Partyflock
 
­ Nederland

Strand, zee, zon en houseclassics

gepubliceerd door , op
Wat is het toch een mooie combinatie: zon, strand, zee, topdj’s en houseklassiekers. Vanaf het strand van Bloemendaal bij de grootste beach club van europa kan je het allemaal beleven. Met een scala aan artiesten die allen een hart van en voor de house hebben zal op deze dag de meer dan twintigjarige house geschiedenis van Nederland muziekaal onder de loep worden genomen.

Grootheden uit heden en verleden komen speciaal een set neerzetten uit de periode waarmee zij faam maakten: Miss Monica, Spider, Fierce Ruling Diva, Francois, Cellie, Miss Wendy en José zijn nog maar enkele namen die op het houseclassics on the beach festival voorbij gaan komen. Vanaf twaalf uur in de middag maar liefst twaalf uur lang rocken met de beste dj’s op de mooiste en beste classics over de periode 1988 tot 1999. Dit classicsfeest is op de zesde van juni is dus een genot voor alle liefhebbers die de house muziek een warm hart toedragen .

Vroeger
Beach club Vroeger is sinds 2008 de grootste beach club van europa verdeeld over diverse area ’s en bied plaats aan meer dan 5000 personen. Zo’n zeven jaar geleden opende Vroeger haar deuren aan het Bloemendaalse strand en was meteen succesvol. Buitenom het goede eten en het heerlijkvertoeven op de zomerse dagen met een roseetje kan je bij Vroeger ook goed terecht om te genieten van diverse goede feesten of het nu mooi of slecht weer is. Door de mooie inrichting en zomerse uitstraling van deze beachclub gelijk aan zee krijg je meteen een vakantie gevoel, vooral na een warme dag vol zon goede muziek en een zon die langzaam opgeslokt word door de zee. Met een dansje richting de zon en de zee zal je dit op 6 juni om 21.55 uur zelf kunnen ervaren.

Het belooft dus een zeer mooie dag te worden daar op Bloemendaal. House classics on the beach festival een dag waarbij je even de dagelijkse sleur vergeet en mee word genomen in een extase. Waren er maar 365 dagen per jaar van die dagen .

Earlybird en de voordelige groepsticket tot 8 mei
Speciaal om hier met je familie of vrienden heen te gaan heeft de organisatie de groepsticket in het leven geroepen voor 4 personen van 35 euro of de earlybird van 12,50 euro. Voor deze actie is een beperkt aantal kaarten en zal duren tot 8 mei. Na 8 mei betaal je de normale entree prijs.

Line up
Miss Monica
Raoul Coolman
José
Miss Wendy
Coldfusion
Spider
Marvin Douglas
Francois
Vox
Nickey
Cellie
Jeroen Flamman
Fierce Ruling Diva
JP
BeNRG
Minimaster
Gino
Van de Ven

Voordeeltickets tot 8 mei
Early bird:12,50 euro
Groepsticket voor 4 personen:35,00 euro
Voorverkoop vanaf 9 mei:19,88 euro p.p

15 opmerkingen

:bounce:

lijkt me ergggg leuk!
Artiest {SHOWLIST artist 78292, 21125}
VET!

Artiest {SHOWLIST artist 1218, 73034}
:cheer: :bounce:
Dit wordt bruut let op mijn woorden!
he een paar toevoegingen.

Vetjes hoor.
Leuk feesje..Valt op dezelfde dag free festival.
 
Lekkere line up
Uitspraak van chicky35 op donderdag 23 april 2009 om 08:45:
.Valt op dezelfde dag free festival.

Is toch geen vergelijking! kom op zeg, dat free festival heeeft jaren terug zijn beste tijd al gehad.
 
Uitspraak van f@@b. op donderdag 23 april 2009 om 17:29:
dat free festival heeeft jaren terug zijn beste tijd al gehad.

Oh zo b)
Uitspraak van verwijderd op donderdag 23 april 2009 om 20:13:
Oh zo

HHmm als ik het zo terug lees klinkt het wel erg hard.
Het is niet mijn favo feest laten we het daarop houden.

Dit feest op het strand kan wel een favo worden denk ik.!!!
 
Uitspraak van f@@b. op vrijdag 24 april 2009 om 22:03:
Het is niet mijn favo feest laten we het daarop houden.

idem