Partyflock
 
­

Zin in de Lente?

gepubliceerd door , op
afbeelding Zin in de Lente?
FeestD.D.O.D. · The harder dance music
Datumvrijdag 27 maart 2009
LocatieTrappist
Langzaam aan begin je het al te voelen en te merken….. De dagen zijn alweer wat langer en op sommige plaatsen kan je alweer de groene sprietjes van de krokussen door de grond heen zien piepen. Heel af en toe zie je er zelfs al eentje boven de grond uitpiepen, dat kan maar één ding betekenen: de lente is op komst!!

Je merkt het aan het feit dat het langer licht blijft ’s avonds en je merkt het aan het feit dat er al zo af en toe zo een dag was, met een zonnetje en een blauwe lucht. Mensen beginnen weer wat meer te lachen en voorzichtig werd er al hier en daar, weliswaar met een sjaal om, maar toch, plaats genomen op een terrasje.

Maart is net begonnen en het lijkt wel alsof de eerste twee maanden van 2009 voorbij gevlogen zijn. Twee hectische en spannende maanden, eerst was er natuurlijk 29 januari een wederom meer dan geslaagde D.D.O.D. Dawn of Dance was even bang geweest dat genoemde editie misschien niet zo druk zou worden, maar het tegendeel bleek uiteindelijk waar. Dit ontaardde in een bijzonder heerlijke nacht gevuld met de lekkerste muziek, volledig in de smaak vallend van de aanwezige partypeople.

Ten tweede kwam er het nieuws dat Dawn of Dance ook wat zou kunnen gaan doen op 29 en 30 april. Iets dat al heel lang een wens was, aangezien er het afgelopen jaar helaas qua Harder Dance weinig tot niets te doen was in Amsterdam. Dus ben je een liefhebber van de hardere dance varianten blok je agenda dan alvast op 29 en 30 april wanneer Dawn of Dance de Albert Cuypstraat onveilig gaat maken in en voor de Nachtzuster. Er zal op zeer korte termijn nieuws komen over de geplande festiviteiten deze twee data.

Maar eerst is het tijd voor de eerstvolgende reguliere editie van D.D.O.D., want de laatste vrijdag van maart is het alweer zover in café De Trappist, de oude en vertrouwde stek waar het ooit allemaal begon. 27 maart staat de Trappist weer op zijn kop wanneer er de vetste hardere dance uit de boxen knalt van 22:00 tot 04:00. De entree is slechts €5,- en hier krijg je één gratis bier, wijn of fris voor terug. En dat is niet alles wat je terugkrijgt als je kijkt naar de line up van deze nacht:

Wees voorbereid op een bijzondere editie met MvDJ die zijn verjaardag viert met een maar liefst twee uur durende set. In die tijd komen eerst de oude vertrouwde trance, techtrance en hardhouse classics op vinyl langs, waarna het tweede uur gevuld wordt met het nieuwere werk op cd. Om middernacht zal Yves Sparks het roer overnemen, een liefhebber pur sang van de High Quality feesten in de Melkweg en dit zal dan ook terug te horen zijn in zijn set.

Ook de liefhebbers van hardtrance en de early hardstyle komen aan hun trekken op deze editie van D.D.O.D. wanneer Ernestoow het ‘draaitoneel’ betreedt. Tel daar nog eens bij op dat vervolgens Pjotr zijn visie op harder dance music zal laten horen en C-Real het laatste uur van D.D.O.D. je, je laatste beetje van je voeten zal laten stuk dansen. Zonder twijfel zal 27 maart in het teken staan van muziek van hoge kwaliteit en Dawn of Dance nodigt je dan ook van harte uit om het danstoneel van de Trappist te betreden.

Check www.dawnofdance.com of www.detrappist.nl voor meer informatie.
Ken je of ben je nou een DJ, die het hart op de juiste plaats heeft voor Harddance en zou je graag een keer willen komen draaien op een D.D.O.D.? Neem dan contact op via info@dawnofdance.com

We take no prisoners……. We only convert.

9 opmerkingen

 
ja!! in in de lente, ja!
:)
De lente laat lang op zich wachten..­
Uitspraak van <P@ul> op woensdag 4 maart 2009 om 22:07:
De lente laat lang op zich wachten..­

HiHi gelukkig lijkt het een jaartje normaal te verlopen zodat de zomer misschien ook eens iets later komt en niet eind juni alweer voorbij is gevlogen!