Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws van de KNIP-dienst

anoniem gepubliceerd op
· Inhoud


· Opmerkelijk




Abba of Abbah!

· Wetenschapper in de dop


Uit onderzoek is gebleken dat veel feesten te maken hebben met een te laag bezoekersaantal. Dit kan aan veel dingen liggen.
Duidelijkheid verkrijg je alleen als je de bezoekers / uitgaanspubliek / consumenten zelf vraagt hoe het zit en daarom bij deze het verzoek van een van jullie medeflockers een enquête in te vullen. Daar kan de gehele scene weer wat van leren!

Klik hier als je jouw inzichten wilt delen!

· Filmpje


Ja, we weten het wel hoor. Dit had net zo goed bij "goed fout" mogen staan, maar we doen eigenwijs en zetten hem hier neer B)
Lachspieren gereed, set, GO! :roflol:



·PvdK


Poll, geopend op woensdag 17 juni 2009, looptijd van 5425.0 dag.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

Zou je tegen betaling uitgebreide statistieken willen zien hier op partyflock?

102467%
:no:
41427%
Misschien, hangt er vanaf hoeveel het kost
866%
:yes:


· Column


Television, the drug of the nation · Wanneer we televisie kijken, wil mijn vriendin uit ergernis nog wel eens voorwerpen naar de beeldbuis gooien. Het gaat hierbij om een sok, knuffels of andere zachte objecten, want het is niet de bedoeling om het dierbare apparaat, waar hard voor is gespaard, op enigerlei wijze letsel toe te brengen.

· Recensies


Armin van Buuren - A State Of Trance 2009 · Het afgelopen jaar was voor Armin van Buuren groter, beter en indrukwekkender dan hij ooit had verwacht. Zijn titel als nummer 1 DJ van de wereld (DJ Mag) werd geprolongeerd, hij bracht met ‘Imagine’ zijn derde artiestenalbum uit en deze plaat werd een groot succes en bracht al diverse hitsingles voort. Daarnaast vierde hij de 400ste aflevering van zijn radioshow ‘A State Of Trance’ met drie superfeesten in Duitsland, Engeland en Nederland én hij tourde de wereld rond met zijn ‘Imagine’ show.

House Masters - Sandy Rivera · De in de Verenigde Staten geboren Sandy Rivera is al jaren actief als producer en dj. Onder vele verschillende aliassen zoals Kings Of Tomorrow, The Committee, Soul Vision en Aurei, maar ook onder zijn eigen naam Sandy Rivera heeft hij vele house klassiekers gemaakt. In navolging van Louie Vega, Bob Sinclar en Dennis Ferrer is hij de vierde man die een ‘Best Of’ compilatie uit heeft gebracht op het befaamde Defected label.

Defected in the House - Ibiza 09 · Daar waar de zomer in Nederland helaas niet de garantie van zonneschijn biedt, is daar wel de garantie dat Defected Records hun jaarlijkse Ibiza compilatie uitbrengt. ‘Defected in the House - Ibiza 09’ brengt ons twee cd’s, onderverdeeld in een ‘dag’ (Dia) en ‘nacht’ (Noche) schijf. De cd’s zijn gemixt door het Engelse duo Copyright (Gavin Mills en Sam Holt), die hier en daar ondersteund worden door percussionist Shovell.

Steve Bug - Collaboratory · Blij verrast waren we toen het vierde artiestenalbum van Steve Bug op de mat viel. Al meer dan 15 jaar is hij een vriend van de show en zijn invloed is groot geweest. Wie kan zich niet die juweeltjes herinneren als “Loverboy” (PFR 01), “A Night Like This” (PFR 012) en “The Kid” (PFR LP 07). Stuk voor stuk producties van het eerste uur die bijdroegen aan de groei van Steve Bug’s Poker Flat imperium.

Thunderdome - Fight Night · Thunderdome staat voor vernieuwing zoals velen onder ons weten. Wat de vernieuwing inhoudt voor deze cd laat zich makkelijk raden. DaY-már & Unexist staan bekend om hun ram en roswerk zoals velen het graag willen horen en voor de minder grote, maar zeker net zo interessante duistere kant zijn de heren van The Outside Agency & Mindustries uitgenodigd om de tweede cd voor hun rekening te nemen.

The Best of Chicane 1996-2009 · Chicane is een zeer relevante naam en een begrip in de dance scene. En ook daarbuiten, want de Engelse songwriter en producer Nick Bracegirdle beperkt zich met zijn muziek niet tot dance alleen. Chicane bevindt zich op het kruispunt van dance, ambient, lounge en pop. Hij scoorde dikke hits waar hij de samenwerking met bekende popartiesten zocht, maar ook op eigen muzikale houtje bereikte hij grote successen.

Richard Durand - Always The Sun · Met “Submerge” en “Weep” zette hij belangrijke wapenfeiten neer in zijn lijstje eigen producties, maar het zijn toch vooral een aantal succesvolle remixen waar Richard Durand zijn bekendheid aan ontleent. “Lethal industry”, “Flight 643” en “Break my fall” van Tiësto, “Pulverturm 2.0” van Niels van Gogh, “In and out of love” van Armin van Buuren zijn bekende voorbeelden.

