Partyflock

Ground Zero festival: Independence day · Final briefing

 

Ground Zero festival: Independence day · Final briefing

gepubliceerd door , op
Ground Zero festival: Independence day (afbeelding)
FeestGround Zero Festival 2009 · Independence Day
OrganisatieGround Zero Site
 ⊂ ( Multigroove Site & UDC Site )
LocatieRecreatieplas Bussloo Site
Datumzaterdag 4 juli 2009
StadBussloo
Nog maar een nacht en dan zal het vreugdevuur ontstoken worden. Vanaf het drijvende classics Area op het meer zul je het vette vuurwerk in het gitzwarte water zien weerkaatsen, terwijl de lasers boven je de donkere sterrenhemel doorklieven. UDC en Multigroove laten zich door niks of niemand meer tegenhouden; op 4 juli - van zonsondergang tot zonsopkomst - viert Ground Zero Festival haar onafhankelijkheid: Independence Day!

Op Ground Zero vind je de pure, harde stijlen, gebracht door de specialisten uit de verschillende scenes. Van Hardstyle tot Hardcore en van Terror tot Industrial, elke underground fanatic komt hier aan zijn trekken. Wat dacht je van de energieke Pounding Grooves Area, de pompende Djax Stage en natuurlijk het ubervette Mainstage, waar alle stijlen nog eens extra dik uitgedragen worden? Daarnaast vind je een Chill-Out area bij het Bonfire met relaxte Chill Out, House & Electro. Dit is Ground Zero op zijn best, en hier vind je alles wat je moet weten:

Timetable
Check voor de timetable www.groundzerofestival.com of www.udc.nl.

Tickets
Tickets á €45,- (ex fee)zijn verkrijgbaar via www.udc.nl/tickets en Ticketservice (www.ticketservice.nl / 0900-3001250). Ook kun je tickets aanschaffen in alle filialen van Mid-Town, Primera en de grotere Postkantoren en Free Record Shops.

Buiten Nederland zijn tickets (en busreizen) te reserveren via de volgende officiële partners;
UK: Ticketbank (www.ticketbank.co.uk / +44 1702 306 293)
Italië: RND Promotions (www.rndpromotion.com / +39 0289 540 067)
Duitsland: Feierreisen (www.feierreisen.de / +49 1606 034 999)
Duitsland & Denemarken: Corestyle (www.corestyle-ent.de)
Frankrijk: Trip & Teuf (www.tripandteuf.com / +33 673 487 432)

Minimumleeftijd
De minimumleeftijd is 18 jaar. Het kan zijn dat tijdens de toegang naar een legitimatiebewijs wordt gevraagd om dit te controleren. Zorg dus dat je een geldig rijbewijs, identiteitsbewijs of paspoort op zak hebt. Een kopie hiervan is geen geldig legitimatiebewijs!

Weer
Ground Zero Festival 2009 word gehouden onder de open sterrenhemel van Recreatieplas Bussloo. 's Avonds na zonsondergang kan het flink afkoelen, dus zorg ervoor dat je een warme jas of trui bij je hebt voor de zekerheid. Deze kan je gewoon opbergen in een kluisje als je hem niet nodig hebt. Check voor vertrek nog even de laatste weersvoorspellingen op www.knmi.nl of andere sites zodat je goed voorbereid bent.

Kluisjes
Er zal een groot aantal kluisjes van Lockerbox aanwezig. Voor €6,- heb je de hele nacht lang de beschikking over je eigen kluisje waar je altijd bij kan om iets uit te halen of bij te stoppen. Voor de sleutel betaal je €5,- borg dat je terug krijgt als je de sleutel weer inlevert. Je kan je kluisje nu al online reserveren! Check www.lockerbox.nl voor meer informatie.

Camera's
Je kan gewoon een digitale camera meenemen om jouw avond voor de eeuwigheid vast te leggen. Professionele camera's of videocamera's zijn echter niet toegestaan.

