Partyflock
 
­ Nederland

Club Poema
Agenda Mei 2009

gepubliceerd door , op
Club Poema
7 mei 2009
FeestPoema meets · 300MPH
Datumzaterdag 9 mei 2009
LocatiePoema RAW
FeestPoema
Datumzaterdag 16 mei 2009
FeestPoema meets · Dommelvallei
Datumzaterdag 23 mei 2009
WinactiePoema meets actiegesloten
FeestPoema · Little Italy
Datumzaterdag 30 mei 2009
Bloeimaand, Mariamaand of filmmaand, Club Poema RAW gaat als vanouds gewoon door met het programmeren van credible house, minimal en techno op de zaterdagen. Dus ook al leggen in mei alle vogels een ei, Club Poema RAW brengt je een technomaand met (inter)nationale headliners waaronder Danilo Vigorito Italië, Michel de Hey, Ilario Alicante Italië en 3000 Verenigde Staten.

Zaterdag 9 mei: Poema RAW meets 300MPH
Niemand kan het zijn ontgaan: de scene in Rotterdam leeft meer dan ooit en samen met succesformule 300MPH nodigt Club Poema RAW de bezoekers uit voor een uitstapje naar de Utrechtse minimal/techhouse wereld. Niet alleen organisator Joey Daniel komt een plaatje opleggen, ook de Rotterdamse resident Warren Fellow van Extrema is er weer bij. Om de avond te voorzien van een extra boost is het producersduo Rauwkost voor een live-act uitgenodigd. Tel daarbij op een extra lange set van Michel de Hey, dj/producer, labelbaas en nationaal icoon, en deze avond is nu al een succes, volgens de maatstaven van een échte 300MPH editie.

Zaterdag 16 mei: Poema RAW
Headliners en publiekstrekkers, leuk natuurlijk, maar aandacht voor nieuw talent is ook niet verkeerd en zelfs noodzakelijk. Niet dat DGdaan, Macroscope b2b Patski, Shinji Wasabi en resident Pinxt nieuw zijn, integendeel, ze hebben al heel wat jaren met de vingertjes aan de knopjes gezeten. Een internationale doorbraak is er echter nog niet geweest, dus Club Poema RAW helpt een handje. Verwacht funky house, minimal en techno, maar vooral heel veel Utrechtse gezelligheid.

Zaterdag 23 mei: Poema RAW meets DommelVallei
Utrechtse gezelligheid meets Eindhovense gekkigheid, kan het nog mooier?! Één van de weinige techno-organisaties van Eindhoven leek het leuk om buiten de eigen feesten en festivals in Eindhoven eens een uitstapje naar Utrecht te maken. Waar kom je dan al snel uit? Juist, Club Poema RAW. Niet alleen de voltallige DommelVallei crew, bestaande uit Little J, Tachini (live!), 4Manos (Robob & El Greco), ZIX en VJ Guhna3 zal aanwezig zijn, maar ook Detroit-koning 3000 Verenigde Staten is er bij.

Zaterdag 30 mei: Poema RAW – Little Italy
Little Italy is terug, en hoe! Het concept waarbij Italianen (en vooral de zogenaamde spaghetti-techno) in het zonnetje worden gezet, keert na twee jaar eindelijk weer terug naar Club Poema RAW. Die typische Italiaanse stijl, vol met loops, tricks en onnavolgbare mixen, is helaas veel te weinig in Nederland te vinden. Daarom staan er deze avond maarliefst drie kopstukken van de Italiaanse scene in de dj-booth: oudgediende Danilo Vigorito Italië die een 3 uur lange set komt geven, alleen al omdat hij het de vorige keer zo waanzinnig vet vond. Ilario Alicante Italië, bekend van hits als “Vacaciones en Chili” en “Living Near Africa”, komt ook langs en met Fabio Giannelli Italië heeft Club Poema RAW een primeur. Support van resident Erik Heijting.

Club Poema RAW update
Ook deze maand staat er elke zaterdag weer een mooi feestje te wachten, met gewaardeerde artiesten waar je voor slechts 5 euro al de hele nacht van kan genieten. Het concept (met vaste prijzen en tijden) begint na 4 maanden al behoorlijk aan te slaan, maar aan het eind van de streep blijkt dit succes nog enigszins gematigd. Club Poema RAW heeft jou dus nodig! Tevens wordt er niet alleen hard gewerkt aan de website, maar ook aan plannen voor een nieuwe verbouwing, het festivalseizoen en het vijfjarig bestaan van de Utrechtse club in september. To be continued!

8 opmerkingen

Ziet er erg goed uit! :D
Zaterdag 300MPH, lijkt me wel wat!
Uitspraak van [=-Pieter-=] op donderdag 7 mei 2009 om 19:59:
Danilo Vigorito (L)

Echt kneiterdikke sets geeft die man weg, kan me vorige keer in Poema nog goed herinneren!
Uitspraak van rickus op donderdag 7 mei 2009 om 22:08:
Echt kneiterdikke sets geeft die man weg, kan me vorige keer in Poema nog goed herinneren!

:yes::yes::yes:

Eindelijk weer Little Italy :D zin in!!!
KLINKT WEER GOED!!
Uitspraak van DSYNER op vrijdag 8 mei 2009 om 13:11:
KLINKT WEER GOED!!

mmmmm... EI! :D