Partyflock
 
­

Billy the Klit’s ‘Summer 2009’ tour

gepubliceerd door , op
Zijn nieuwe Franchise Summer 2009 Mix CD is goed ontvangen en ligt in de schappen van onder andere alle Free Record Shop outlets en is online te verkrijgen bij www.Bol.com. Op 27 juni vindt de officiële ‘Billy the Klit –Summer 2009' clubtour opening plaats in de Billabong Beachclub, Scheveningen. Dit mooie stuk strand zal naast de 3 uur set van mr. Billy himself ook Dani L. Mebius wederom het publiek vermaken. Ook is de duivelse Zawdi MC MC weer van de partij! De solo edities van ‘Billy the Klit’ zijn altijd uitverkocht, dus wees er snel bij!

Ben jij bij deze solo edities van Billy the Klit er niet bij geweest? Dan heb je echt wat gemist. Ga nu snel naar onderstaande link en bekijk het filmpje van een uitverkocht Paard op 28 maart in Den Haag:Zit jij deze zomer in Chersonissos, Salou, Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Calella of op Mallorca, dan zit je daar goed, Billy komt ook hier het publiek trakteren op zijn unieke performance en muzikale hoogstandjes. Zie hieronder het complete tourschema van Billy the Klit voor deze zomer:In al deze bekende en geliefde badplaatsen zal je kunnen feesten met Billy. Hij zal van eind juni tot halverwege augustus iedere week draaien in de heetste clubs en na de zomer doen we alles nog een dunnetjes over. Na de zomer vindt ook in Amsterdam de afsluiting van “Summer of 2009 clubtour “ plaats. Dus als jij deze zomer uit je dak gaat in Spanje of op Kreta dan moet je de bekendmaking van de locatie & datum in de gaten houden, want dit feest wordt de ideale reünie van de zomer! Wie niet naar het buitenland gaat hoeft niet te treuren want deze zomer is Billy the Klit ook te bewonderen op o.a. Mysteryland, Solar Festival, Pleasure Island, I Love Los Festival en Castle of Love Outdoor.

De kaarten voor de opening van de ‘Summer 2009’ clubtour op zaterdag 27 juni in de Billabong Beachclub in Scheveningen zijn €10 (ex fee) in de voorverkoop aan te schaffen bij www.timoco.eu & alle BelCompany outlets.

3 opmerkingen

 
Goeie shit, helaas niet overal aanwezig .....

Worden toppertjes (Y)
04-08-2009 :D