Partyflock
 
­

DJ Promo met twee uur set (early & new) in Zeeland

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 26 juni presenteert Confused Events een nieuw concept in discotheek de Hooizolder, Westkapelle. In tegenstelling tot velen andere avonden waar de meeste hoofd acts slecht een uurtje de tijd krijgen (of op de velen birthday party’s zelfs nog minder) zal deze avond draaien om één bepaalde topartiest, welke door Confused Events wordt uitgenodigd om in een exclusieve, twee uur durende set zijn visie op de hardcore te laten horen. Voor de eerste editie valt de beurt aan niemand anders dan de man achter The Third Movement, DJ Promo.

Sebastian Hoff (aka Promo) wordt al jaren gezien als één van de meest invloedrijke artiesten in de hardcore scene. Met zijn label The Third Movement heeft hij een typische sound ontwikkeld die hem al jaren lang razend populair. Zijn Promo-files waren toen der tijd al trendzettend, en worden nog steeds met grote regelmaat op alle feesten gedraaid en zijn ware klassiekers gebleken. Door industrial- en techno-releases van zijn hand, onder zijn pseudoniem Rude Awakening, heeft Promo tevens bewezen een muzikale duizendpoot te zijn en niet in "hokjes" te denken.

­

Promo, een man met een mening, een man met een visie. Iemand die zich op eigenzinnige wijze binnen de hardcore-scene manoeuvreert en die met zijn eigen stijl en zienswijze een grote stempel heeft gedrukt op de hardcore zoals we die nu kennen. 'Quality Control' is zijn laatste album, welke 21 maart ge-released werd tijdens wederom een succesvolle editie van Q-dance: Promo in de Heineken Music Hall.

De organisatie is erg trots dat na lange tijd afwezig te zijn in de Zeeuwse Hardcore scene, Promo centraal staat op de eerste editite van Confused Events invites... In een exclusieve twee uur durende set zal hij door 1 uur early en 1 uur nieuwe hardcore zijn visie op hardcore laten zien en horen en je meenemen door een reis door de tijd, Promo-stijl!

Naast Promo zal de back-up van de overige uurtjes worden verzorgd door Confused Events residents M-ystery, Blade en Demon. Daarnaast prijkt de naam van B!zar op de line-up en zal één van Zeeland geliefdste deejays: Tera-pi de Hooizolder ook weer eens op haar grondvesten laten trillen. MC O-Boy zal deze editie voor vocale ondersteuning zorgen.

Timetable
23.00 – 00.00 B!zar
00.00 – 00.45 Blade
00.45 – 01.30 Demon
01.30 – 03.30 Promo
03.30 – 04.15 M-ystery
04.15 – 05.00 Tera-pi

Voor meer informatie: www.confused-events.nl // www.dehooizolder.nl // [flock=2541]{element is niet toegankelijk}

13 opmerkingen

 
hoorde dat ie een hiphop album gaat maken!!

ben benieuwd
 
Wat een monsterset! 2 uur lang ;)
Gaaf hoor, ik wilde hier eigenlijk wel heen (L). Ook omdat ik vroeger wel vaak in de Hooizolder kwam tijdens vakantie.

Maar helaas komt het niet uit :(
 
In een exclusieve twee uur durende set zal hij door 1 uur early en 1 uur nieuwe hardcore zijn visie op hardcore laten zien en horen en je meenemen door een reis door de tijd, Promo-stijl!
:kwijl: :bounce: :respect:

Jammer dat het zo ver weg is. :(
Ik zeg: komen
PROMO IS DE MAN :respect:
Uitspraak van Dj X-Fade :bier: op woensdag 24 juni 2009 om 14:20:
vet altijd van die kippevel nummers heeft die man

Idd!
laatste aanpassing
Uitspraak van hitmeister op woensdag 24 juni 2009 om 21:10:
Wel vet dat hij 2 uur draaid.­
TTTTTTTTTTTTTT
BeeVee
Artiest BeeVee
kijk dat willen we zien: 2-uurs setjes :respect: