Partyflock
 
­ Nederland

I will Follow the Fit For Free Dance Parade

gepubliceerd door , op
I will Follow the Fit For Free Dance Parade
5 juni 2009
FeestFFWD · Dance Parade 2009 Site
Datumzaterdag 8 augustus 2009
LocatieCentrum Rotterdam
De eerste 10 deelnemende trucks van de Fit For Free Dance Parade zijn bekend. Met een nieuwe route, nieuwe tijden en een nieuw eindfeest, is ook dit jaar weer de crème de la crème van de dance wereld aanwezig. Het is tijd voor een ultra lange editie van de Fit For Free Dance Parade.

Neusje van de zalm
Een wereldevent als de Fit For Free Dance Parade vraagt natuurlijk om een divers dance aanbod. Het is dan ook niet voor niets, dat bekend dansland dit festival omarmt. De eerste 10 van de 40 deelnemende trucks, zijn dan ook bekend en in ieder geval 8 augustus aanwezig: Michel de Heij, Ferry Corsten, Zuid-Holland Popunie, b2s, Baja Beach Club, DJ Dazzle, Lucien Foort, Radio 538 Dance Smash, Tim & Faab.

Nieuwe route Fit For Free Dance Parade
De nieuwe route van de Fit For Free Dance Parade loopt als volgt: (start/warming-up) Boompjes, Verlengde Willemsbrug, Blaak, Churchillplein, Westblaak, Eendrachtsplein, Rochussenstraat, Pieter de Hooghbrug, Pieter de Hooghweg, (einde) Westzeedijk.

Closing Party
De Fit For Free Dance Parade heeft gehoor gegeven aan de grote vraag vanuit het publiek voor een Closing Party. Overdag voeren de trucks je mee door de binnenstad van Rotterdam, waar je vervolgens op het Multi Lloyd plein de 14e editie van de Fit For Free Dance Parade kan afsluiten, zoals een waar dance event dat betaamt. Daar hoort natuurlijk een line-up bij die het brede scala aan dance muziek kunnen vertegenwoordigen. Niemand minder dan Ferry Corsten, Secret Cinema, Sunnery James & Ryan Marciano en Erick E nemen deze taak dan ook vol enthousiasme op zich.
Nieuwe tijden
11:30 uur terrein Boompjes open
12:00 uur start warming up
13:00 uur start Fit For Free Dance Parade
16:00 uur start Closing Party (Lloyd Multiplein) 18:00 uur einde parade

Kaarten voor de Fit For Free Dance Parade Closing Party zijn verkrijgbaar via www.paylogic.nl of bij één van de 400 Primera shops. De kaarten kosten € 20,00.

Vanaf vrijdag 5 juni is de brand new Fit For Free Dance Parade online met nieuwe info, check: www.fitforfreedanceparade.nl. Meer informatie over Fit For Free via www. fitforfree.nl.

22 opmerkingen

 
jammer dat ik m dit jaar moet missen :nocheer:
8 Augustus ga ik dit jaar lekker naar Loveland!!!
 
weer een closingparty :)
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 6 juni 2009 om 20:14:
weer een closingparty

Maar niet van hetzelfde kaliber als voorheen. Helaas.
laatste aanpassing
3 Uur parade maar??? Gaan ze nog harder rijden...

BKJN aanwezig?
fuck fit for free!!!!
 
waarschijnlijk op vakantie..
Zoizo aanwezig
!
 
joepie net als vanouds een feest in loijdkwartier
Uitspraak van Schreudster op zondag 7 juni 2009 om 11:30:
3 Uur parade maar??? Gaan ze nog harder rijden...

13:00 begint de parade en die is om 18:00 klaar?
Das volgens mij 5 uur hoor!!
Vond de route van vorig jaar niet echt geweldig en dat zal dit jaar ook wel weer zo zijn, de enige echt vette route is de route over de Erasmus :yes:

Gelukkig is der wel weer een afterparty dit jaar want dat heb ik vorig jaar toch wel gemist alleen moeten we het zo te zien zonder een tent met wat stevigere muziek doen :(

Blijft jmmr dat Heineken er niet meer mee door wou :(
Uitspraak van Blond Stampertje op maandag 8 juni 2009 om 10:06:
13:00 begint de parade en die is om 18:00 klaar?
Das volgens mij 5 uur hoor!!

Owja, t eindfeest begint alleen eerder, niks gezegd :P
BKJN rijd niet mee, ze hebben geen toestemming gekregen (NRG Slaves to the Rave ook niet btw..) Ze willen geen hardcoretrucks meer in de parade :cry:
laatste aanpassing
Uitspraak van Patricia81 op zondag 14 juni 2009 om 13:54:
BKJN rijd niet mee

echt schandalig zeg:s ze maken het steeds minder leuk:( aja gaan we maarm losjes bij B2S!!!! met zijn alluuhhh!!:P :cheer:
 
ken iemand mij uitleggen hoe ik bij de boompjes moet komen?