Partyflock
 
­ Nederland

Holy Beats Kruistocht in trainingsbroek

gepubliceerd door , op
Holy Beats  Kruistocht in trainingsbroek
9 juni 2009
FeestHoly Beats · Kruistocht in trainingsbroek
Datumzaterdag 20 juni 2009
WinactiesHoly Beats actiegesloten
Holy Beats actiegesloten
LocatieDe Kade
Voor de echte oldschool en early hardcorefanaten is het aftellen inmiddels begonnen. Zaterdag 20 juni zal namelijk het feest ‘Holy Beats - kruistocht in trainingsbroek’ plaatsvinden. Waar deze bijzondere naam vandaan komt is voor de meeste mensen inmiddels bekend. Voor iedereen die nog niet weet waar deze naam vandaan komt:



Het feest Holy Beats is inmiddels een begrip in de oldschool en early hardcorescene. Het feest behoort niet tot de grootsten van het land, het kent inmiddels echter wel een trouwe schare bezoekers. Deze bezoekers weten het feest telkens weer te vinden omdat de naam Holy Beats garant staat voor gezelligheid, een uitbundige feeststemming en goede muziek. Onder goede muziek vallen volgens de organisatie van Holy Beats de stijlen: early hardcore, classics, oldschool, rave en happy hardcore. Op het laatste moment heeft de organisatie nog twee namen toegevoegd aan de line-up en dat zijn zeker niet de minste. In de main area is The Rapist toegevoegd die een knallende early hardcore set zal verzorgen. In area two is Da Lucci toegevoegd, deze zal een heerlijke happy hardcore set neerzetten. De organisatie van Holy Beats is van mening dat een dj pas echt goed tot zijn recht komt bij een draaitijd van één tot anderhalf uur. Tegenwoordig worden line-ups maar volgepropt met zoveel mogelijk dj’s in de hoop op die manier meer publiek te trekken. Dit heeft als gevolg dat veel dezelfde platen door verschillende dj’s worden gebruikt en dat dj’s niet de tijd hebben een set goed op te bouwen. Op Holy Beats zullen de dj’s allemaal minimaal een uur krijgen zodat zij een volledige set met een goede opbouw en climax kunnen neerzetten.

Het thema van het feest is de religie Holy Beats. Wat deze religie precies inhoudt, is in de aanloop naar dit feest vaak aan de organisatie gevraagd. Allereerst moet worden gezegd dat het concept Holy Beats met een hele dikke knipoog moet worden bekeken. Het feest Holy Beats kan worden gezien als een reactie op de stichting ‘Naar House’, beter bekend als de mensen van de ‘Jezus bus’ (de rode bus die je vaak bij grote houseparty’s ziet staan). Deze stichting probeert jongeren over te halen niet meer naar houseparty’s te gaan omdat deze feesten ervoor zouden zorgen dat bezoekers in de hel zouden komen. Volgens de organisatie van Holy Beats is dit natuurlijk grote onzin. Bezoekers van houseparty’s willen maar één ding en dat is keihard feesten. Holy Beats staat dan ook vooral voor gezellig feesten met elkaar ongeacht waar je vandaan komt, wie je bent, wat je huidskleur is, of voor welke voetbalclub je bent. Al deze zaken zijn op een houseparty van ondergeschikt belang. Op een houseparty is iedereen je vriend en als één grote vriendengroep moet je feesten tot de laatste bassen door de zaal denderen. Dát is waar de religie Holy Beats voor staat!

Omdat het feest de subtitel ‘kruistocht in trainingsbroek’ heeft, zal er op Holy Beats een stand van Hard-Wear aanwezig zijn waar trainingspakken van zowel Australian als Cavello te verkrijgen zijn. De beruchte ‘Holy Beats - 10 geboden’ t-shirts zijn uiteraard ook weer verkrijgbaar op het feest. Om alvast in de stemming te komen voor Holy Beats is er een speciale Holy Beats show gemaakt bij het internetradiostation Hardcore Power. In deze show hoor je alles over het aankomende feest. Daarnaast zorgen de dj’s Chosen Few en Brunoxide voor een ruime hoeveelheid early hardcore. Dit wordt afgewisseld met wat nieuwere hardcore, zodat ook de vaste luisteraars van Hardcore Power die meer van nieuwe hardcore houden, aan hun trekken komen. De uitzending is van 8 t/m 14 juni tussen 12.00 – 00.00 te beluisteren via deze stream of via www.hardcorepower.nl.

Holy Beats vindt plaats in de De Kade in Zaandam (Zuiddijk 9). Tickets voor Holy Beats kosten slechts € 10 in de voorverkoop en € 12,50 aan de deur. Tickets zijn te verkrijgen via www.holybeats.nl. Ook zijn er voldoende kaarten apart gehouden voor deurverkoop. De De Kade is zowel met openbaar vervoer (de locatie is op loopafstand van station Zaandam) als met de auto (er is een grote parkeerplaats op nog geen minuut loopafstand, parkeren gratis vanaf 23.00 uur) prima te bereiken. Klik hier voor een routebeschrijving. Holy Beats duurt van 22.00 tot 05.00 uur.

Ga voor meer info en tickets naar www.holybeats.nl

31 opmerkingen

geweldig filmpje! :roflol:

Zeker @ 1:09 haha
Artiest AXN
Leuk filmpje idd :)
Er is volgens mij iets misgegaan met een deel van het bericht.
Na 'De muzikale invulling van 20 juni is als volgt:' hoort:

hier zou ik graag heen willen.
even kijken hoe het met mn financien zit :D
Artiest {SHOWLIST artist 47510, 51753}
Heerlijke show deze week :p (y)
ook de vaste luisteraars van Hardcore Power die meer van nieuwe hardcore houden, aan hun trekken komen. De uitzending is van 8 t/m 14 juni tussen 12.00 – 00.00 te beluisteren via deze stream of via www.hardcorepower.nl.


lekker bezig weer!!
 
heb er wel zin in :woop:
:lol: Leuk gedaan dat filmpje (Y)
 
Somebody give the Lord a handclap!! :cheer:

Kan niet wachten :D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
Woooooei :woop:

even kijken of er iemand mee wilt, ziet er erg leuk uit weer mensen!
Niks meer aan toe te voegen :respect:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 11161, 194, 2434, 2062}
Artiest {SHOWLIST artist 128, 50507}
Dat filmpje !

Wahahahaha :roflol:

Zit ie in een kruisler richting Zaandam?

Echt steengoed deze actie!
:respect:
 
voor mensen die met openbaar vervoer komen is 5 uur wel erg vroeg
:respect: voor de organisatie...

ben hier nog nooit geweest en ga er ook niet heen, maar die naam is goud waard :D
Geniaal filmpje :respect: Kruistocht In Trainingsbroek, hoe kom je erop :roflol:
Holy Beats!! altijd gezellig!

tot nu toe nog geen 1 keer tegen gevallen, zal (ondanks de nieuwe locatie) met deze line-up ook zeker dit keer niet gebeuren!!

dat word knallen!!

heb dr zin an!
jammer dat er dan al een vet feestje in Arnhem is.. ;P
hoe heet dat nummer bij 0.21 ?!
Op Holy Beats zullen de dj’s allemaal minimaal een uur krijgen zodat zij een volledige set met een goede opbouw en climax kunnen neerzetten.

Toch krijgt Chosen Few maar 3 kwartier...
Uitspraak van Dane.WTF op dinsdag 16 juni 2009 om 08:15:
Toch krijgt Chosen Few maar 3 kwartier...

23.15 - 00.30 is volgens mij toch echt 1 uur en 15 minuten hoor :S