Partyflock

House Junkiez · After the park Edition

 

House Junkiez · After the park Edition

gepubliceerd door , op
House Junkiez (afbeelding)
FeestHouse Junkiez · after the park
LocatieOld Cave Site
Datumzaterdag 18 juli 2009
StadNijmegen
FeestHouse Junkiez · after the park
Datumzondag 19 juli 2009
FeestHouse Junkiez · invites phunkers
Datummaandag 20 juli 2009
FeestHouse Junkiez · house classics
Datumdinsdag 21 juli 2009
FeestHouse Junkiez · after the park
Datumwoensdag 22 juli 2009
FeestHouse Junkiez · after the park
Datumdonderdag 23 juli 2009
FeestFunk Fiction · after the park
Datumvrijdag 24 juli 2009
Kwaliteit, intimiteit en house zoals house bedoeld is. Tijdens de zomerfeesten laat House Junkiez zien dat een goede party succesvol kan zijn dankzij een pure passie voor house en perfect gevoel voor sfeer. Bij House Junkiez geen massa’s mensen of prijzige consumptie: de dj’s en bezoekers ‘are in it for the music’.

Tijdens de Nijmeegse vierdaagse kunnen liefhebbers (18+) van house een week lang feesten met House Junkiez in partyspot Old Cave. House Junkiez bestaat sinds 2007 en heeft inmiddels succesvolle feesten door heel Nederland op zijn naam staan met dj’s uit binnen- en buitenland. Bovendien biedt dit houseconcept een podium voor talentvolle jonge dj/producers. Daardoor is het publiek verzekerd van zowel herkenbare als vernieuwende sounds. Een voorbeeld hiervan is de samenwerking met de organisatie Phunkers, ook aanwezig tijdens de komende houseweek.

Gevarieerde line-up
Omdat het bij deze Nijmeegse editie zeven aaneengesloten party-avonden betreft, heeft de organisatie een afwisselende en tegelijkertijd ijzersterke line-up neergezet. Geen enkel feest is hetzelfde en iedere avond/nacht kunnen bezoekers rekenen op eigentijdse dj’s met afwisselende stijlen zoals techhouse, house en ‘garage classics’. Een opvallende naam is onder meer Hardwell. Deze dj draait op de openingsavond en staat bekend om zijn buitengewone technische kwaliteiten, gevarieerde muziekkeuze en onmiskenbare ‘personal touch’. Verder draaien bekende dj/producers zoals Sidney Samson, Bart B More, Skitzofrenix en Bingo Players.

Funk Fiction 25+
Een speciale vermelding krijgt de party final op vrijdag 24 juli genaamd ‘Funk Fiction’. Dit concept biedt eveneens de juiste ‘sound of house’, maar heeft een compleet andere, high-end uitstraling gecombineerd met een relaxte sfeer. Daarmee is Funk Fiction een echte party voor mensen van 25 jaar en ouder. Overigens is dit geen nieuw concept. De oorsprong hiervan gaat enkele jaren terug (2006). In de jaren die volgden is Funk Fiction uitgegroeid tot een spraakmakend housefeest in de Nijmeegse Lux waarvoor de kaarten in rap tempo uitverkocht waren. Na een korte pauze is deze ultieme high-end party terug van weggeweest.

Locatie met uitstraling
Deze speciale ‘After the Park’ editie vindt plaats in de Old Cave in Nijmegen. Dit is één van de oudste gewelven in de stad waardoor een unieke sfeer ontstaat, geheel passend bij uitstraling van het feest. En niet geheel onbelangrijk, Old Cave heeft een vernieuwd airco systeem waardoor bezoekers kunnen rekenen op een ‘coole week’.