· Goed fout (y)


Ok, het komt erg fout over, maar anderzijds is het ook nog best knap :9



· De ontdek je plekje quiz


Andy raadde het erg vlot en wist binnen 5 minuten te vertellen dat het Syndicate moest zijn :cheer:
Foto gemaakt door Sunny4ya.com

De nieuwe voor deze week:



· Hall of fame!


Klik hier voor de lijst der winnaars van de eeuwige roem!

· Wist u dat?


  • Wist u dat rond een uur of 21.00 tijdens Defqon er een mannetje geluidsmetingen verrichtte? En dat het maximum aantal db gemeten op die afstand (1300 meter) 71.4db was? En dat Q eigenlijk moest zorgen dat het er niet meer dan 65 waren? Het stond dus eigenlijk geruime tijd tweemaal te hard......dus niet meer zeuren dat het geluid te zacht stond....dan heb je je oren al verneukt door geen doppen in te doen :[ 8)
  • Wist u dat de foto's van Defqon.1 Festival binnen 12 uur al meer dan 300.000 keer zijn bekeken.

Doordat partyflock constant verandert zijn de genoemde getallen een momentopname
· Fotografen

Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!


· In de spotlight : Rico [Niet Verhoeven]

Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst.

  1. Nick:
    Rico [Niet Verhoeven]
  2. Echte naam:
    Ricardo (goh)
  3. Leeftijd:
  4. jaar :[
  5. Woonplaats:
    Hengelo B)
  6. Relatie:
    Jazeker :lief:Trixie Firecracker :devil:
  7. Dark of Light?
    Dark, wat zachter voor ogen als je brak achter de pc zit o:)
  8. Wat doe je voor werk naast het flocken?
    Ik werk als verkoper bij de Mediamarkt B) Uiteraard op de HIFI afdeling :kwijl:
  9. Hoe heb je partyflock ontdekt?
    Door Vinyl Junk, die vroeg of wij al "partflock" hadden (Wij=Ruud en ik) en wees ons op het owh zo vette doorklikken van de site. Toen kwamen we erachter dat we allang een artiesten profiel hadden B) Ja, dat was me wat. Je kon ineens precies volgen wie wat ging doen :respect:
  10. Wat gebruik je het meest op Partyflock?
    Agenda, priveberichten en de contacten (owh ja, en natuurlijk onze geliefde KNIP o:))
  11. Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
    Vrij weinig meer :D (iedereen denkt nu, nergens stoor je je aan? zeker wel, maar het is dweilen emt de kraan open dus doe ik maar alsof ik het allemaal prima vind :[)
  12. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was?
    Ik weet ongeveer wat de baas moet doen dus ben gelijk heel eerlijk: Als ik de baas ben van Partyflock voor 1 dag neem ik vrij o:)
  13. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
    Poeh he (Tommie) rot vraag: Qua eigen gigs denk ik dan toch wel Masters of hardcore :kwijl: Live op 1 van de grootste feesten van europa :kwijl: Qua "Partymachen" denk ik toch wel Ground Zero. En ok, de terugkeer van Thunderdome 2001 :respect: Beide deden erg underground aan waarbij Ground Zero nu is en toen was het Thunderdome :woop:
  14. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
    Eigenlijk hetzelfde als wat ik (lees: we) nu doet, maar met een eigen label beheren :D Dat lijkt me echt kicken, demo's beluisteren van nieuwe jongens en marketing :D
  15. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
    VageJetje en Wackiejacky, die zie ik echt overal op het forum :9
  16. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
    Hardcore en industrial :kwijl: en hoe dat zo gekomen? luisteren, nog een keer luisteren en dan de energie voelen en verslaafd raken. Gelukkig is het een ruim begrip en hou ik van heel veel soorten hardcore, maar het werk van bv Tymon is erg verslavend :kwijl: en de DNA records tracks blijven me elke keer weer verbazen :respect:
  17. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die?
    Ja, en gelijk een goede ook :lol: mocht iemand niet de dood in wensen :[ Snap er niks van o:)
  18. Wat zou je graag anders zien op flock?
    Eigenlijk niet echt met flock te maken, maar meer met dat Bume/Stemra verhaal dat dat wat soepeler zou worden zodat ook top artiesten snips kunnen plaatsen van hun tracks hier. Dat is echt wat ik af en toe mis :)
  19. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
    Nee :[ en ik doe braaf altijd mee :cry:
  20. Wat is de grootste afstand die je ooit heb moeten rijden voor een feest?
    Denk toch wel Nature one :woop: en het waren al die kilometers meer dan waard :respect:
  21. Schuw of fotogeil?
    Fotogeil :bloos:
  22. Ben je donateur en waarom?
    Me vorige profiel wel dus half ja o:)
  23. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
    Te lang geleden o:) word weer eens tijd dacht ik zo
  24. Ben je tevreden met jezelf?
    JA B) ontzettend :lief: Sommige noemen het arrogant, maar ik noem het liever zelfkennis B)
  25. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
    een 9,5 (zodra dat muziek verhaal geregeld is een 10 :9)
  26. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
    Kan heel afgezaagd me vriendin doen, maar die heb ik al vernoemd dus wil hem doen aan me buddy Cemon Victa [Ruud], want een betere vriend kan je niet krijgen en ik groet me luie maat Dhr. Busschers beter bekend als FironX, doe eens wat meer met je talent :[ en uiteraard BruhZic niet vergeten die altijd met ons mee gaat door het hele land heen B) en heel stiekem als vierde aan al onze Cemon Victa fans o:) Heb ik er stiekem ruim 2000 gegroet, want 3 noemen is te weinig, dus die ik niet genoemd heb, flock zijn schuld met die vraag :9

We bedanken Rico [Niet Verhoeven] voor het beantwoorden van de vragen :flower: Volgende week weer een nieuwe spotlight!

· Uit de oude doos


Deze blonde schone die in het normale leven de naam Nicole Saft draagt kwam in 1999 met deze cover van Madonna hoog binnen in de lijsten.



· Anekdotes


Sommige mensen nemen "hou het feestelijk" wel heel serieus gezien de volgende vraag
Geachte heer, mevrouw,

Naar aanleiding van deze mail wil ik graag informeren hoeveel het kost om een kinderfeestje daar bij jullie te voeren voor ongeveer 100 man. Ik hoor wel graag of dat mag. Het is in juli.

In de hoop verwacht ik op een positieve antwoord uwerzijds

Toch wel een leuke vraag hoor :D



Een oproep in de vorm van een anekdote:
(...)We hebben namelijk op ons winkelcentrum erg veel last van mensen die de reclame boodschap van u op ons tuinmeubilair plakken, onze schoonmakers zijn daar vaak uren mee bezig om deze te verwijderen.

Zou u zo vriendelijk willen zijn deze mensen te waarschuwen hiervoor, als we dit namelijk zien zijn de kosten van de veroorzaker en in deze eigenlijk diegene die de reclameboodschap overbrengen, ik hoop op uw medewerking hierbij.

Wil degene die zijn of haar posters op tuinmeubilair in een winkelcentrum loopt te plakken daar aub mee ophouden! Dank u!




· Geen heden zonder verleden

  • 1885 - Het Vrijheidsbeeld komt aan in de haven van New York.
  • 1962 - Brazilië wint in Chili de wereldtitel door Tsjechoslowakije in de finale van het WK voetbal met 3-1 te verslaan.
  • 1970 - Octrooiaanvraag van Edwin Land op de polaroidcamera.
  • 1976 - China test zijn eerste waterstofbom.



· Nieuwsberichten

Nieuw iPhone OS bij release al gekraakt
Op de dag van de officiële release van firmware 3.0 voor de iPhone 3G heeft het iPhone Dev Team de YellowSn0w 3.0 unlock-hack gedemonstreeerd. Hiermee kan de simlock ook op toestellen met de nieuwe firmware worden verwijderd.

Unlocked iPhone OS 3.0
Dat de nieuwe firmware voor de iPhone relatief eenvoudig te unlocken zou zijn, kondigde de hackersgroep al in maart aan. Door het verwijderen van het simlock is het mogelijk om de iPhone 3G met een provider naar keuze te gebruiken. De hackers adviseren potentiële iPhone 3G-kopers, als die hun toestel willen unlocken, om zo snel mogelijk een toestel te kopen, omdat Apple de firmware vermoedelijk binnen een paar weken zo zal aanpassen dat de YellowSn0w 3.0-hack niet meer werkt.Lees verder
[bron: tweakers.net


Partyflock-beleid vindt navolging bij politie
De politierechter in Breda heeft de 31-jarige Dénis van V. uit Tilburg donderdag veroordeeld tot een voorwaardelijke boete van 170 euro wegens belediging van het openbaar gezag. Hij krijgt die straf omdat hij op 3 maart 2007 op een Tilburgs plein een T-shirt droeg met daarop het woord corrupt gecombineerd met het logo van de politie.

Bron: Telegraaf.nl




Don Diablo deze zomer als enige Nederlandse artiest op Glastonbury
Het gaat op dit moment heel hard met Don Diablo in het buitenland. Zo staat hij deze zomer als enige Nederlandse artiest geprogrammeerd op het festival der festivals: Glastonbury in Engeland. Dit prestigieuze evenement was vorig jaar volop in het nieuws, doordat de organisatie voor het eerst een hiphop act, Jay-Z, op het hoofdpodium liet afsluiten. Het festival trekt jaarlijks ruim 150.000 bezoekers.

Lees verder


Boek over afgebrande club RoXY in beperkte oplage
Het is deze maand tien jaar geleden dat de bekende Amsterdamse nachtclub RoXY afbrandde. Dat gebeurde op 21 juni 1999, de dag van de begrafenis van mede-oprichter Peter Giele. Vorige week kwam een zeer exclusief boek uit over deze periode, lieten de makers dinsdag weten.

Het 408 pagina's tellende boekwerk weegt vier kilo en kost maar liefst 200 euro. De oplage is met duizend exemplaren beperkt. Aan het boek hebben onder anderen dj Joost van Bellen, zanger Jan Rot en schrijver Joost Zwagerman meegewerkt. Fotografen Hans van Manen, Erwin Olaf en Cleo Campert zijn verantwoordelijk voor het beeldmateriaal.

Het boek, getiteld Radical outlet for the Xenomaniac in You: The Complete Flyer Collection, 1987-1999, is een eerbetoon aan Peter Giele. Behalve verhalen over voor en achter de schermen staan er ook bijna zeshonderd flyers in en zijn unieke geluidsfragmenten bijgevoegd.

Oprichters Eddy De Clercq en Arjen Schrama en de weduwe van Giele, Inez de Jong, krijgen als eerste het boek overhandigd. JeanPaul Commandeur, een van RoXY's eerste vormgevers, heeft de samenstelling op zich genomen.

Giele overleed op 44-jarige leeftijd. Tijdens een afscheidsbijeenkomst na zijn begrafenis brandde door een vuurwerkact de door hem ontworpen discotheek volledig af.

Check ook: http://roxy.nu/



Alsnog goud voor Osdorp Posse
Osdorp Posse kijgt voor hun album Afslag Osdorp uit 1995 alsnog een gouden plaat. Tien jaar geleden bleef de verkoop hangen op 38.000 cd's, maar door de afscheidstournee, waar de Amsterdamse hiphoppers nu mee bezig zijn, is er plots weer aandacht voor het album.

Het label Offshore heeft besloten om er nog een gelimiteerde en gesigneerde oplage bij te persen. Hiermee wordt de grens van 40.000 albums alsnog gepasseerd, waarmee de Osdorp Posse binnen de Nederlandstalige rap een nieuw record behaald.

Bron: Parool.nl

· Nieuws dat eigenlijk niemand wat kan schelen


Hayle Hocking, een 27-jarige vrouw uit Bristol heeft haar bruiloft afgeblazen nadat ze erachter kwam dat haar verloofde als pornoster werkzaam is, meldt de Telegraph. Een vriendin van de toekomstige bruid zocht op internet naar een mannelijke stripper voor het vrijgezellenfeest en kwam zo bij de bruidegom Jason Brake terecht, aldus de krant. De 30-jarige man was in een video te zien terwijl hij seks had met een vrouw. Hocking blies daarna meteen het feest af. “Ik zag geen mogelijkheid om met een pornoster te trouwen.”

Bron: Nu.nl

· Nieuws dat eigenlijk iedereen allang wist

Het zomerfestivalseizoen is nu in volle gang! :cheer:


KNIP – 3e jaargang – nr. 25

91 opmerkingen

Foto is Lowlands?
 
Cemon Victa :respect:
 
:cheer:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 17 juni 2009 om 19:02:
Cemon Victa:respect:

:respect::bier:
Tomorrowland 30 juli 2006?
Uitspraak van verwijderd op woensdag 17 juni 2009 om 19:02:
Cemon Victa :respect:

Hoe maak je Herrie! :respect::respect::respect:
wat een vage enquete zeg... :s

verder weer leuke knip :D
laatste aanpassing
Uitspraak van MikeVee op woensdag 17 juni 2009 om 19:14:
http://partyflock.nl/photo/267915.html ja dus

godver.. weer te laat dus.. :nocheer:

verder wel een leuke knip!! (Y)
en die zogenaamde popstars.. wat een mongolen :X
Artiest {SHOWLIST artist 880, 21530}
:D
laatste aanpassing
Rollergirl :D Toevallig kwam ik daar met wat collega's nog langs toen we nostalgische clips op het werk aan het kijken waren :cheer:
Leuke tijd was dat.
 
En dat het maximum aantal db gemeten op die afstand (1300 meter) 71.4db was? En dat Q eigenlijk moest zorgen dat het er niet meer dan 65 waren? Het stond dus eigenlijk geruime tijd tweemaal te hard......

Eigenlijk is het geluidsdrukniveau dan 4 keer zo groot bij een verschil van 6dB...
laatste aanpassing
huh, 71.6 gemeten, mocht 65, twee maal zo hard?!?!

een ding weet ik wel zeker, het geluid op de Mainstage stond echt tering hard :D
Leuke knip!

Popstars :lol:
"Ben hartstikke zenuwachtig, maar iedereen zegt 'dat komt gewoon door de zenuwen'" :roflol::roflol::roflol:

Enquete... vage vragen op het eind...
Zou je een Braziliaans getint feest WEL bezoeken als er op het feest ook andere muziekstijlen gedraaid zouden worden?
laatste aanpassing
Uitspraak van Pigmans op woensdag 17 juni 2009 om 19:27:
huh, 71.6 gemeten, mocht 65, twee maal zo hard?!?!

jups, 3db verhoging is een verdubbeling van het geluidsniveau
De ontdek je plekje quiz

Nature One??

En dat filmpje met de 10 ergste audities :roflol:
laatste aanpassing
 
werd eens tijd dat ground zero als 1 van de meest geweldige feesten benoemd werd.:P
Uitspraak van M.arlon (F) op woensdag 17 juni 2009 om 19:35:
En dat filmpje met de 10 ergste audities

Dé shit gewoon...

Dear Jessie... Good memories...
Artiest {SHOWLIST artist 1260, 75631}
Uitspraak van Karel Apple op woensdag 17 juni 2009 om 19:31:
jups, 3db verhoging is een verdubbeling van het geluidsniveau

:no: Als ik het me nog goed herinner is bij een dB-waarde van 80 de verdubbeling exact als resultante 83 dB. Bij lagere waarden gaat deze sneller omhoog en bij hogere weer langzamer, wanneer een verdubbeling van het geluid plaatsvindt.
De politierechter in Breda heeft de 31-jarige Dénis van V. uit Tilburg donderdag veroordeeld tot een voorwaardelijke boete van 170 euro wegens belediging van het openbaar gezag. Hij krijgt die straf omdat hij op 3 maart 2007 op een Tilburgs plein een T-shirt droeg met daarop het woord corrupt gecombineerd met het logo van de politie.

