Partyflock
 
­

A New Generation

gepubliceerd door , op
Deze maand is het vijf jaar geleden dat Confused Events voor de eerste keer een feest organiseerde in discotheek de Hooizolder in Westkapelle. De eerste editie van Confusion op vrijdag 14 mei 2004 was direct een doorslaand succes en een vervolg kon niet uitblijven. Een half jaar later volgde dan ook een nieuwe, wederom zeer succesvolle editie.

Sinds 2006 vult Confused Events iedere maand een avond in discotheek de Hooizolder in Westkapelle. Zodoende heeft de organisatie de Zeeuwse partypeoples al van diverse concepten voorzien, zoals het all-round concept No Excuse, het oldschool en early rave concept Good Old Dayz en de befaamde Monday Madnezz zomeravonden, welke komende zomer voor de vierde maal plaats zullen gaan vinden. Hierover zal spoedig meer informatie naar buiten worden gebracht. Daarnaast zal Confused Events samen met G-Force op 11 juli 2009 een nieuw concept presenteren in dicotheek Zalinaz in Etten-Leur, getiteld Hard Essentialz. De voorverkoop hiervoor is inmiddels gestart via www.confused-events.nl en www.g-force-events.nl.

Een concept van Confused Events dat ook altijd op veel support kan rekenen is A New Generation, een feest dat zich voornamelijk richt op de nieuwste muziek en de grootste artiesten in de huidige hardcore scene. Op vrijdag 29 mei staat een nieuwe editie van dit concept op het programma in discotheek de Hooizolder in Westkapelle.

Als het om artiesten gaat heeft Confused Events ook een naam hoog te houden, aangezien de organisatie er iedere keer weer alles aan doet om een aantrekkelijke line-up neer te zetten. Ook dit keer zit het met de muzikale invulling van de avond zeker wel goed. Voor deze editie van A New Generation heeft Confused Events niemand minder dat Re-Style weer eens bereid gevonden in Zeeland op te treden. Deze artiest van Masters of Hardcore draait al jaren mee en heeft inmiddels al vele succesvolle releases en optredens op zijn naam staan. Onder meer verschillende edities van Masters of Hardcore, Dominator en Army of Hardcore prijken op zijn imposante CV en dankzij releases als "Busted Choir", "Mutherfuckin' Bullit", "Asskicked" en de befaamde "minimix" is iedereen wel eens los gegaan op een productie van zijn hand.

DJ Kasparov heeft zich, met releases op Megarave records en diverse samenwerkingen en remixen, de afgelopen jaren ook al dubbel en dwars bewezen. Als verantwoordelijke voor het anthem van In Qontrol 2009 kunnen we Kasparov inmiddels wel tot de top van de huidige hardcore generatie rekenen. A New Generation zal voor hem het eerste optreden op Zeeuwse bodem zijn.

Verder prijkt de naam Masters of Noise op de flyer. Deze Duitse formatie timmert al flink wat jaren aan de weg met diverse releases en optredens op feesten in Duitsland en Nederland, zoals Army of Hardcore, Digital Overdose, Hellraiser en T-Town Madnezz. De Masters zullen laten zien (en vooral horen) waarom ook zij een plek aan de top van de huidige generatie verdienen!

Naast de headliners kunnen uiteraard de residents van Confused Events niet ontbreken, DJ M-ystery, Blade en Demon Special guest DJ Milo maakt de muzikale invulling van deze editie van A New Generation compleet.

Zoals je gewend bent van Confused Events weer een top line-up dus, welke garant staat voor knallen van begin tot eind!

Het feest duurt van 23.00 uur tot 05.00 uur en de minimumleeftijd is 16 jaar. Kaarten kosten € 10,- en zijn alleen aan de deur van discotheek Hooizolder te krijgen. Kom dus op tijd om, want vol is vol! Voor iedereen die de Hooizolder niet op eigen gelegenheid kan bereiken zullen er speciale bussen rijden. Een retour kost € 5,- en de route van de bus, inclusief dienstregeling, kun je bekijken door hier te klikken. Check ook www.dehooizolder.nl voor alle informatie over de lokatie.

Tot vrijdag 29 mei!

11 opmerkingen

Uitspraak van Party Roy op zondag 17 mei 2009 om 21:13:
GAAF DIT FEEST IS ECHT VOOR JONGENS ALS IK!!
GAAF@hotmail.com!!\ gheheh
haha failer

beter kom je ook dan kunnen we je allemaal uitlachen.
op 11 juli 2009 een nieuw concept presenteren in dicotheek Zalinaz in Etten-Leur,

uhmm.. foutje? :lol:
Is toch een discotheek / club....­
Laat maar dennis :lol: anyway heb er weer zin in :D :bounce:
Nico niet zo f*cking bijdehand alsjeblieft, kan je beter es doen als je aan het werk bent :P ;)
We gonna rock the dick-o-thek!


Ach ja, die ene letter...­ Boodschap is overgekomen toch?!
laatste aanpassing