Partyflock
 
­ Nederland

Rixy gaat Beven

gepubliceerd door , op
De schade is weer hersteld. Het glazuur van de WC pot zit er weer op. De speakers zijn nog opgewarmd. Kortom: verwijderd heeft voor de tweede keer opdracht gekregen om Rixy te laten beven met een nacht lang stampen op knallende hardcore. De eerste editie is zowel de organisatie als de locatie goed bevallen. Rixy heeft aangegeven graag vaker zijn grondvesten te laten schudden, dus daar gaat verwijderd ook voor zorgen.

Rixy gaat beven! The Second Edition!” Gaat plaats vinden op 19-06-2009 in Rixy te Tilburg. verwijderd heeft weer een batterij met slopers gevonden die bereid zijn schade aan te gaan richten. Deze aannemers komen uit het hele land en staan gewapend met hamers en betonbrekers achter de decks.

De slopers van de avond zijn:
D-Tune
Tha Wesz
Stampede
Trauma
Underscore_Djs
Sound Supplier
• Mc Sjoukes

De avond zal beginnen met Tha Wesz welke rustig aan de eerste trillingen door het pand zullen laten gaan. Zodra de speakers opgewarmd zijn zal Underscore_Djs het stokje overnemen om voorzichtig een begin te maken met de sloop. Hij mag niet te hard gaan want er zullen nog een aantal DJ's volgen die graag hun steentje bijdragen. Wanneer Underscore_Djs klaar is met de demolition is het de beurt aan Trauma, deze DJ heeft er ontzettend veel zin. Na Trauma zal de support over gaan naar Sound Supplier vs Suppriseact. Inmiddels zullen de 1e scheuren al in de muren verschijnen na al dit geweld, maar als het goed is zal er nog genoeg overblijven voor D-Tune enStampede. D-Tune zal in een volledige formatie plaats gaan nemen en met de sloophamer door de tent heen gaan. DJ Stampede zal de klus gaan klaren voor Serious Sounds. Wanneer dan het einde van de avond bereikt wordt, zal de schade opgenomen worden door MC Sjoukes, hij zal tevens de gehele avond controleren of de bevingen naar wens gaan. Als dit niet het geval is, zal hij verzoeken om harder te springen en meer bevingen te veroorzaken.

Daarnaast zal er nog een special guest langskomen die met een van bovenstaande dj’s mee zal draaien. Deze Masters of Hardcore veteraan popte bij de eerste editie ook ineens op achter de draaitafels en gelukkig is hij bereid dat nogmaals te doen. Na deze slooppartij zal Club Rixy zich echter weer snel op moeten bouwen, want op 10-07-2009 staat de derde editie Rixy gaat beven! gepland. Met het zelfde concept, alleen met andere Slopers. Hierover spoedig meer en zet deze alvast in je agenda.

De afdeling Seismologie is wederom gewaarschuwd, bewoners zijn geëvacueerd en de aannemers zijn er klaar voor. Op 19-06-2009 zal tussen 21.00 uur en 03.00 uur een aardbeving plaatsvinden in het hartje van Tilburg. Het epicentrum zal liggen in de Korte Nieuwstraat 1, u bent gewaarschuwd. De gene die met de auto komen, kunnen het beste parkeren in de straat/parkeerplaats: NS-Plein. Dit raadt verwijderd en Rixy wel aan voordat er brokken op je auto komen.

9 opmerkingen

 
Leuk nieuwsbericht!! :yes:
Vorig keer geweest en ik wist niet wat ik kon verwachten. Het was klein maar erg gezellig. Tevens werd er heel goed gedraaid :D Verwacht wel dat er dit keer nog beter wordt gedraaid O:)
 
Uitspraak van Sebastiaan™ op zaterdag 23 mei 2009 om 14:33:
Het was klein maar erg gezellig.

Juist :cheer:
Daarnaast zal er nog een special guest langskomen

B)

Uitspraak van B) Mister Marcel B) op zaterdag 23 mei 2009 om 18:45:
Gaat zeker weer goed komen daar
laatste aanpassing
 
Artiest {SHOWLIST artist 17572, 82162}
Ik heb de sloophamer net maar even klaar gelegt :lol:
Uitspraak van actief op zondag 24 mei 2009 om 10:47:
Ik heb de sloophamer net maar even klaar gelegt

Beter ;)!
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1601, 2607}
Artiest Canta
:D