Parfum, deo en overige spullen
Deodorantrollers, zonnebrand, medicijnen en soortgelijke producten worden alleen in de originele, gesloten verpakking tot het festivalterrein toegelaten. Spuitbussen onder druk (zoals deodorant bussen) en andere objecten met een spuitsysteem (zoals parfumflesjes) mogen vanwege veiligheidsredenen het terrein niet op. In het geval van medicijnen moet je de bijsluiter of een doktersvoorschrift kunnen overhandigen.

Drugs
De organisatie moet zich conformeren aan het lokale beleid en dat is streng. Zowel soft- als hard drugs zijn op het festivalterrein verboden. Bij de toegang zal iedereen gefouilleerd worden. Er geldt een zero tolerance beleid.

Toiletten
Er zullen er genoeg gratis toiletten aanwezig zijn om je behoefte te kunnen doen. Houdt er rekening mee dat Area Recreatieplas Bussloo een natuurgebied is en dat er zodoende streng tegen wildplassen zal worden opgetreden.

EHBO
Een duidelijk aangegeven EHBO post is aanwezig op het festivalterrein waar je altijd terecht kan.

MerchandiseStand
Naast de foodcourt en de verschillende barpunten zal er ook een uitgebreide merchandising stand aanwezig zijn. Hier kan je verschillende producten aanschaffen zoals zonnebrillen, CD's, glowsticks en de speciale Ground Zero merchandise.

Registraties
Tijdens het festival zullen verschillende camera crews opnamen maken voor de Ground Zero Live Registration DVD die kort na het festival zal verschijnen.

Routebeschrijving
...Openbaar vervoer...
Neem de trein richting Station Apeldoorn, daar zullen pendelbussen klaarstaan om je naar het festivalterrein te brengen. Na het festival kan je met dezelfde pendelbus weer terug naar het station. De kosten hiervoor bedragen €5,- voor een retour.

...Auto...
Vanuit Amsterdam / Amersfoort;
neem de A1 richting Apeldoorn / Hengelo, neem afslag 21 richting Voorst / Recreatieplas Bussloo, volg de borden "Ground Zero Festival".

Vanuit Deventer / Hengelo / Duitsland;
neem de A1 richting Apeldoorn / Hengelo, neem afslag 22 richting Twello, volg de borden "Ground Zero Festival".

Vanuit Zwolle / Groningen;
neem de A50 richting Apeldoorn / Arnhem, na Apeldoorn neem de A1 richting Deventer, neem afslag 21 richting Voorst / Recreatieplas Bussloo, volg de borden "Ground Zero Festival".

Vanuit Eindhoven / Breda;
neem de A50 richting Apeldoorn / Arnhem, na Apeldoorn neem de A1 richting Deventer, neem afslag 21 richting Voorst / Recreatieplas Bussloo, volg de borden "Ground Zero Festival".

Busreizen
Met Event Travel ga je goedkoper naar feesten. Want boek je nu naast een busticket ook een entreeticket (combiticket) dan krijg je een interessante korting en bespaar je ook nog eens voorverkoop kosten. Daarnaast hoef je de deur niet meer uit, want het is mogelijk om op onze site of telefonisch te boeken.

De luxe touringcars vertrekken uit meer dan 150 opstapplaatsen in Nederland. Door nauw contact met de organisatie van het feest wordt een route gekozen waarbij kans op file beperkt is en worden er speciaal voor Event Travel busparkeerplaatsen gereserveerd.

Zit jouw opstapplaats er niet tussen, probeer dan 15 vrienden bij elkaar te krijgen en kies je eigen opstapplaats. Kun je zelfs nog meer dan 25 personen bij elkaar krijgen dan krijg je ook nog eens korting op de bustickets. Daarnaast krijg je in de meeste gevallen een gratis combiticket bij elke 25 personen die met je meegaan.

Voor meer informatie, check www.eventtravel.nl. Je kunt ook bellen naar telefoonnummer 038-4256730.

...check www.groundzerofestival.com...

115 opmerkingen

k heb er zin in...­ BEUKUH!!!
GROUND ZERO HERE WE COME...!!! :bounce:
vette foto :yes:
Nog een nachtje....en dan knalleeeen!!! :bounce:
Kan ik morgen nog een kaartje halen op de dag van het feest??
Lekker over het hele terrein heen stuiteren, van area naar area :bounce:

Uitspraak van :bounce: sunny-D op vrijdag 3 juli 2009 om 23:01:
Kan ik morgen nog een kaartje halen op de dag van het feest??

