Partyflock
 
­

Eerste editie 'Sneakerz inde Stad' in Venlo

gepubliceerd door , op
Partyorganisatie Sneakerz komt met een nieuw concept: 'Sneakerz in de Stad'. De kick-off vindt zondag 31 mei plaats, van 13.00 uur tot 23.00 uur op het Kazerneterrein in Venlo - Blerick. Goed nieuws: de toegang voor Sneakerz in de Stad is geheel gratis! Het is de allereerste keer dat Sneakerz in Limburg te vinden is en zoals men bij Sneakerz feesten mag verwachten draaien ook hier de beste dj's van eigen bodem, zoals Erick E, Funkerman, Lucien Foort, Baggi Begovic en de Bingo Players.

Sneakerz in de Stad komt niet alleen in Venlo, maar doet een tour door het land. Na Venlo zijn de gratis toegankelijke feesten te vinden op het Stadhuisplein in Eindhoven (zondag 12 juli), op de Grote Markt in Groningen (zondag 2 augustus), op het Van Heekplein in Enschede (zondag 23 augustus) en op het Chasséveld in Breda (zondag 13 september). De volledige programmering en meer informatie is te lezen op: www.sneakerz.nl.

Verantwoord in de Stad
Sneakerz in de Stad houdt rekening met haar bezoekers en anderen. Bij de ingang van het terrein staat een kauwgomballenautomaat waaruit oordoppen in een ei te koop zijn die beschermen tegen gehoorbeschadiging. De oordoppen zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat men niet met piepende en suizende oren naar huis gaat. De oordoppen zijn daarna her te gebruiken; wel zo goed voor het milieu. Ook het eten (de food area) staat in het teken van duurzaamheid. Wanneer de trek begint op te spelen is er fairfood te verkrijgen. Gezonde voeding die verantwoord is ingekocht. Hierdoor stimuleert Sneakerz in de Stad de export vanuit arme landen en draagt zo mee aan de ontwikkeling van die landen.

Onder het genot van een koud drankje even bijkomen mét uitzicht op de dj booth kan in de lounge area. In samenwerking met Bavaria Life biedt Sneakerz in de Stad biedt vier grote bars van zes meter breed, die creatief zijn opgebouwd uit zeecontainers. Via een trap naar boven bevindt zich de lounge area, waar het Bavaria personeel in alle gemakken voorziet.

Kwestievanlef
Speciaal voor Sneakerz heeft Atelier Kwestievanlef verschillende shirts ontworpen: uniek, kleurrijk, urban, veelzijdig en van goede kwaliteit. En in gelimiteerde oplage: van ieder ontwerp zijn slechts honderd stuks beschikbaar, dus op = op! De shirts zijn op de achterkant genummerd (1 van 100, 2 van 100 etc.) De eerste ontwerpen worden gelanceerd op 31 mei, tijdens Sneakerz in de Stad in Venlo. Daarna zijn de shirts ook bij de andere Sneakerz in de Stad feesten verkrijgbaar, en online bestelbaar via de Sneakerz webshop. Tevens worden de shirts verkocht bij de Kwestievanlef winkel in Nijmegen. De vooruitstrevende conceptshop, waar kleding binnen een uur naar eigen hand wordt gezet, past volledig in de eigenzinnige Sneakerz stijl. Meer informatie: www.kwestievanlef.nl.

Line-up
Locale househelden Boy Born en Sam 'O Neall bijten 31 mei om 13.00 uur het spits af gevolgd door Gelazer!, oftewel Shagspeare & MC Lady Bee. Gelazer!!] breekt twee uur lang het terrein af met disco, house, eclectic, hiphop en r&b. Zo nu en dan nodigt het duo een tweede dj uit, en voor 31 mei is dat Skitzofrenix. Vanaf 17.00 uur is het de beurt aan Franky Rizardo. Skitzofrenix en Franky Rizardo zijn twee toptalenten van de 'nieuwe generatie' Sneakerz dj's; vaandeldragers van het populaire jackin' Sneakerz geluid. Niet voor niets zijn zij gevraagd het komende Sneakerz compilatiealbum voor hun rekening te nemen.