Te kansloos:no:
Wetenschap in de dop?
Ja duhhh..weinig over een analyse over bezoekersaantallen!
Meer een verkapte poging marktonderzoek te doen voor een Braziliaans feest! Bah!
Uitspraak van DJ Sequence op woensdag 17 juni 2009 om 19:40:
Als ik het me nog goed herinner is bij een dB-waarde van 80 de verdubbeling exact als resultante 83 dB. Bij lagere waarden gaat deze sneller omhoog en bij hogere weer langzamer, wanneer een verdubbeling van het geluid plaatsvindt.
Mja, dan zit je met a- of c-wegingen te werken. Volgens mij is de c-weging ervoor om te compenseren dat het oor een verdubbeling van hard geluid beter waar kan nemen dan een verdubbeling van zacht geluid. Met andere woorden, je hoort het beter als harde geluiden harder worden, dan wanneer zachte geluiden harder worden. Maar volgens mij geldt dat pas vanaf boven de 100/110 dB. Maargoed, ik weet ook niet precies verder. Geluidsmetingen doen is redelijk lastige materie waarbij je met veel dingen rekening moet houden. Het is niet zomaar even simpel een waarde meten...

Ik probeer nu even te berekenen wat het geluidsniveau dan bij de bron geweest moet zijn, maar ik weet het even niet meer. :p Als je weet dat er op 1300 m 71.4 dB geldt; moet je uit kunnen rekenen hoeveel dB de bron produceerde.
Leuke KNIP weer :)
Masters of Hardcore in de Brabanthallen
Artiest {SHOWLIST artist 11802, 16036}
Uitspraak van NOW-N op woensdag 17 juni 2009 om 19:40:
Dear Jessie... Good memories...

Lekker nummer...

Jammer dat dit niet de originele clip is.


Dat is namelijk deze.
laatste aanpassing
Uitspraak van b00t op woensdag 17 juni 2009 om 19:51:
Ik probeer nu even te berekenen wat het geluidsniveau dan bij de bron geweest moet zijn, maar ik weet het even niet meer. Als je weet dat er op 1300 m 71.4 dB geldt; moet je uit kunnen rekenen hoeveel dB de bron produceerde.

haha ben wel benieuwd hoeveel db het was als je daar voor de boxen stond :P
Uitspraak van b00t op woensdag 17 juni 2009 om 19:51:
Ik probeer nu even te berekenen wat het geluidsniveau dan bij de bron geweest moet zijn, maar ik weet het even niet meer. Als je weet dat er op 1300 m 71.4 dB geldt; moet je uit kunnen rekenen hoeveel dB de bron produceerde.

Wat ze er niet bij zetten: die jongen kan ook best helemaal aan het eind van het water hebben gemeten. Dat kan best 1300 meter zijn, en water draagt geluid veel verder met zich mee, want het was ook nog eens vrijwel windstil.

Ter vergelijking:

Voor Emporium waren dwangsommen opgelegd voor 10.000 per gemeten overtreding.

En laten we wel wezen, die zeikerds kunnen zeggen wat ze willen, maar iedereen met een beetje geluidskennis wist ter plekke dat dit echt stevig geluid was voor een buitenfeest.
laatste aanpassing

Abba of Abbah!

"Abbah!" Want ik weet zeker dat ze zich in die tijd nog niet schoren :P
laatste aanpassing
Cemon Victa :D !!!!!!!!
 
Uitspraak van Markkkkk op woensdag 17 juni 2009 om 20:22:
Abbah!" Want ik weet zeker dat ze zich in die tijd nog niet schoren :P

Daarom verbergen ze het ook..

Redelijke knip.. :P..

Maar ik wil niet gaan betalen voor pf.. :no:.. sorry..
Uitspraak van SoMagic op woensdag 17 juni 2009 om 20:21:
En laten we wel wezen, die zeikerds kunnen zeggen wat ze willen, maar iedereen met een beetje geluidskennis wist ter plekke dat dit echt stevig geluid was voor een buitenfeest.

:yes: was prima! :D
 
Uitspraak van Markkkkk op woensdag 17 juni 2009 om 20:22:
"Abbah!" Want ik weet zeker dat ze zich in die tijd nog niet schoren

:roflol: :roflol:

Maar je hebt wel gelijk denk k zo 8)
 
Alsnog goud voor Osdorp Posse
Osdorp Posse kijgt voor hun album Afslag Osdorp uit 1995 alsnog een gouden plaat. Tien jaar geleden bleef de verkoop hangen op 38.000 cd's, maar door de afscheidstournee, waar de Amsterdamse hiphoppers nu mee bezig zijn, is er plots weer aandacht voor het album.

Het label Offshore heeft besloten om er nog een gelimiteerde en gesigneerde oplage bij te persen. Hiermee wordt de grens van 40.000 albums alsnog gepasseerd, waarmee de Osdorp Posse binnen de Nederlandstalige rap een nieuw record behaald.

