Partyflock
 
­

Monday Madnezz Summer ‘09

gepubliceerd door , op
afbeelding Monday Madnezz Summer ‘09
FeestMonday Madnezz · Local Heroezz
Datummaandag 13 juli 2009
LocatieHooizolder
FeestMonday Madnezz · Wildstylez
Datummaandag 20 juli 2009
FeestMonday Madnezz · The Prophet
Datummaandag 27 juli 2009
FeestMonday Madnezz · Zany
Datummaandag 3 augustus 2009
FeestMonday Madnezz · Headhunterz
Datummaandag 10 augustus 2009
FeestMonday Madnezz · Noisecontrollers
Datummaandag 17 augustus 2009
FeestMonday Madnezz · Frontliner
Datummaandag 24 augustus 2009
Voor het vierde jaar achter elkaar zal Confused Events deze zomer iedere maandag weer vertegenwoordigd zijn in discotheek de Hooizolder te Westkapelle. Vanaf 13 juli tot 24 augustus zal deze discotheek zeven maandagen lang in het teken staan van Monday Madnezz.

Iedere zomer wordt de provincie Zeeland overspoeld door toeristen uit alle windstreken. Discotheek de Hooizolder is in deze periode iedere dag geopend. De maandagen in de zomervakantie zijn in 2006 voor het eerste omgedoopt tot Monday Madnezz, een concept dat inmiddels uitgegroeid is tot een waar begrip in Zeeland maar zeker ook in de aangrenzende provincie Noord-Brabant.

Confused Events presenteert zes weken lang, iedere maandag een andere hoofdact die tot de top van de Hardstyle behoort. Elke week bijgestaan door o.a. residents: M-ystery, Milo, Blade, Demon en The Pro-VezzoR, een aantal locale gast deejays als Jack of Sound en Horus en niet te vergeten zoals elk jaar weer een aantal ‘’upcoming’’ talents, dit jaar in de naam van: Underground Madnezz, Kaap en The-System. De avonden zullen gevuld worden met Hardstyle en Early Hardstyle en, mocht de avond het toelaten, dan zullen er ook zeker nog wat early en / of mainstream hardcore plaatjes aan het eind van de avond voorbij komen.

De hoofdprogrammering van 2009 is als volgt:
13-07-2009: Local Heroezz
20-07-2009: Wildstylez
27-07-2009: The Prophet
03-08-2009: Zany
10-08-2009: Headhunterz
17-08-2009: Noisecontrollers
24-08-2009: Frontliner

Al de hoofd acts beginnen om 01.30, en draaien 1,5 uur lang

Extra
De tweede area, Café de Hooimeid zal elke maandag in het teken staan van de Beach House, Malibu's beach party. Naast deze twee area’s kan men uiteraard heerlijk chillen buiten op het Lounge Terras en een hapje eten in de Hooivork!

Entreeprijs & Combi ticket
Kaarten voor Monday Madnezz kosten € 10,- per keer, met uitzondering van de Local Heroez editie op 13 juli, dan mag je namelijk voor € 5,- naar binnen. Kaarten zijn alleen aan de deur van discotheek de Hooizolder te koop!

Voor de vaste Monday Madnezz bezoekers is er een combi prijs geregeld. Hier kan je je voor aanmelden via dennis@confused-events.nl of op de eerste of tweede Monday Madnezz avond bij de Hooizolder zelf. De combi tickets gaan alleen op naam & legitimatie en kunnen dus niet worden gedeeld met andere personen. Ze kosten € 45,- voor de zes avonden (met hoofd acts), dit betekend dus € 7,50 per editie voor de harde kern van Monday Madnezz. De € 45,- dient uiterlijk te worden betaald op de tweede editie op 20 juli met Wildstylez. Geef je ID zodat je naam en achternaam goed worden genoteerd!

Busdienst
­
Laat de zomer maar komen! Confused Events is er klaar voor!
Voor meer informatie: www.confused-events.nl // www.dehooizolder.nl // [flock=2541]{element is niet toegankelijk}

10 opmerkingen

 
Artiest Kaap
Zin an :cheer:
met noiscontrollers aanwezig dan ben ik toch daar!!!
O-Boy
Artiest O-Boy
ben er zeker een avondje bij denk zowiezo NOISECONTROLLERS
Er handig die busjes voor mensen die in de buurt zitten:)!
 
goh hebben ze ook al last van de crisis?: de prijzen zijn verdubbeld:S vorig jaar hoefde je nog maar 5e te betalen op alle maandagen:S
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 10 juli 2009 om 19:35:
goh hebben ze ook al last van de crisis?: de prijzen zijn verdubbeld vorig jaar hoefde je nog maar 5e te betalen op alle maandagen

En het eerste jaar € 7,- ....
En decibel was vorig jaar ook € 4,- goedkoper dan nu, en 4 jaar terug € 11,25 goedkoper, streetparade mbg op hof van tange in die jaren ook bijna € 10,- omhoog.....en zo kan je nog wel even doorgaan met feesten, producten en diensten in Nederland. Een stijging in 4 jaar van € 3,- vind ik vrij weinig eerlijk gezegd.

Neem de deejay prijzen, denk je niet dat die ook onderhand na 4 jaar gigantisch gestegen zijn.... Vorig jaar hebben wij dat verschil zelf voor het publiek opgevangen, maar ook wij moeten een keer omhoog.

En als je goed leest, is er gewoon een bundel aanbieding dat als je elke avond komt het maar € 7,50 kost.

Het is niet zo dat wij als organisatie , en andere organisaties in het land onze zakken vol steken met jullie geld als je dat soms denken, geloof mij maar dat de kleinere organisaties blij zijn als ze over een jaar gezien break even draaien. Als je onze tijd en energie zou omrekenen in uurloon zouden we de bijstand nog niet halen.

Dus als dat geklaag nou is op houdt van het afgelopen jaar over de prijzen, dan zou het allemaal een stuk gezelliger worden ;)

Zo, en nu op naar de Monday Madnezz avonden, want wij hebben er iig zin in :bounce:
laatste aanpassing
Jack of Sound :respect:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 10 juli 2009 om 19:35:
goh hebben ze ook al last van de crisis?: de prijzen zijn verdubbeld vorig jaar hoefde je nog maar 5e te betalen op alle maandagen
ja nancy....niet zeiken en gewoon komen! tot maandag ;)
Uitspraak van M-ystery op vrijdag 10 juli 2009 om 19:51:
Dus als dat geklaag nou is op houdt van het afgelopen jaar over de prijzen, dan zou het allemaal een stuk gezelliger worden ;)

Zo, en nu op naar de Monday Madnezz avonden, want wij hebben er iig zin in :bounce:

:respect:
morge losss!