Partyflock
 
­ Nederland

Kremlin meets Trance Legends Marc et Claude – 4 MEI 2002

gepubliceerd door , op
Aanstaande zaterdag, 4 mei, zal het er flink aan toe gaan in CUBIC.
Passion resident Don Diablo zal zijn KREMLIN debuut maken en de gevierde trance helden Marc Et Claude maken voor de tweede maal hun opwachting. Laatstgenoemde zijn vooral bekend vanwege hun enorme hit “I Need Your Lovin’ (like the sunshine)”. Bovendien staan ze op dit moment overal bovenaan de lijsten met hun nieuwe, beestachtige plaat “Tremble”.
Marc Et Claude zijn levende legendes in de wereldwijde trance stroming. Ze hebben KREMLIN al eens eerder op z’n kop gezet en zullen daar nu nog een schepje boven op doen.

De geweldige Don Diablo zal ze deze avond vergezellen.
De Nederlander Don Diablo is op dit moment de publiekslieveling bij uitstek in de UK club scene. Zonder twijfel is hij één van Nederlands beste export producten op dance gebied.
Hij treedt in de voetsporen van Tiësto, Ferry Corsten en Armin van Buuren. Hij is resident van de prestigieuze PASSION club avond en hij heeft in vrijwel elke UK superclub gedraaid, zoals GATECRASHER, CREAM en GODSKITCHEN.
Bovendien zal hij dit jaar voor het eerst op het CREAMFIELDS festival staan. KREMLIN resident gedurende deze avond is de fantastische Astrid, die tijdens Koninginnenacht op beide Qontact events de sterren van de hemel stond te draaien.

In de Vinyl Room viert CLUB EVE de verjaardag van DJ Dwin en iedereen is hiervoor uitgenodigd.
Dwin is één van Nederlands best bewaarde geheimen. Al geruime tijd is hij één van de meest toonaangevende DJ’s in de VIP rooms van alle grote evenementen en festivals – bovendien staat hij binnenkort op 4-Elements te draaien naast superstar DJ Danny Rampling en CJ Mackintosh. Daarnaast staat Dwin nu regelmatig te draaien tijdens de populaire Chemistry XXXL avonden in Amsterdam. Met zijn eigen unieke stijl en de beste platen die er maar te koop zijn, zal Dwin het publiek in extase brengen tijdens zijn DJ set. Naast Dwin zal Amsterdams meest populaire lounge DJ – Bram van der Loo – draaien, die onlangs nog gedraaid heeft op het uiterst succesvolle SPACE IBIZA evenement in CUBIC. Het belooft weer een dolle boel te worden.