Bron: Parool.nl

:respect:

Goed album ook.
Enquete weggeklikt bij het lezen van de laatste vragen :)
ricardo mopjedotje :lief:
een T-shirt droeg met daarop het woord corrupt gecombineerd met het logo van de politie.

er zijn er meer in omloop, zag er nog gast in lopen op defqon :D
zomerfestivalseizoen is nu in volle gang!

echt wel :bounce:
 
Wat een slechte enquete, dat PF zich daarvoor uitleent.. Ze komen echt aan onzinnige uitslagen waar ze helemaal niks mee kunnen. Eerst vragen waar je van houdt, en dan ineens met een Braziliaans feest aan komen.
Anyway,71 DB in je achtertuin 1 keer per jaar, dat is toch ook geen ramp?
 
Poll: Zou je tegen betaling uitgebreide statistieken willen zien hier op partyflock?

Wat voor statistieken moet je daarbij aan denken? Welke leden (per dag) je profiel hebben bekeken ofzo?
Uitspraak van Ricardo Español op woensdag 17 juni 2009 om 20:11:
haha ben wel benieuwd hoeveel db het was als je daar voor de boxen stond

dat was echt knetterhard, als je er voor stond werd je er misselijk van.. :lol:
we hebben er even gestaan maar dat was echt niet top, maar een meter of 10 naar achter was het wel lekker hor :kwijl: ;P
"Ik ben hartstikke zenuwachtig, maar iedereen zegt:'Dat komt gewoon van de zenuwen".......
:roflol:
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 17 juni 2009 om 19:02:
Cemon Victa

(Y)(Y)(Y)
 
Uitspraak van Luxe op woensdag 17 juni 2009 om 20:47:
Enquete weggeklikt bij het lezen van de laatste vragen
Die laatste auditie van Popstars :roflol:
En dat kapsel van die gast :loser: Hahahahaha!
10 slechtste audities:roflol:
Uitspraak van b00t op woensdag 17 juni 2009 om 19:51:
Uitspraak van DJ Sequence op woensdag 17 juni 2009 om 19:40:
Als ik het me nog goed herinner is bij een dB-waarde van 80 de verdubbeling exact als resultante 83 dB. Bij lagere waarden gaat deze sneller omhoog en bij hogere weer langzamer, wanneer een verdubbeling van het geluid plaatsvindt.
Mja, dan zit je met a- of c-wegingen te werken. Volgens mij is de c-weging ervoor om te compenseren dat het oor een verdubbeling van hard geluid beter waar kan nemen dan een verdubbeling van zacht geluid. Met andere woorden, je hoort het beter als harde geluiden harder worden, dan wanneer zachte geluiden harder worden. Maar volgens mij geldt dat pas vanaf boven de 100/110 dB. Maargoed, ik weet ook niet precies verder. Geluidsmetingen doen is redelijk lastige materie waarbij je met veel dingen rekening moet houden. Het is niet zomaar even simpel een waarde meten...

Ik probeer nu even te berekenen wat het geluidsniveau dan bij de bron geweest moet zijn, maar ik weet het even niet meer. :p Als je weet dat er op 1300 m 71.4 dB geldt; moet je uit kunnen rekenen hoeveel dB de bron produceerde.

Nog fftjes mn natuurkunde examen ophelderen :D
71.4db=10log(I/I(o))
10^7,14=I/10^-12
I=1.38*10^-5 Wm^-2

P(bron)=I*4*pi*r^2=1.38*10^-5*4*3.1415926535*1300^2=293W ? (uitgaande van een puntbron) lijkt me niet echt zo heel veel?
maar op 1 meter afstand van de geluidsbron zou je dan omgerekend weer 133,7 decibellen op je trommelvliezen krijgen.. aka te hard ja :P leuke knip verder
geinige knip weer :)
laatste aanpassing
Uitspraak van Roef op woensdag 17 juni 2009 om 19:16:
wat een vage enquete zeg

Tja in het begin vrij normaal, maar wtf moet ik met een Braziliaans feest.
Het moet minimaal 140 bpm zijn anders ben ik er niet te vinden, mits het een bruiloft is van een goede vriend(in) in die style.
Werkzaam bij UF Events
Artiest {SHOWLIST artist 34781, 75120, 39433}
Ricardo (Y)
Leuke knip weer :)
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 17 juni 2009 om 21:20:
Poll: Zou je tegen betaling uitgebreide statistieken willen zien hier op partyflock?

Wat voor statistieken moet je daarbij aan denken? Welke leden (per dag) je profiel hebben bekeken ofzo?