De laatste 500 tickets voor Ground Zero Festival zullen aan de deur verkocht worden.­ Vanaf 20.­00 uur zal er een speciale kassa hiervoor naast de ingang van het festival opengaan.­

Dus eh... BE EARLY! :)
mwahhhhhhhhhh kheb er zin an!!!!!!!

Fotoaux zien er in ieder geval dik uit.

hop hop gas derop :D :bounce:
jajaja..­nog een paar uurtjes!!
ik ben nog aan het werk,maar ga straks helemaal los!!
mensen zie jullie daar!!! gezzelig..­
mensen dank aan de vuik zorg voor een bob
Uitspraak van Pietje Rebel op zaterdag 4 juli 2009 om 08:40:
mensen dank aan de vuik zorg voor een bob

afgelopen nacht is schijnbaar een grote controle geweest :OUitgebreide verkeerscontrole op A1
Op de snelweg A1 is vannacht een grote verkeerscontrole gehouden. Ter hoogte van Apeldoorn moest in beide richtingen iedereen aan de kant.

Fouilleren
Bijzonder aan deze controle was dat de automobilisten ook preventief werden gefouilleerd. Eenmaal aan de kant werden auto èn bestuurder grondig onderzocht.


Blazen
En ook aan het blazen viel niet te ontkomen. Zeven mensen werden aangehouden, onder wie één man vanwege het bezit van een vuurwapen. Verder trof de politie kleine hoeveelheden drugs aan. De politie deelde 479 bekeuringen uit, de meeste voor te hard rijden.
:D nog ffies :D

Nu aan het werk, rond een uurtje of 21.00 ruchting Bussloo, is er nog een aftertje net als vorig jaar aan het water :D

ffies bij komen na een nachtje dreunen :yes:
Vanavond ist zover :bounce:
Nog geen idee hoelaat we vertrekken..!!
Misschien maar ff Over de Hekken , Operation Groundzero ;)
[img width=302 height=226]http://album.partyflock.nl/68047107.jpg?nocache;5730680[/img]{non-image link}


http://www.megavideo.com/?v=J70EXDL7

click op de link, voor de clip van ground zero opbouw + intervieuw
laatste aanpassing
Ik heb niet teruggelezen in de posts, maar kan het niet vinden in het nieuwsbericht....­maareeh kun je ook kaarten kopen aan de deur?

*­Edit heb ff teruggelezen.....­500 nog aan de deur dus.....­
laatste aanpassing
Uitspraak van ram B ofwat ?! op zaterdag 4 juli 2009 om 09:08:
afgelopen nacht is schijnbaar een grote controle geweest

Dat flikken ze ieder jaar bij GZ :@ Mthrfckrs
Heb al wekenlang aan kunnen hore hoe vet dit wordt ! :P

Wou wel dat ik 18 was :P
Uitspraak van Wiebe :yes: op zaterdag 4 juli 2009 om 13:45:
Heb al wekenlang aan kunnen hore hoe vet dit wordt !

Maandenlang want mensen raken ook niet uitgepraat over vorig jaar 8)


Hopelijk dit jaar net zo gruwelijk. Tot vanavond mensen (Y) Geniet nog even van het mooie weer.
dat filmpje, niet echt iets om mensen mee te trekken :Roflol:
Uitspraak van :bounce: sunny-D op vrijdag 3 juli 2009 om 23:01:
Kan ik morgen nog een kaartje halen op de dag van het feest??

aan de deur!
Uitspraak van Dj Di-Rector op zaterdag 4 juli 2009 om 13:00:
click op de link, voor de clip van ground zero opbouw +­ intervieuw

Belachelijk saai
Helemaal top! Goed sfeertje, strakke muziek..­ Jammer dat t afgelopen is..­
ja idd sluit mij bij jou aan :cheer: was weer ubber bruut
:respect: 4 those who made this what it wassssss..

c u nxt year