Dit muzikale geweld wordt opgevolgd door de Bingo Players. Zij vertrekken daarna meteen door naar Australië voor een 10-daagse tour. Vervolgens staat de goedlachse Rotterdamse dj/producer Lucien Foort achter de draaitafels. Onlangs bracht hij zijn eerste release uit op het label Sneakerz MUZIK: 'Shake your Rump', een plaat die hij ongetwijfeld voorbij laat komen in Venlo. De volgende in de line-up die absoluut niet mag ontbreken is deephouse dj Baggi Begovic. Ook hij komt binnenkort met twee nieuwe remixen op het bekende label Defected. Vanaf 21.00 uur bedient Funkerman the weels of steel die recent zijn nieuwe track 'The Joker' uitbracht. Hekkensluiter is houselegende Erick E. Dit alles wordt zondag 31 mei opzwepend aangekondigd en aangevuurd door het stemgeluid van Mo MC en MC Gee.

Early Early Bird Sneakerz Festival
Naast de Sneakerz in de Stad feesten worden er ook Sneakerz op het Strand (beachclub BLM9, Bloemendaal aan Zee), Sneakerz in de Club (Panama, Amsterdam) en Sneakerz MUZIK feesten (in clubs door het hele land) georganiseerd. Als uitsmijter is er het jaarlijkse Sneakerz Festival, zaterdag 19 september op Aquabest in Best. In samenwerking met Studenten.net zijn er voor echte vroege vogels 'Early Early bird' tickets à 20 euro verkrijgbaar t/m 31 mei, via www.studenten.net en via de Sneakerz ticketshop. Daarna gaat de ticketprijs omhoog. Reguliere entreekaarten voor het Sneakerz Festival kosten 35 euro.

8 opmerkingen

Superdik! en dat op 200m afstand :bounce:
_tommy_
Artiest Tommix
Sneakerz in de Stad houdt rekening met haar bezoekers en anderen. Bij de ingang van het terrein staat een kauwgomballenautomaat waaruit oordoppen in een ei te koop zijn die beschermen tegen gehoorbeschadiging. De oordoppen zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat men niet met piepende en suizende oren naar huis gaat. De oordoppen zijn daarna her te gebruiken

hahahaha:D
laatste aanpassing
Uitspraak van _tommy_ op zaterdag 9 mei 2009 om 19:21:
Sneakerz in de Stad houdt rekening met haar bezoekers en anderen. Bij de ingang van het terrein staat een kauwgomballenautomaat waaruit oordoppen in een ei te koop zijn die beschermen tegen gehoorbeschadiging. De oordoppen zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat men niet met piepende en suizende oren naar huis gaat. De oordoppen zijn daarna her te gebruiken

hahahaha:D

sorry hoor, maar wat vind je hier grappig aan? Gehoorbeschadiging is de meest onderschatte "ziekte/beschadiging" die je kan oplopen waar je NIKS meer aan kan doen.

Ik snap sowieso niet dat bijna niemand filters heeft..
Uitspraak van Seb88nl op maandag 11 mei 2009 om 08:26:
Ik snap sowieso niet dat bijna niemand filters heeft..­

Geloof dat dat nog altijd ieders eigen keuze is....
Uitspraak van Seb88nl op maandag 11 mei 2009 om 08:26:
sorry hoor, maar wat vind je hier grappig aan? Gehoorbeschadiging is de meest onderschatte "­ziekte/beschadiging"­ die je kan oplopen waar je NIKS meer aan kan doen

Dan moet je weg blijven.
Hoe harder t geluid hoe beter vind ik.
 
Ja is wel zo :P:P maar ik moet zeggen ik gebruik sinds kort ook filters als ik naar feesten ga en het bevalt me goed :):) maar ieders eige keuze natuurlyk :P maar liever geen suis in me oren xDxD en ik voel de bass wel :P is me ook goed