Partyflock

Go Ventures en Art of Dance brengen The Love Festival naar Las Vegas

 

Go Ventures en Art of Dance brengen The Love Festival naar Las Vegas

gepubliceerd door , op
De grote invloed van Nederland als dance-natie wordt niet langer alleen onderschreven door succesvolle dj’s en producers, maar ook op het gebied van dance-events. Met grote trots kondigt evenementenorganisator Art of Dance aan dat zij de handen ineen slaat met de grootste dancepromotor van de Amerikaanse westkust. Samen met Go Ventures en de N9NEGroup presenteert zij zondag 24 mei het unieke evenement The Love Festival in Las Vegas.

Art of Dance is al langere tijd actief buiten de Nederlandse grenzen. Zo werkt zij samen met de I-Motion, de grootste organisator van dance-evenementen in Duitsland bekend van Mayday en het festival Nature One, en ook met Darcon Productions, die evenementen verzorgde als de Belgische editie van DJ Tiësto’s “In Search Of Sunrise” wereldtoernee, Studio 54 in het Antwerpse Sportpaleis en Bassleader in het Flanders Expo, het grootste indoor harder styles evenement van de Benelux.

Het is niet de eerste keer dat Art of Dance de Atlantische Oceaan oversteekt. Op zaterdag 1 november organiseerde zij voor het eerst Fabulous Fest in de Orleans Arena van Las Vegas. Het evenement is afgeleid van het zeer succesvolle concept Fabulous, dat in Nederland jaarlijks 20.000 bezoekers trekt. Bij de vuurdoop van de Amerikaanse versie stond een ongekende line-up geprogrammeerd met namen als Armin van Buuren ( een exclusief optreden omdat het zijn enige performance in ‘Sin City’ was in 2008), Mstrkrft, deadmau5, Bad Boy Bill, Ed Banger en vele andere acts. Daarnaast bood Fabulous Fest een breed scala aan entertainment. Het evenement trok 5.000 bezoekers en was daardoor het allergrootste dance-evenement van Las Vegas in 2008. Klik hier voor de aftermovie van Fabulous Fest 2008.

Dit succes krijgt een vervolg middels een gloednieuw evenement in de entertainmenthoofdstad van de wereld. Samen met Go Ventures en N9NEGroup organiseert Art of Dance op zondag 24 mei The Love Festival, een evenement dat maar liefst 17 uur lang zal duren. Deze day-and-night experience vindt plaats in het beroemde Palms Casino Resort van Las Vegas, waar in twee verschillende locaties de deuren geopend zullen zijn voor 6.500 bezoekers. De Pool-area van het Palms is toegankelijk van 10.00 uur ’s ochtends tot 03.00 uur ’s nachts en van 22.00 uur tot 05.00 uur opent de poort van nachtclub Rain zich. Rain is een wereldberoemde venue door de residency van house-grondlegger Paul Oakenfold in de club, en heeft naast een prachtige inrichting ook de mogelijkheid het verkrijgen van een ware VIP-behandeling, bekend door haar services als de “Bottlesales by night”. In de Pool kun je ook genieten van pure luxe in één van de liefst 27 Cabana’s, waar je in de schaduw kunt genieten van al het comfort dat je thuis ook hebt: een 32 inch LCD-scherm, speakers met individuele volumeregeling, telefoon, verlichte ventilator, eigen koelkast, een kluisje en state-of-the-art meubilair.

De line-up voor The Love Festival is dan ook van internationale allure door de aanwezigheid van een groot aantal wereldsterren: Paul van Dyk, Sharam ( ex-Deep Dish), Carl Cox, Robbie Rivera, Steve Aoki, Mark Farina, Mark Lewis, Scotty Boy en de Amerikaanse DJ Reza zijn aangetrokken om hun sound naar Las Vegas te brengen. Binnenkort zullen nog meer artiesten bekend worden gemaakt. Deze editie van The Love Festival is overigens de kick-off van een trilogie: op zaterdag 18 juli 2009 presenteert Go Ventures haar evenement op Hawaii en zaterdag 15 augustus strijkt het circus neer in Los Angeles. Over deze twee dance-events zal later meer bekend worden gemaakt.

The Love Festival zal overigens niet het enige evenement zijn dat Art of Dance dit jaar organiseert in de Verenigde Staten: op Labor Day ( maandag 7 september 2009) presenteert de organisator een nog aan te kondigen event en tijdens Columbus Weekend ( 9 tot en met 12 oktober) zal Fabulous Fest terugkeren naar Las Vegas voor een reeks grote dancefeesten. Gedurende vier dagen zullen evenveel party’s worden georganiseerd en worden vele internationale DJ’s en hosting partners betrokken bij dit groots opgezette evenement.

Voor party-animals die geïnteresseerd zijn in een party-experience in Las Vegas, heeft Art of Dance een interessante aanbieding. In samenwerking met haar partners Go Ventures en N9NEGroup, kan de evenementenorganisator een breed scala aan pakketten bieden, die jou kennis laten maken met het luxe leven van ‘fabulous Las Vegas’. Binnenkort zal meer bekend worden gemaakt over deze packages. Wil je meer informatie over dit aanbod, neem dan onmiddellijk contact op met Art of Dance via viplasvegas@artofdance.nl.

Voor meer informatie over Art of Dance en haar evenementen, verwijst de organisator graag door naar haar website: http://www.artofdance.nl

17 opmerkingen

B) VIP :)

wil toch echt nog een keer Carl Cox horen draaien
Vegas :respect: Mooie herinneringen :D Leuk initiatief van AoD, goed bezig :)
next MOH in New York :P zo wel wat zijn :D.....
Uitspraak van gekkegabber op dinsdag 17 maart 2009 om 14:19:
next MOH in New York :P zo wel wat zijn :D.....

Al Qaida LIVE
Bin Laden (DJ SET)

Wordt knallen daar :lol:
ex-Deep Dish

hoezo ex-? die gasten bestaan volgens mij nog steeds :s
Uitspraak van John Fox op dinsdag 17 maart 2009 om 15:45:
ex-Deep Dish

hoezo ex-? die gasten bestaan volgens mij nog steeds

ja hebben alleen een pauze ingelast
als t goed is zouden ze in `09 weer samen gaan werken
Mss wel ff kijken ja..­
Ziet er zeker erg VET uit :D
Uitspraak van iGwenda op dinsdag 17 maart 2009 om 19:44:
next MOH in New York

Zo dat lijkt me wel wat

En dan in Madison Square Garden, maar dat zal wel een peperdure locatie zijn om af te huren en ze moeten ook nog rekening houden met het basketbal seizoen van New York Knicks en het seizoen van New York Rangers.

Maar dat Art Of Dance nu ook iets gaat doen in Las Vegas is wel een goed teken voor de scene in de States.