Partyflock Goldmembers :vaag:
Uitspraak van SoMagic op woensdag 17 juni 2009 om 20:21:
Wat ze er niet bij zetten: die jongen kan ook best helemaal aan het eind van het water hebben gemeten. Dat kan best 1300 meter zijn, en water draagt geluid veel verder met zich mee, want het was ook nog eens vrijwel windstil.
Dat is onzin, de geluidssnelheid in lucht boven water is even groot als de geluidssnelheid in lucht boven land. Hoogstwaarschijnlijk zul je geluiden over het water verder horen dan over land, omdat er op het water niets is dat het geluid kan absorberen terwijl je op het land vaak bomen, struiken of bebouwing hebt dat het geluid kan absorberen.
Uitspraak van .Stef. op woensdag 17 juni 2009 om 23:52:
Nog fftjes mn natuurkunde examen ophelderen
71.4db=10log(I/I(o))
10^7,14=I/10^-12
I=1.38*10^-5 Wm^-2

P(bron)=I*4*pi*r^2=1.38*10^-5*4*3.1415926535*1300^2=293W ? (uitgaande van een puntbron) lijkt me niet echt zo heel veel?
maar op 1 meter afstand van de geluidsbron zou je dan omgerekend weer 133,7 decibellen op je trommelvliezen krijgen.. aka te hard ja leuke knip verder
Hoe kom je dan aan die 133,7? Die 293W kan ik ook wel uit m'n rekenmachine krijgen maar hoe bereken je die 133,7? Maargoed, bijna 134 zou goed kunnen kloppen, al zijn er vast nog wel dingen waar je rekening mee moet houden. De spaeakers hingen in een line array en waren dus alles behalve puntvormig, en ik denk dat de wind en bebouwing/bebossing ook niet buiten beschouwing gelaten mag worden. Verder weet ik niet of het stoorgeluid al gecorrigeerd is in die 71.4 dB. En het kan zijn dat dat geluid van meerdere area's is, en dus niet alleen maar van bv de main. Ohja en je weet niet of het 71.4 dB, dB(A) of dB(C) is.
In ieder geval, grote kans dat het rond die 133,7 dB zit en dat is eigenlijk godsgruwelijk veel. Acute gehoorbeschadiging ditdat...zelfs met oordoppen staat het dan nog te hard. Laat de mensen het goede geluid maar prijzen, ze zouden eens moeten weten hoe hard hun oren verneukt worden. :p

Moeilijk onderwerp, geluidsmetingen. Het lijkt vrij simpel allemaal, met een metertje een een formule, maar als je het echt goed wilt doen komt er heel wat meer bij kijken dan die twee dingen. Ik ben benieuwd of Q-Dance hier nog sancties voor krijgt, maja daar zullen wij helaas niets van horen. (inkoppertje: nou na het harde geluid van dit feest hoor ik sowieso niet veel meer hahahihihuhu xd)
laatste aanpassing
wat een downie mbo enquête zeg
 
Artiest Da Hustla
sowiso ook het taalgebruik in die enquete.. neem ik bij voorbaat al nie serieus :P
Artiest {SHOWLIST artist 69781, 52768, 77572, 17977}
Wist u dat rond een uur of 21.00 tijdens Defqon er een mannetje geluidsmetingen verrichtte? En dat het maximum aantal db gemeten op die afstand (1300 meter) 71.4db was? En dat Q eigenlijk moest zorgen dat het er niet meer dan 65 waren? Het stond dus eigenlijk geruime tijd tweemaal te hard......dus niet meer zeuren dat het geluid te zacht stond....dan heb je je oren al verneukt door geen doppen in te doen

dat laatste zinnetje :respect:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 17 juni 2009 om 19:40:
werd eens tijd dat ground zero als 1 van de meest geweldige feesten benoemd werd.

Zekers :D Kan niet wachten tot 4 juli :kwijl:

picard song :P

tip voor volgen de x: Bernie und Ert: Drogen ;)
 
Leuke knip weer:respect:

Je hebt gestemd, jouw keuze was: ":no:"
Alsjeblieft zeg, het moet hier geen hyves gaan worden waarop iedereen in de stress zit omdat ze willen weten hoe vaak ze bezocht zijn, en wie dan wel het lef heeft om op hun profiel te kijken e.d. Als iemand die op je profiel komt contact met je wil hebben stuurt ie toch wel een pb, dus wat heb je dan nog aan die statistieken.
Uitspraak van Luxe op woensdag 17 juni 2009 om 20:47:
Enquete weggeklikt bij het lezen van de laatste vragen

:yes:
 
KNIP
Uitspraak van b00t op donderdag 18 juni 2009 om 01:09:
In ieder geval, grote kans dat het rond die 133,7 dB zit en dat is eigenlijk godsgruwelijk veel. Acute gehoorbeschadiging ditdat...zelfs met oordoppen staat het dan nog te hard. Laat de mensen het goede geluid maar prijzen, ze zouden eens moeten weten hoe hard hun oren verneukt worden.

ik was iig blij dat ik ze bij me had.. :D vooral ook in de Blue vooraan.. heerlijk.. :D
Die omgebouwde vrouw uit filmpje :o

Rollorgirl (L)!!!!!!!!!!
Uitspraak van Markkkkk op woensdag 17 juni 2009 om 20:22:

Abba of Abbah!

hahaha hoezo we letten niet op detail....
recht z'n slong komt onder het folie uit :lol:
Alsnog goud voor Osdorp Posse


hehe

hardcore leeft en de bom beeft
Uitspraak van SoMagic op woensdag 17 juni 2009 om 20:21:
En laten we wel wezen, die zeikerds kunnen zeggen wat ze willen, maar iedereen met een beetje geluidskennis wist ter plekke dat dit echt stevig geluid was voor een buitenfeest.

kan mij niet stevig genoeg zijn! En die zogenaamde zeikerds zijn voor mij het toonbeeld van de betutteling (Ab Klink&Co...) in onze maatschappij :[

Ik vind dat je van te voren weet dat je bloot komt te staan aan hard en stevig geluid op een feest als Defqon. Als je dat niet kunt waarderen blijf je lekker thuis (y)
· Fotografen

Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!


