Partyflock
 
­ Nederland
Element Symp.tom is niet algemeen zichtbaar!
Element Symp.tom is niet algemeen zichtbaar!

Kort nieuws van de KNIP-dienst

gepubliceerd door , op
· Inhoud


· Opmerkelijk



· Nieuw op Partyflock


Geen 1 april grap dit jaar :9

· Filmpje




·PvdK


Poll, geopend op dinsdag 31 maart 2009, looptijd van 5498.3 dag.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

1 april kikker in je bil

47053%
B)
41447%
:cheer:


· Column


Erisdezeweekweergeencolumnendatisgeen1aprilgrap:(

· Recensies


Minimal Techno 5 by Carsten Schorr & Christian Fischer Minimal Techno 5 is de nieuwste dubbel CD uit de Minimal Techno reeks. Deze editie is aan elkaar gemixt door de Duitsers Carsten Schorr en Christian Fischer, DJ’s die zowel met minimal als pure techno goed uit de voeten kunnen. Dat beloofd een goede en creatieve mix te worden.

Trance Energy 2009 Zeven maart jongstleden vond voor de zestiende keer Trance Energy plaats. Naar aanleiding van deze jongste Trance Energy editie is er dit jaar wederom een Trance Energy compilatie uitgebracht. Deze keer hebben John O’Gallaghan en de heren van Rank 1 de eer gekregen om een cd samen te stellen en te mixen.

Dirty Dutch Aftershock Het Dirty Dutch concept is in slechts vier jaar uitgeroeid tot een happening van formaat, een feest waar we absoluut niet meer omheen kunnen. Het hoogtepunt tot nu toe vond eind vorig jaar plaats in de Amsterdamse RAI.

Kyteman - The Hermit Sessions Jazz-Hiphop is de beste omschrijving van Kyteman, die in het dagelijkse leven doorgaat onder de naam Colin Benders. Drie jaar heeft hij aan dit 14 nummers tellende album gewerkt. Nu al, voor ik de cd ga bespreken, diep respect voor The Kyteman, want 90% van de nummers is zelf ingespeeld op zijn kamer in Utrecht door deze fanatieke en hyperactieve trompettist.

Miss Kittin & The Hacker - Two Het is alweer ruim acht jaar geleden dat Caroline Hervé (Miss Kittin) en Michel Amato (The Hacker) voor het eerst de handen ineen sloegen en het inmiddels als klassieker bestempelde album ‘First Album’ produceerde. Onlangs verscheen hun tweede album, 'Two' genaamd.

· Goed fout (y)


Aprils Fool, wie kent ze niet? 8)


· De ontdek je plekje quiz


DjKnox aka Nongetjie raadde het na 1 minuut al dat het, uiteraard, Bussloo was.
Zo moeilijk was hij dus niet dus gaan we proberen de boel scherp te stellen voor deze week.
Succes :flower:


· Wist u dat?


  • Wist u dat William James Sidis een IQ had tussen de 250 en 300? "Toen hij 18 maanden oud was las hij al de New York Times" Sidis is geboren op 1 april 1898.
  • Wist U dat... wij U graag op 31 maart en 1 april zien? we op 31 maart beginnen met een receptie? ook de burgemeester erbij zal zijn?
  • Wist u dat België en belastingsparadijs was? .... Nog een beetje wachten voordat 1 april komt. ...
  • Wist u dat... het Nbbe op 1 april 2004 haar 10-jarig bestaan viert? er bij het Nbbe in 1994 8 mensen werkzaam waren en dit er in 2004 maar liefst 25 zijn? ...
  • Wist u dat Harrie's Herrie per 1 april 2005 officieel gesponsord wordt door Duracell 'it's not just a battery'?
  • 1 april grappen uit de mode zijn?

· Fotografen


Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!


· In de spotlight : verwijderd


Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst.

