Partyflock
 
­ Nederland

Speedy J vervangt André Galluzzi op TechNorm XL door auto ongeluk

gepubliceerd door , op
Op dinsdag 9 juni bereikte de organisatie van TechNorm XL het bericht dat André Galluzzi a.s. zaterdag niet tijdens TechNorm XL kan draaien. Na een set afgelopen zaterdag in Berlijn werd hij door een chauffeur naar huis gereden en raakten zij betrokken bij een ongeluk. André Galluzzi verblijft tot op heden in het ziekenhuis en is niet in staat om te staan of lopen en heeft nog steeds veel pijn. Tot dinsdag bestond de hoop dat hij vóór a.s. weekend kon herstellen, echter dat blijkt niet het geval.

Daardoor zijn zowel de optredens in Madrid op 12 juni als tijdens TechNorm XL, een dag later op 13 juni in Heerlen afgelast. Het officiële statement van Cocoon en poppodium Nieuwe Nor is als volgt: "Due to a car accident last weekend and the consequences resulting from that, André Galluzzi is not able to show up at Technorm XL Afterparty. We - Cocoon Booking and the promoter Nieuwe Nor - have considered every possibility, but the health of our artists is the most important thing for us, and we cannot take any risk. We sincerely apologize for this situation, even if we are not responsible for it. To compensate the inconveniences, we will organise another show. The exact date will be announced within seven days. Thank you for your understanding. Even so, enjoy the party and have fun!" In het najaar zal André Galluzzi aldus te zien zijn tijdens een 'miNOR'-clubavond in poppodium Nieuwe Nor.

Poppodium Nieuwe Nor heeft in allerijl naar een vervanger gezocht en deze is gevonden in Speedy J. Hij was vorig jaar hét hoogtepunt van de eerste editie van TechNorm XL en wij zijn dan ook zeer verheugd dat hij op deze korte termijn mogelijkheid ziet om in te vallen voor André Galluzzi. Optredens van de Rotterdammer Speedy J zijn altijd gewaagd, én exclusief. Zo staan er voor de komende festivalzomer alleen nog optredens op Awakenings (27 juni) en Lowlands (21 augustus) in Nederland op de planning. Speedy J laat ons zelf weten vorig jaar onder de indruk te zijn geweest van de hele vette locatie en de supersfeer en wilt dit graag voor ons en jullie nog een keer dik overdoen. Laat dit loepzuivere staaltje Nederlands techno-geweld dus niet aan je neus voorbij gaan. Naast Speedy J staan op 13 juni a.s. ook op TechNorm XL: Radio Slave, Michel de Hey, Deetron, Raudive en Shadow Dancer. Tevens is er een buiten area, gehost door miniMahlzeit, met o.a. Daan Anders, Side Issue en Cannaloop. In poppodium Nieuwe Nor vindt, exclusief voor XL-bezoekers 's avonds een gratis afterparty plaats. Ook in het vervoer naar de afterparty wordt door gratis pendelbusjes voorzien.

Alle info over TechNorm XL: www.technorm.nl

10 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 51833, 65138}
Damn. Hopen dat hij snel weer beter wordt! (Y)
Beterschap
zal wel een overdosis zijn geweest ipv auto ongeluk ;) :P
 
de zuster krijgt een hartverzakking als ze de uitslag van Galluzzi's bloedonderzoek ziet :lol:
Aaaaaah joh...... Andre Galluzzi staat ook op Solar...iets verder rijden maar dan heb je ook wat :-)
beterschap andre!!! waardevolle vervanging (y)
 
Uitspraak van Lennart! op zaterdag 13 juni 2009 om 14:21:
zal wel een overdosis zijn geweest ipv auto ongeluk

WANT???????? Is bij elk auto ongeluk een overdosis drugs de oorzaak dan??
laatste aanpassing
Nee..Maar André heeft nogal de gewoonte om behoorlijk ja euhh los te gaan :P...Los van het hele autorijden verhaal dus ;)
laatste aanpassing