Partyflock
 
­ Nederland

Vivre at The Mansion
Soulful deep house music

gepubliceerd door , op
Vivre at The Mansion
22 maart 2009
FeestVivre · Soulful deep house music
Datumzaterdag 28 maart 2009
WinactieVivre actiegesloten
LocatieMansion
Vivre is een kwaliteitsconcept dat aandacht besteed aan house en entertainment. Ditmaal strijkt het feestje neer in de Amsterdamse Mansion alwaar het helemaal los zal gaan. Zaterdag 28 maart is the Mansion het toneel van real house music.

Internationale tracks, soulful platen, live muziek, en goede DJ's. Hardsoul DJ, Greg van Bueren, is de gast DJ van de avond in de chique tent vlak bij de PC Hooft straat. Naast Greg van Bueren treedt de internationale soulful deephouse band, VIVRE LIVE, op met zangeres, DJ, percussionist en trompettist. Helaas zal ditmaal de sexy saxofonist niet van de partij zijn vanwege zijn optredens in Miami. Vivre combineert live artiesten met DJ's waardoor er een totaal beleving ontstaat die aandacht besteed aan verschillende genres in de muziekwereld, soul en house in het bijzonder. De DJ's zijn van alle markten thuis, maar draaien bij voorkeur een internationale house sound zoals men die gewend is op Ibiza of de trendy clubs in de VS. Toch combineren zij deze sound met de house stromingen die in Nederland zeer populair zijn. Vivre is dus een totaal concept dat zonder enige pretenties zich richt op beleving en ervaring van het publiek. Het concept speelt samen met het publiek, waardoor Vivre niet alleen bestaat uit de artiesten, maar ook uit publiek.

Over Greg van Bueren hoeft niet veel meer verteld te worden, omdat iedereen al weet dat deze producer/DJ een ervaren muzikant en muziekliefhebber is. Met zijn plaatkeuze weet hij steeds vaker de aandacht te trekken van Nederlandse en buitenlandse clubbers, DJ's en producers. VIVRE LIVE is wellicht onbekend voor velen, maar de samenstelling een stuk minder. Met muzikanten uit Nederland, Amerika en Turkije staat er een internationale samenstelling op het podium die inmiddels wereldwijd hebben opgetreden. Last but not least treden ook DJ dj=Bono] van Super Sunday, Mama's Funky Flow en Rashaan op in het Amsterdamse bolwerk.

Mochten velen kiezen om thuis te blijven, omdat de Nederlandse housetop in Amerika is, dan maken zij een klein foutje. Want ook al zijn de Nederlandse hous iconen in het buitenland, Greg van Bueren en VIVRE LIVE zijn in Nederland. Het totaalconcept biedt een stuke Miami in Nederland aan, waardoor men zich kan vereenzelvigen met de Nederlandse artiesten die dan lekker genieten van de zon, zee, strand en cocktails. Vivre is een beleving, Vivre is kwaliteit, Vivre is gezelligheid, Vivre is een ervaring, maar Vivre is vooral de liefde voor muziek, de liefde voor het leven. Dus kom langs met vrienden, kennissen, familie en total strangers om lekker los te gaan op heerlijke platen, mooie soulstemmen en bijzondere klanken, want Vivre is in Amsterdam op zaterdag 28 maart.