  1. Nick:
    verwijderd
  2. Echte naam:
    Lody Brian Koehorst
  3. Leeftijd:
    29, maar eigenlijk vind ik dat al behoorlijk oud klinken en ben ik blij dat ik qua gevoel en uiterlijk nog op een jaar of 25 zit. Dus laten we gewoon zeggen dat ik 25 ben, oke? Oke. B)
  4. Woonplaats:
    Hengelo, Overijssel
  5. Relatie:
    Nope.
  6. Dark of Light?
    Dark. Is wat rustiger voor m'n ogen. En ik hou sowieso meer van donkere kleuren. Ik overweeg zelfs om al mijn muren en deuren donker te verven om op 1 lijn te blijven. Gewoon, omdat het kan.
  7. Wat doe je voor werk naast het flocken?
    Eigen bedrijfje in webdesign (heb o.a. de websites gedaan van Neophyte, The Darkraver, Art of Fighters / Meccano Twins, Crucifier, Recess Records en de oude sites van Angerfist en Evil Activities). Heel af en toe doe ik ook platenhoezen. Verder beheer ik samen met mijn 'collega' Mute het platenlabel Symp.tom voor industrial hardcore en experimentele projecten. Daarnaast breng ik muziek uit, draai ik regelmatig op feesten en doe ik heel hard m'n best om mezelf niet zo serieus te nemen.
  8. Hoe heb je Partyflock ontdekt?
    Een vriendin kwam er ooit eens mee in 2002. Duurde even om te wennen, maar volgens mij zou ik tegenwoordig niet meer zonder kunnen (oke, dat klonk wel erg nerd).
  9. Wat gebruik je het meest op Partyflock?
    De agenda en het forum. Heb ik ook al de agenda gezegd? Die agenda is trouwens ook erg handig, nu ik eraan denk.
  10. Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
    Van die azijnpissers die altijd wat te klagen of te zeiken moeten hebben. En teveel koters van 9 - 12 jaar die te jong zijn om te feesten en hier in feite nog niks te zoeken hebben. We hebben geen kudos hier. Ga weg. Delete. Kssst.
  11. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was?
    Ik zou iedereen adminrechten geven en de rest van de dag heel hard gaan lachen om de totale chaos die daaruit voortkomt.
  12. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
    Moeilijk, moeilijk... Ik heb er een aantal waar ik niet uit kan kiezen:
  13. -
  14. Thunderdome '93, Jaarbeurs Utrecht: M'n eerste feest ooit. Geweldige ervaring! (ik was toen 14 en ben stiekem met wat oudere vrienden gegaan zonder dat m'n ouders er vanaf wisten).
  15. -
  16. Thunderdome '96, FEC Leeuwarden: Supersfeer, goede DJ's en live-acts.
  17. -
  18. Total Darkness '99 (Symbiont), Vechtsebanen Utrecht: Kei- en keiharde terreur, de hele nacht door. Pure heldenshit. Verder ook erg goede sfeer.
  19. -
  20. Q-Base 2008: alleen al vanwege de Genosha Bunker, het belachelijk harde geluid en omdat ik liever nog een recent feest opnoem zodat ik niet al te erg op een ouwe lul lijk die alleen maar over oude feesten kan lullen en eindeloos zevert over hoe vet gaaf die oude tijd wel niet was en dat alles nu vet kut is.
  21. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
    Als ik actief in de dancewereld zou zijn dan was m'n naam verwijderd en had m'n Symp.tom label een eigen "industrial" area op Nightmare Outdoor.
  22. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
    verwijderd, of whatever the hell haar nickname op dit moment is. En actief, omdat ze iets van 380.000 keer op de foto staat.
  23. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
    Ik heb eigenlijk niet meer 1 specifieke favoriete stijl. Vroeger luisterde ik alleen maar naar hardcore, maar door de jaren heen zijn daar ook genres als drum & bass, speedmetal, schranz en rhytmic noise bij gekomen. Het vult elkaar allemaal prima aan. Eigenlijk alles wat een beetje duister klinkt en een zekere mate van agressie en felheid bevat. Maar hardcore zal ongetwijfeld altijd speciaal voor me blijven, omdat ik ermee opgegroeid ben en de scene vanaf het begin heb zien groeien en er zelf ook erg actief in ben. Oh ja, en polka.
  24. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die?
    Nee, alleen 2 waarschuwingen wegens "provocerend gedrag", hoewel ik dat zelf eigenlijk wel vond meevallen. Ik ben altijd heel lief. Nee echt. Serieus.
  25. Wat zou je graag anders zien op flock?
    Het uiterlijk van de site, ik vind het nog iets te saai. Verder misschien een arcadehal met spelletjes, waar iedereen elkaars highscores kan verslaan (nog meer verslaving). En meer Mental Wreckage. B)
  26. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
    Nope, maar dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat ik sowieso nog nooit ergens aan heb meegedaan.
  27. Wat is de verste afstand die je ooit heb moeten rijden voor een feest?
    Kastellaun, Duitsland. Oftewel Nature One. Heenweg ging sowieso al kut, paar keer flink verkeerd gereden. Waren we op de terugweg ook nog anderhalf uur de verkeerde kant op gereden richting Zwitserland. Ik moest tot 9 uur 's ochtends draaien, en 12 uur 's middags moesten we alweer uitchecken bij het hotel, dus we waren ook niet echt al te helder meer. Volgende keer toch maar een Tom Tom mee :lol:
  28. Schuw of fotogeil?
    Als ik ergens op een feest loop en ik zie een fotograaf, duik ik eigenlijk instictief meteen weg. Foto's van mij zijn dan ook heel exclusief. Maar eigenlijk zou er inderdaad wat meer Mental Wreckage moeten zijn.
  29. Ben je donateur en waarom?
    Ergens begin 2006 lag de Partyflock server er een week of 2 uit, en ik verwachtte net een paar priveberichten ivm boekingen. Dikke paniek dus, ik meldde me gelijk aan zodat ik op de VIP server toch nog alles op tijd kon checken. En sowieso omdat ik een ontzettend gulle jongen ben. Dat laatste was een grapje trouwens.
  30. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
    Ik heb de afgelopen paar jaar met een kale kop rondgelopen, maar nu kan ik eindelijk weer zeggen dat ik afgelopen donderdag nog naar de kapper ben geweest.
  31. Player of monogaam?
    Monogaam, maar kijken is altijd leuk. Vrouwen zijn erg mooie wezens. :)
  32. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
    Ik geef een 8. Als er meer Mental Wreckage was, dan een 9.
  33. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
    Mag ik ook de anti-groeten doen? 8)
  34. -
  35. Aan Minister Klink -> Nog hartelijk bedankt voor het rook- en paddoverbod, lutser. :loser:
  36. -
  37. Aan de gemeentebesturen die het de organisaties steeds lastiger maken om nog op fatsoenlijke lokaties (en tijden) feesten te houden -> Koop oordoppen en gun de jongeren ook eens wat plezier. :loser:
  38. -
  39. Aan die nerds van de EO-bus / Naar House-bus -> Ik vind het heel lief dat jullie ons al meer dan 15 jaar continu lopen lastigvallen dat wij in de ban van Satan zijn en dat we gered moeten worden door Jezus. Maar effe serieus, kom nou eens uit die trip en ga werk zoeken man. Flapdrollen. :[

