Partyflock
 
­ Nederland

Het ruist weer aan zee

gepubliceerd door , op
Het ruist weer aan zee
2 juni 2009
Zeeruis is terug! Na de afgelopen zomerseizoenen mag het welbekende Zeeruis ook dit jaar niet ontbreken in de zomerprogrammering van Scheveningen. Na succesvolle edities in de Zuidhollandse badplaats en zelfs een uitverkochte avond op de Stubnitz, is Zeeruis weer springlevend met een line-up om je optimaal te laten genieten van de goede muziek en, hopelijk, stralende weer aan het Scheveningse strand.

Het decor voor de aankomende editie van zondag 7 juni is Club Naturel. Deze club heeft een eigen stuk strand ter beschikking, wat betekent dat het lijkt alsof je je niet in Nederland maar op vakantie waant. Geen andere strandtent zal last hebben van dit heerlijke feestje en om het nog gekker te maken: het is helemaal gratis en voor niks, en dat in deze tijd van financiële malaise. Wat betreft de sound deze dag zal er ook niks te merken zijn van een crisis, want o o o wat komen er een helden naar Zeeruis. Check het zelf in onderstaand rijtje:

Joris Voorn (Awakenings, nieuwe mixcompilatie ‘Balance 014’), Invite (Mr.Solid Grooves) Joey Daniel (300 MPH organisator), Daniel Sanchez (Blabla/Rotzooi organisator), Dimi Angélis (helft van het duo Counterpart) en Zeekip duo (Club Toon, Zeeruisresident).

En dat helemaal voor nop van 16:00 uur tot 01:00 uur. De laatste beats zullen weg galmen over de zee, maar zoals jullie gewend zijn van Zeeruis zal de herinnering aan weer een heerlijk dagje strand, goede muziek en een waanzinnige sfeer het belangrijkste zijn. Als je bij het zwarte pad het strand oploopt is het naar rechts aan het einde van het zwarte pad (voorbij de boten) vind je Club Naturel, waar je naast naast het genieten van de muziek ook lekker kan bbq-en. Nogmaals: gratis, vette lineup, leuke mensen, geweldige sfeer, dus kom lekker op 7 juni naar Scheveningen.

4 opmerkingen

 
Voorn
Angélis
Invite (wordt btw niet genoemd in het bericht!)

nice!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
ja ofwel.....
Artiest {SHOWLIST artist 49113, 157317, 15263}
Zeekip Duo gaat gewoon weer rocken..