook zijn de tickets verkrijgbaar bij strandtent Billabong Beachclub op de desbetreffende datum, hiervoor zal wel de deurprijs van €14,- gevraagd worden.

“Be at the beach, and get Franchise”!

3 opmerkingen

F2D
Werkzaam bij First2Dance
Di-Rect :).....verrassend!
 
Uitspraak van F2D op donderdag 23 juli 2009 om 16:07:
Di-Rect .....­verrassend!

Jamie draait al een behoorlijke tijd als dj hoor... o.a. in Club Vie.