We bedanken verwijderd voor het beantwoorden van de vragen :flower: Volgende week weer een nieuwe spotlight!

· Uit de oude doos


Geen muziek maar wel oude doos :D :respect:



· Anekdotes


Contactje over de eigen tekst van een lid:
Kan dit lid permanent verbannen worden vanwege het eerste stukje in haar eigen tekst? Je vraagt toch niet of iemand dan gek wordt van zichzelf?

Alvast bedankt!

Stuk tekst waar het over gaat wat bovenaan staat:

Het Dagelijks terugkomen op mijn profiel
om te kijken of er nog eventuele
veranderingen zijn aangebracht
die betrekking zouden kunnen hebben
op de feiten die jou intresseren
vraag ik mezelf af........
word je nou niet Gek van jezelf ?:loser:

we worden gek van jullie allebei :[




De anekdotes zijn maar magertjes, iedereen let hier wel op :D maar op haaifs liggen de zaken anders :9:

Een van onze admins was jarig afgelopen maandag. Maar ontving op zijn hyvesprofiel :X (voor de nondancevrienden en kennissen blijkbaar :[ ) zondag al meerdere krabbels kreeg om hem te feliciteren voor m'n verjaardag, dus hij stuurde een mailtje:
Hyver 30/03/2009 06:31 VM
Hallo, ik vroeg me af waarom meerdere mensen mij gisteren een fijne verjaardag wensen en aangeven dat de notificatie per mail van Hyves aangaf dat ik gisteren jarig was, terwijl ik vandaag jarig ben?

Ik heb dit even gecheckt in m'n profiel uiteraard, aangezien ik dacht dat ik het misschien fout had ingevuld, maar daat staat ook gewoon dat ik de 30e jarig ben.

Antwoord van de alleraardigste admin daar:
Hi,
Afgelopen weekend was de verjaardagskalender inderdaad van slag. Dit kwam door zomertijd en is nu weer bijgetrokken. Je bent nu waarschijnlijk 2 dagen lang jarig geweest op hyves in plaats van 1 dag!

Excuses voor het ongemak!


Groetjes,
Eveline
http://evie.hyves.nl

Antwoord:

Heb ik anders niets van gemerkt, Ik heb maar 1 dag cadeautjes gekregen...

Gr.

· Geen heden zonder verleden

  • 1873 - Het Britse stoomschip SS Atlantic zinkt voor de kust van Nova Scotia, 547 mensen komen om.
  • 1924 - Adolf Hitler wordt veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf voor zijn deelname aan de Bierkellerputsch. Hij zit slechts negen maanden in de gevangenis, waar hij het eerste deel van zijn boek Mein Kampf schrijft.
  • 1929 - Introductie van de jojo in New York.
  • 1934 - Bonnie & Clyde vermoorden twee jonge highway patrol-agenten nabij Grapevine (Texas).
  • 1945 - Tweede Wereldoorlog: Slag om Okinawa - Amerikaanse troepen landden op Okinawa in de laatste campagne van de oorlog.
  • 1980 - De NOS begint met Teletekst.
  • 2001 - In Nederland wordt, als eerste land ter wereld, het homohuwelijk ingevoerd.
  • 2001 - In Joegoslavië wordt voormalig president Slobodan Milosevic gearresteerd.
  • 2002 - Nederland legaliseert euthanasie.



