Partyflock
 
­ Nederland

Deluxe Birthdaynight

gepubliceerd door , op
Deluxe Birthdaynight
21 april 2009
Deluxe Night is back, dit keer gecombineerd met Bozzini’s Birthday Night.

Als main act mr ‘Luckystar’ Ron Carroll. Op Extrema Outdoor 2007 was het een van de beste optredens.
Al eerder zette Ron Carroll Bozzini op zijn kop bij Castle of love 2008. Ron’s management wil hem exclusief houden in Nederland en niet meer dan 2 a 3 clubboekingen per jaar doen. Eigenlijk waren deze al vergeven. Maar toen Bozzini een aanvraag deed en Ron zijn kans zag om wederom te schitteren op 1 van de vetste dj booth’s in clubland overrulede hij zijn management en stond erop de booking te accepteren. So come and ‘Walk down the street with your nike’s on!!!’



Maar...Ron Carroll is niet de enige act die op zaterdag 25 april zal knallen in Bozzini. De Bingo Players zullen ook van de partij zijn. Momenteel een van de hotste producers in the housescene over de hele wereld. Na hun remix van Ron Carroll’s 'Bumb to this' zullen ze perfect aansluiten op de USA headliner. Verder zijn ze bekend door edits van Chocolate Puma, Kristine W, Joachim Garraud, Tod Terry, Ian Carey and more.

De regionale helden Phunkadelic Dj (Groove Garden – House Trippers) en 2Dirty (The Change - Sensation CD) zullen de muzikale avond rondom de main acts verzorgen.

Deze Master Line-up staat de Birthdayzz actie natuurlijk niet in de weg. Sign up.
Mail to: birthdayzz@bozzini.nl
Free entrance for 4 and a free bottle of Champagne.

2 opmerkingen

Flink knallen zaterdag!
Artiest {SHOWLIST artist 61507, 38666, 43052, 35651, 5418}
zin in :yes: