Partyflock
 
­ Nederland

Dance Records & dj-Equipment Fair

gepubliceerd door , op
Dance Records & dj-Equipment Fair
6 september 2003
“De ultieme beurs voor dj’s”

Zaterdag 1 november vindt in de Melkweg te Amsterdam de vierde Dance Records & dj-Equipment Fair plaats.

De Dance Records & dj-Equipment Fair is de eerste Nederlandse, gespecialiseerde dj beurs. In korte tijd is het dé ideale ontmoetingsplek geworden voor dj’s, producers, verzamelaars en handelaren.

Het aanbod varieert van elpees en maxi-singles op vinyl tot cd’s. En van platentassen en merchandising tot software, draaitafels en andere dj-items. De muziek die wordt aangeboden varieert sterk; House, Techno, Hip Hop, R&B, Disco, Soul, Funk, Breakbeats, Trance, Hardhouse, Electro, Drum ’n Bass, Garage, enz. Met alles vanaf de jaren zeventig tot nu. Nieuw uit de winkel of tweedehands materiaal. Afkomstig van privé en dj-verzamelingen.

Voor particulieren die ook (een gedeelte van) hun verzameling willen verkopen, is de mogelijkheid om voor een sympathiek bedrag een (halve) stand te huren om zodoende hun verzameling op te schonen. De vierde editie van de Dance Records & dj-Equipment Fair vindt plaats tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE).



Dance Records & dj-Equipment Fair
Datum : zaterdag 1 november 2003
Tijd : 12.00 – 18.00 uur
Entree : € 5
Adres : Melkweg, Lijnbaansgracht 234 a, Amsterdam
Info : 070-3921662 of recordfair@musikatremenda.nl
Meer info: www.musikatremenda.nl/platenbeurs



Amsterdam Dance Event
Van 30 oktober tot en met 1 november vindt in Amsterdam het Amsterdam Dance Event plaats. De belangrijkste conferentie voor dance en electronische muziek in Europa. Met 1300 professionals uit de internationale dance gemeenschap overdag en als festival in de avonduren, verwelkomt het ADE de creatieve mensen en beleidsmakers van platenmaatschappijen, agenten, boekers, festivals, clubs, muziekuitgevers, promoters, bladen en online media.

Tegelijkertijd is het Amsterdam Dance Event ook een muziekfestival met 25.000 bezoekers en meer dan 140 dj's en artiesten in meer dan twaalf clubs in Amsterdam. In samenwerking met meer dan twintig clubs in Amsterdam is het ADE in staat een zeer eclectisch programma te bieden waarbij de muziekstijlen uiteenlopen van electro, urban crossover en leftfield electronics tot trance, hardstyle, house en breakbeats. Meer info: www.amsterdam-dance-event.nl

9 opmerkingen

 
Yess!!!! komt dat ff uit dan(y)(y)(y)
Kut, hopen dat ik vrij kan krijgen!!!
Werkzaam bij Opzngronings
Artiest {SHOWLIST artist 6373, 3230}
Ik zal er ook zijn. Beetje lobbyen (of hoe je dat woord ik spelt) :)
Hmmmm
Idd ff kijken!!!
Altijd handig:yes:
 
Gezellig!!!!:)
 
hmm zeker niet slecht die beurs...

Warm en koud buffet aanwezig?
daar ga ik ook ff kijken...
 
Artiest Frank B
*aanmeld* :D