Partyflock
 
­ Nederland

Dance Planet 19 September

gepubliceerd door , op
Dance Planet 19 September
30 augustus 2003
Zoals al eerder aangekondigd zal hét dansfeest van oost Nederland zal weer vorm krijgen op 19 september.
Naast resident DJ Oliver zullen ook Luna, Club Caviar, Rick Angel, Dr. Bob en Javar plaatsnemen in de diverse DJ Booths.

Luna kennen we als resident van de Q dance feesten en van zijn radioprogramma op ID-T radio. Dit jaar stond hij ook in een uitverkochte Amsterdam Arena, tijdens Sensation Black.

Club Caviar is wegens succes geprolongeerd. Al eerder zetten zij met hun uplifting clubby stijl de boel op zijn kop op Dance Planet. Zij scoorden een clubhit met onder andere Game Over en pas geleden stonden zij als producers van het project DJ Alpha in de hitlijsten. Op eigen titel brachten zij een aantal weken geleden de floorfiller speed it up uit.

Rick Angel is een zeer gewaardeerde Techno DJ die deel uitmaakt van de Zodiak Commune, die inmiddels al zo'n tien jaar bestaat.

Kaarten voor Dance Planet zijn weer in de voorverkoop te krijgen bij het City Lido, de Radstake en alle Focus Fashion vestigingen in de regio. Ze kosten dan € 8,00. Aan de deur zijn de kosten € 10,00.

8 opmerkingen

Klink zwaar (Y)!!

Ook nog vlak in de buurt!!

Beterzzzz
 
Mooi in de buurt, alleen niet mijn stijl..
 
ja idd n iet echt mijn stijl, maar ben der wel :D
 
Ik ben der ook :D
 
tja zal wel weer ff gaan kijkuh vorige keer was het ook dacht ik niks aan maar toen draaide ze nogal behoorlijk hard.. maar ja we zien wel word wel weer gezellig :D
Beters beuken op Dr.Bob en Luna:bounce:
 
der zijn verschillende stylen in verschillende zalen dus voor ieder wat wils btr toch !!