Partyflock

8Bahn’s Night & Day Free Queensday Festival

8Bahn’s Night & Day Free Queensday Festival

gepubliceerd door , op
8Bahnís Night & Day Free Queensday Festival (afbeelding)
Feest8Bahn · Queensnight Special
Organisatie8Bahn Site
LocatieLuxor Live Site
Datumwoensdag 29 april 2009
Winactie8Bahn actie, gesloten
StadArnhem
Feest8Bahn · Free Queensday Festival
Organisatie8Bahn Site
LocatieMusispark
Datumdonderdag 30 april 2009
StadArnhem
Nog een paar dagen te gaan voordat al het harde werken beloond gaat worden, 29 en 30 april zullen in Arnhem magisch worden. Op Koninginnenacht zal Luxor live het decor zijn van een zeer dansbare 8Bahn clubnacht (dit keer tot 5 uur!) met feestbeesten Lé-fì & Mr. Funk, pakkende minimale grooves van Ion Ludwig, een energieke en verrassende liveset van Kadebostan en een afsluiter van formaat met een van Neerlands grootste helden San Proper.

Het hoofdmaal staat gepland op Koninginnedag. 8Bahn presenteert daar haar eerste stand alone buiten-editie, en natuurlijk helemaal gratis! En 8Bahn zou 8Bahn niet zijn wanneer het zomaar ergens een podium neerzet. Het Musispark zal omgetoverd worden tot een waar paradijs voor de house en techno lotgenoten. Aangrenzend aan monumentaal pand en een van de trekpleisters van Arnhem, Musis Sacrum, ligt een klein intiem park met evenzo mooie vijver. Weg van de ergste drukte rond de Korenmarkt zal er een stage gebouwd worden tegen Musis Sacrum aan. Zo kun je zelf kiezen of je in de voorhoede je danspasjes wil doen of dat je alles van een afstandje bekijkt, liggend in het gras.

Het muzikale programma die dag bestaat uit een grootheid in de scene Onur Özer, publiekslievelingen Das Krause Duo, dames van eigen bodem Eva Maria & Martine en onder andere de 8Bahn helden Dimzen en Bert de Rooij. Verder zullen er die dag alle voorzieningen aanwezig zijn die bij een open air feest horen. Zo zijn er eet- en drinkmogelijkheden, waaronder ook een stand met de beste koffie van Arnhem.

Ook zijn er picknickkleedjes te verkrijgen om het parkgevoel verder uit te breiden. Daarnaast zal er een kraampje zijn waar er voor dames en voor heren 8Bahn shirtjes in diverse kleuren te kopen zijn, helaas in beperkte oplage dus wees er snel bij! Het terrein zal verder als een gezellige woonkamer worden ingericht alleen zal het geluidsniveau enkele decibellen hoger zijn. Het materiaal wat gebruikt gaat worden voor de decoratie is trouwens allemaal via de groene weg verkregen. Decoratie team H2OH heeft enkel gerecyclede en hergebruikbare materialen in haar creatieve uitspattingen verwerkt.

Op de dagen zelf worden er overal in de stad flyers met de routes en de timetable verspreid. 8Bahn hoopt iedereen in zijn beste stemming te mogen ontmoeten op deze unieke tweedaagse, een concept van liefhebbers, voor liefhebbers!

11 opmerkingen

Oh ik kan niet wachten! :D
Ben der zeker bij!:D
:bounce: heb er al zin in :bounce:
Vind dit toch wel heel bruut hoor - dikke line-up, buiten en gratissssss
liefhebbers aller lande, verenigt u!
8Bahn
Werkzaam bij 8Bahn
Artiest Patski
en ja jij dus ook Wouter :D
Uitspraak van 8Bahn op woensdag 29 april 2009 om 01:45:
en ja jij dus ook Wouter

Ik ga het proberen, ik beloof helaas niks :)

Even kijken of ik me ex zover krijg ;)
Weg van de ergste drukte rond de Korenmarkt

Nou nou, niet zo negatief he? ;)
Ik kom hier zeker wel een dansje wagen! (y)
dimzen was weer een koning afgelopen zondag!
ben benieuwd wat hij morgen voor ons in petto heeft :honger: