Partyflock
 
­ Nederland

Go Dutch!
WMC '09

gepubliceerd door , op
Go Dutch!
22 maart 2009
FeestGo Dutch! · WMC '09
Datumdonderdag 26 maart 2009
LocatieGroove Jet
Go Dutch!, het Nederlandse feestconcept met internationale ambities, bundelt de heetste multi-muzikale stromingen en dj talenten van het moment. Op donderdag 26 maart presenteert Go Dutch! dit in de exclusieve club 'Groove Jet', tijdens de Winter Music Conference in Miami. Nederland biedt een grote variëteit aan elektronische dance en speelt wereldwijd al jaren een voortrekkersrol in de dance industrie.

In de Go Dutch! area staan 26 maart dj's met grote internationale potentie op het programma: Martijn ten Velden, Funkerman, The Scumfrog, Lucien Foort, Housequake (ROOG & Erick E feat. MC Gee), Baggi Begovic, Bingo Players, Sunnery James & Ryan Marciano en Hardwell vertegenwoordigen het nieuwe Nederlandse dance geluid. In de tweede zaal staan internationale artiesten die afgelopen jaar opvielen met hun muziekproducties op toonaangevende Nederlandse labels: Eddie Thoneick, D.O.N.S, The Cube Guys, Prok & Fitch, Hardsoul (DJ set Roog feat. McMitch Crown), Afrojack, Warren Fellow en Chris Rox. Deze bijzondere Go Dutch! editie is een samenwerking van verschillende Nederlandse boekingskantoren (1Management, Beyond Bookings, ACE Agency, Anna Agency) en platenlabels (Sneakerz MUZIK, Hardsoul Pressings, Extrema Music), met support van musicXport.nl en het Amsterdam Dance Event.

Gastenlijst
Het feest is gratis toegankelijk, mits je tot de gelukkigen behoort die een vrijkaart heeft weten te bemachtigen. Ben jij tijdens de WMC in Miami en wil je aanwezig zijn bij Go Dutch!: stuur een e-mail met je naam, mobiele telefoonnummer én een originele motivatie waarom jij niet mag ontbreken op dit feestje naar: info@go-dutch.eu. De organisatie hoopt op een grote, gezellige Nederlandse afvaardiging, om aan Miami te laten zien hoe Go Dutch! een feestje weten te rocken! Vanwege de beperkte capaciteit biedt Go Dutch! daarnaast de mogelijkheid om anderzijds je entree te garanderen: voor 20 USD zijn tickets in de voorverkoop te bestellen via www.wantickets.com.

Groove Jet
Clubs in Miami wisselen net zo snel van titel en eigenaar als Paris Hilton van vriendje. 'Groove Jet' is een nieuwe naam voor de club die voorheen 'Provocateur Miami - South Beach premier Entertainment Lounge' heette. Groove Jet is een exclusieve, intieme venue die plaats biedt aan zo'n 500 bezoekers. Adres: 323 23rd Street, een zijstaat van de welbekende Collins Avenue. In tegenstelling tot eerdere berichten vindt Go Dutch! niet plaats in Opium Garden; deze indoor-outdoor hotspot is een aantal weken geleden gesloten, in verband met geluidsoverlast en andere gemeentelijke problemen. Alle WMC events die hier gepland stonden zijn uitgeweken naar andere locaties.

Go Dutch!
Het Go Dutch! concept is in het leven geroepen om de Nederlandse dance cultuur met buitenlands publiek te delen. Dat gebeurde augustus vorig jaar met succes op het UK festival Creamfields. De tweede editie vond plaats in Club Panama, tijdens het Amsterdam dance event - 1management presents Voor een kijkje; dat ging er zo aan toe:
{argument 'id' ontbreekt}


Go Dutch! wil met de voorgaande feesten en de showcase in Miami, festivals in andere landen enthousiastmeren over het nieuwe Nederlandse geluid en zo een vast onderdeel worden van dance events wereldwijd. Met de hulp van verschillende locale partijen in Europa en Azië wordt er achter de schermen hard aan de weg getimmerd. Voor meer informatie zie: www.go-dutch.dj.

Winter Music Conference
De Winter Music Conference (van 24 t/m 28 maart) in South Beach Miami is de grootste internationale bijeenkomst in de dance music industrie en staat in het teken van panels, seminars en netwerkfeestjes. Maar het is voornamelijk het indrukwekkende nachtprogramma waar het om draait. Dance feesten heersen de stad, waarbij de Nederlandse dj's en producers niet ongehoord blijven. Voor meer informatie zie: www.wintermusicconference.com.

6 opmerkingen

 
bah wat een hoempa hoempa muziek...
ben je in miami staan er vrij veel grote helden (bijna iedereen) staat dat NL grut er ook tussen.
Toch wel leuk :D
Funkerman, Lucien, Roog, Baggi

Uitspraak van markmark op zondag 22 maart 2009 om 16:00:
NL grut

:loser:
Uitspraak van verwijderd op zondag 22 maart 2009 om 14:31:
bah wat een hoempa hoempa muziek...

ja ook mijn ding is het niet
WMC was in de jaren 90 nog van betekenis, nu is het een lachertje. In the Sharebourne is denk ik tochwel de plek.
 
Op Creamfields vorig jaar was het in het begin wel aardig te doen in de godutch tent, later uitgestorven..wel jammer maar swedish house mafia en underworld deden het beter..
Toch leuk cd-tje aan over gehouden (y)