Partyflock
 
­ Nederland

City Dance Free Festival met dikke line up én mooi weer in Zoetermeer

gepubliceerd door , op
As zondag is het zover; met een goede weersverwachting kijkt de organisatie van Citydance Zoetermeer uit naar een echte primeur voor Zoetermeer. Een groots podium, een groots terrein en natuurlijk de allergrootste artiesten van ons land zullen zich namelijk verenigen om samen een groot feest te bouwen Citydance Zoetermeer dus!

Voor het eerst in Zoetermeer is het zover, Het grootse City Dance Free Festival strijkt neer op de parking van de Silverdome in Zoetermeer. Deze grote parking pal naast megadome Silverdome en het succesvolle Players zal vandaag dienst doen als festival terrein! Citydance Zoetermeer begon zes jaar geleden met het gratis dance event op Koninginnedag in Eindhoven wat inmiddels is uitgegroeid tot een landelijk dance event. In 2008 werden nog maar twee steden aan gedaan, dit jaar zijn dat er maar liefst 18! Het festival, waar Dance en Club muziek centraal staat, vindt in Zoetermeer plaats op Van der Hagenstraat 20 (navigatie adres).

Dat Citydance Zoetermeer inmiddels een begrip is in Nederland wordt na elke editie steeds duidelijker. Stad op stad wordt veroverd door dit succesverhaal, dat elke editie compleet los gaat! Aanstaande zondag is Zoetermeer aan de beurt, en dat mogen we weten ook. Nog nooit eerder stond aan de rand van de stad zo’n groots opgezet outdoor evenement. Prepare yourself...for this bumpy ride! Het allerbelangrijkste is natuurlijk de platendraaiers van vandaag! De complete line up van aanstaande zondag is als volgt:

Erick E
Don Diablo
Shermanology (Andy Sherman “DJ Set” & Dorothy Sherman “live vocals”)
Jaziah
Dennis van der Geest
Robarto Feliz
MC Spyder
And the entrance is free!

Zoals de naam al doet voorkomen is Citydance Zoetermeer Free Festival geheel gratis! Kom op tijd want de capaciteit is natuurlijk niet oneindig! Zoals velen al eerder hebben gezegd; helaas kunnen we het weer niet beïnvloeden, maar zoals het er nu naar uitziet wordt het as zondag topweer met een zonnetje en 22 graden. Zorg dat je genoeg drinkt en gebruik zonnebrand crème om verbranding te voorkomen.

Parkeren
Volg aanwijzingen op van het personeel voor het vinden van een parkeerplaats. Ook is het terrein met het ov prima te bereiken. Je kan reizen met Randstadrail (halte Palenstein, daarna nog +-5 min lopen naar het terrein) of met de bus. Check http://www.9292ov.nl om je exacte reis te plannen.

Tijden & Afterparty
De poorten van Citydance Zoetermeer Free Frestival openen om 13:00 uur en zullen open blijven tot 23:00 uur. Hierna vind er een afterparty plaats in Players vanaf 22:30. Players bevind zich pal naast het festival terrein. Kom op tijd om de drukte bij uitloop van het festival voor te zijn! De minimumleeftijd voor het festival is 16 jaar, de minimum leeftijd voor de afterparty is 18 jaar. ID is verplicht!

8 opmerkingen

 
dennis vd geest :)

ik hoopte op armin in zoetermeer, maar dit is .... niet veel soeps.
Wees maar meer bang voor don diablo... Die man was slecht afgelopen zondag in utrecht zeg :S. Rock muziek en denken dat ie heel wat was, not dus!! Have fun!!!
Dik feestje! Afterparty ziet er ook leuk uit!
In eindhoven stelde city dance niks voor.
Slecht geregeld, weinig met Dance te maken.
Errug prijzig, en de sfeer zat er nauwelijks in.
zoetermeer was ook weer een saaie bedoeling... terrein misschien net voor de helft gevuld vrij publiek wat er maar als een zoutzak bij stond overal de enige die er nog probeerde een feestje van te maken was Don Diablo
Uitspraak van jappy-b op zondag 21 juni 2009 om 21:52:
zoetermeer was ook weer een saaie bedoeling... terrein misschien net voor de helft gevuld vrij publiek wat er maar als een zoutzak bij stond overal de enige die er nog probeerde een feestje van te maken was Don Diablo

Hallo die verpeste de sfeer juist wat eem lullo is dat zeg.
Verder we vermaakt.