Dance around the Bridge 2009
The Energy of the Core
Club X On tour
Green Beats Festival
Indian Summer Festival
Italian Criminals
Riverdance Festival
S.W.A.T.
Vìla Véhla
Free Dance Festival Summerloverz


Vila Vehla :respect:
Uitspraak van .Stef. op woensdag 17 juni 2009 om 23:52:
71.4db=10log(I/I(o))
10^7,14=I/10^-12
I=1.38*10^-5 Wm^-2

WTF! Gewoon goed was het!
Uitspraak van b00t op donderdag 18 juni 2009 om 01:09:
Dat is onzin, de geluidssnelheid in lucht boven water is even groot als de geluidssnelheid in lucht boven land. Hoogstwaarschijnlijk zul je geluiden over het water verder horen dan over land, omdat er op het water niets is dat het geluid kan absorberen terwijl je op het land vaak bomen, struiken of bebouwing hebt dat het geluid kan absorberen.

Je spreekt jezelf wel erg tegen vind je niet? Eerst zeg je dat het onzin is, en daarna bevestig je het alsnog?
Ik heb ook nergens gesproken over geluidssnelheid toch? Ik zeg alleen dat het verder gedragen wordt. En dat dat komt omdat er geen obstakels zijn die weerkaatsen of absorberen, dat snapt een kind nog ;-)

Uitspraak van vanKnetteren B) op donderdag 18 juni 2009 om 13:40:
Ik vind dat je van te voren weet dat je bloot komt te staan aan hard en stevig geluid op een feest als Defqon. Als je dat niet kunt waarderen blijf je lekker thuis

Dat is helemaal waar. Voordeel hier was dat het hele geluidspectrum goed klonkt. Soms worden er concessies gedaan in de hoge of lage tonen, waardoor het veel schreller word, en dat is pas echt killing voor je oren.
laatste aanpassing
Uitspraak van Markkkkk op woensdag 17 juni 2009 om 20:22:
Abbah!" Want ik weet zeker dat ze zich in die tijd nog niet schoren

Gastverdamme... :/

Doe mij dit maar:


(L) sverige
 
Uit de oude doos; plaats dan ook de originele Dear Jessie van destijds.

Ricardo; veel smilies in je interview :P
Uitspraak van SoMagic op donderdag 18 juni 2009 om 15:58:
Je spreekt jezelf wel erg tegen vind je niet? Eerst zeg je dat het onzin is, en daarna bevestig je het alsnog?
Ik heb ook nergens gesproken over geluidssnelheid toch? Ik zeg alleen dat het verder gedragen wordt. En dat dat komt omdat er geen obstakels zijn die weerkaatsen of absorberen, dat snapt een kind nog
Oh haha eh oeps..ja..je hebt gelijk :p Ik had het even verkeerd gelezen ofzo... O:)
 
Hoe kun je Thunderdome en Ground Zero nou in 1 zin noemen :(
 
Artiest {SHOWLIST artist 13438, 76468}
71 db zoooooooo en dan zoveel betalen voor een kaartje

ghosttown 1993 140 db :respect: (staat op de flyer)

hoezo je oren verneuken ????
Artiest {SHOWLIST artist 32866, 53568}
Uitspraak van chinchilla:dood:H4L op donderdag 18 juni 2009 om 13:25:
hardcore leeft en de bom beeft

:nee: hardcore leeft en de POP beeft,
omdat zij de toon niet meer aangeeft
 
Uitspraak van Rico [Niet Verhoeven] op vrijdag 19 juni 2009 om 09:05:
Dat ging heel simpel

shame on you :p
maar goed, tis dat jullie altijd zo lekker draaien!!!
 
toch een beetje jammer die andre pronk op nummer 10, hij is meer waard!
71 db zoooooooo en dan zoveel betalen voor een kaartje

het maximum aantal db gemeten op die afstand (1300 meter) 71.4db was?

gemeten op bijna anderhalve kilometer gast,... ga eens na hoeveel dB er bij de bron uitgeklatst moet zijn:cheer:
Uitspraak van Jasper ® op donderdag 18 juni 2009 om 16:37:
Abbah!" Want ik weet zeker dat ze zich in die tijd nog niet schoren

Gastverdamme...

Doe mij dit maar:
http://images.shoutwire.com/pic_full/Swedish%20Girls22919559-f899-42a7-a051-298f3dcfe77f.jpg

sverige

idd ja :kwijl:

Uitspraak van Skunk'd op woensdag 17 juni 2009 om 21:59:
"Ik ben hartstikke zenuwachtig, maar iedereen zegt:'Dat komt gewoon van de zenuwen".......

whahaha :roflol:
top 10 idols :roflol:
vooral de laatste..

Ik ga ze imponeren met mijn looks en sound.

:roflol:
Artiest {SHOWLIST artist 142992, 5562}
Uitspraak van verwijderd op donderdag 18 juni 2009 om 23:05:
71 db zoooooooo en dan zoveel betalen voor een kaartje

L e z e n w a t e r s t a a t ! ! !

71db op 1300 meter afstand... dus vooraan veel harder!