Partyflock
 
­ Nederland

The Energy of the Core

gepubliceerd door , op
De zomer staat alweer bijna te trappelen, het zonnige weer heeft de overhand, de vakanties worden in alle drukte weer geboekt en mensen gaan er massaal weer op uit. Zo staat er juni op een bijzondere vrijdag avond weer een evenement geplant van een hard stukje staal, ‘The Energy of the Core’. Dit over bekend concept strijkt al jaren neer in het noorden van Nederland om iedereen de muzikale klanken ten gehore van de harder styles uit de dance scene.

19 juni is weer zon avond waarbij alles uit de kast getrokken gaat worden. 27 februari jl. is er één van wat zeker tot een geslaagde avond is gebleken. Twee zalen goed gevuld met de nodige lokale en nationale artiesten en een topper uit het buitenland die de geweldige avond af maakte. Ook deze keer zal er aan alles gedacht worden, een keiharde geluidsinstallatie in beide zalen die jullie oortjes laten wapperen. Dit zal de tweede keer zijn dat The Energy Events het geluid verzorgd op deze locatie. Het heeft lang geduurd maar nu eindelijk mag er optimaal worden geramd met een geluidsset waar de meeste mensen wel weten wat dat met je kan doen en wat hoog in de vaandel staat bij de organisatie.

Op deze bijzondere vrijdagavond zullen twee grote helden uit Italië de Italiaanse klanken in Noordbergum ten gehore brengen onder het publiek. Één daarvan is de opkomende held Amnesys die druk aan een carrière bouwt om zich te bewijzen onder het Nederlandse publiek. Tracks van dit formaat zijn onder andere ‘Elevation’ en ‘4d Future’. Samen met zijn landgenoot Mad Dog zal hij in een 1,5 uur durende set een stukje werk weggeven waar de meeste mensen versteld van zullen zijn.

Voor de rest zal deze 19e juni aangevuld worden met nationale helden uit de omgeving noorden. Met een uitblinker naar drie artiesten die ook zeker goed bezig zijn en sinds kort ook hun eigen tracks uitbrengen. Prolaxx, Outrage en Prankster zijn deze mannen, zij zullen onze Italiaanse helden zeker ondersteunen met legendarische sets. Andere artiesten die hun steentje zullen bijdragen zijn onder andere Terrox, Fiore, Dizzy, Painbringer, Deviate, D-Noize, Thrillseekers en nog een zootje ongeregeld. Dit alles zal samen smelten en zich opsplitsen in twee zalen die zullen worden gehost door twee noordelijke mc’s die hun naam al vrij bekend is hier en zich al hebben bewezen in het vak. Niemand minder dan mc Triggah en Drip zullen de nodige vocals geven tussen de harde beats door.

Als laatste toevoeging bedraagt de entree voor dit groot spektakel een kleine 10 euro, ook vieren we deze avond de verjaardag van dj Terrox, mede aan hem deze goed vullende line-up. Ook waarschuwt The Energy Events de mensen dat het geluid tot in de puntjes zal worden verzorgd en dat het hier en daar zeker is te voelen. Ook zal er weer oogstrelend decor worden neer gezet met de nodige toevoegingen. Iedereen kan binnen komen van 9 uur en om 2 uur gaan de deuren sluiten, dus wees er op tijd bij als nog tot 4 uur graag wilt feesten. Er is deze avond alleen deurverkoop, en vergeet vooral niet je ID-kaart mee te nemen.

Een kleine wijziging wat betreft de naam van de locatie is dat de voorheen hetende Dancing Discotheek Quatrebras per 2 mei veranderd is in Q en vanaf nu dus onder deze naam verder zal gaan. Hou hier allemaal rekening mee om verwarring te voorkomen.

Feel Free, Feel The Energy!

6 opmerkingen

Lekker nagenieten van een (hopelijk) geslaagde Defqon en heerlijk rossen in de stamdisco :rot:

zin in (Y)
Artiest Yzco
stond afgelopen weekend op nightmare outdoor de hele dag op de mainstage te vjen.
de set van amnesys was toch wel de dj set die er voor mij het meest uitsprong!! (en die van ophidian)

amnesys is een topper, deze jongen durft andere dingen te doen dan de mainstream setjes die iedereen wel kent (Y)
er zat een goeie lijn in zn djset, opbouwend, ruig, donker, hard en net genoeg melodietjes zonder de bassline te vergeten.
was over nagedacht, zonder terug te vallen op de hitjes die iedereen kent, de tent op nightmare ging in elk geval helemaal los!

prolaxx en outrage waren de openers op nightmare outdoor, en damn deze mannen wisten de grote mainstage wel heel snel te vullen.
energy of the core is goed bezig zo (Y) sterke lineup en in mijn ogen ook vernieuwend (Y)
laatste aanpassing
Zeer netjes stuk geschreven(Y).
Heb er reuze zin!
 
Top!

Dit x zeker van de partij!