· Nieuwsberichten


Sensation verkoopt record aantal kaarten
Bij de start van de kaartverkoop op 28 maart voor Sensation zijn alle 40.000 beschikbare kaarten voor de show op zaterdag 4 juli uitverkocht. Voor de première op vrijdag 3 juli werden nog eens 26.000 kaarten besteld. Organisator ID&T verwacht ook de première-avond binnenkort uit te verkopen. Opmerkelijk is de grote buitenlandse interesse, bezoekers uit 48 verschillende landen verspreid over de hele wereld wisten ticketonline.nl te vinden. De 10de jubileum editie van Sensation vindt voor het eerst in haar bestaan twee avonden achter elkaar plaats in de Amsterdam Arena. Vrijdag 3 en zaterdag 4 juli wordt de Arena omgetoverd tot ‘Wicked Wonderland’.

Sensation is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ‘night life experience’ met internationale allure, waarbij performances, muziek, decor, acrobatiek, dans en vuurwerk centraal staan. Door de witte dresscode wordt ook het publiek onderdeel van het audio-visuele spektakel. Na de première in Amsterdam begint Sensation aan een nieuwe wereldtournee. Momenteel staan er 15 landen op het tourschema met shows in onder meer Madrid, Düsseldorf, Melbourne, Kopenhagen, Sao Paulo, Praag en St. Petersburg.





Laatste 400 tickets voor STRP zaterdag in de verkoop
Het gaat hard met de zaterdagtickets van het openingsweekend van STRP Festival. De laatste losse verkoop tickets gaan in de verkoop waarna er voor het openingsweekend alleen nog combitickets en vrijdagtickets gekocht kunnen worden. Volgens Frens Frijns, directeur van STRP Festival, gaat de zaterdagverkoop ongekend snel: ''Voor het festival je dagen uitverkopen is natuurlijk altijd geweldig en geeft aan dat er een goede programmering is samengesteld. Maar vergeet niet, STRP Festival duurt maar liefst 10 dagen dit jaar, met op de vrijdag 4 april ook een fantastische STRP line-up en na het weekend een speciale STRP EXPO+ programmering. Genoeg kansen voor iedereen om het festival te komen bezoeken.''

De snelle verkoop van de zaterdagavond van het openingsweekend geeft aan dat er genoeg animo is voor acts zoals Aphex Twin, Squarepusher, Tim Exile of Luke Vibert. Allen geen doorsnee muzikanten, maar audiokunstenaars die het experiment niet uit de weg gaan. Daarnaast begint de dubstep eindelijk zijn intrede te doen in Nederland waar Benga en nieuwkomer Rustie die avond garant voor staan. De vrijdagavond opent het festival met Laurent Garnier, Michael Mayer, Slam, maar ook Nederlandse helden zoals Joost van Bellen en Bart Skils zijn van de partij. Spannende techno & minimal acts voeren die avond de boventoon met een aantal electro uitstapjes zoals de Franse live act Yuksek en zijn landgenoten Birdy Nam Nam. Bovengenoemden zorgen naast de doorlopende expositie voor een perfecte STRP openingsavond.

STRP Festival is een multidisciplinaire totaalbeleving waar muziek, kunst en technologie samenkomt van 2 t/m 13 april in het Klokgebouw te Eindhoven. Het programma is een verzameling van elektronische muziek, interactieve installaties, film, art performances, live cinema en robotics. Op zaterdag 11 april is er een speciaal concert van kunstenares Laurie Anderson in F.P. Muziekcentrum. Ga voor meer informatie over de programmering naar www.strp.nl/strp/timetable en klik op een dag naar keuze voor een overzicht.






Loveland Festival Early Bird actie van start
Eénmaal per jaar mogen alle volwassen stadsbewoners weer eens een dagje buitenspelen. Die dag is ongecompliceerder dan alle andere dagen van het jaar: flirten, zoenen, zwemmen en dansen, het gaat allemaal als vanzelf. De locatie is het natuurgebied Sloterpark, een zeldzame plek waar stad en natuur zich verenigen. Met maar liefst 7 verschillende podia (één meer dan vorig jaar), wordt er een muzikale programmering neergezet die ieder jaar weer spraakmakend is. En ook dit jaar is de organisatie weer hard op weg om de wishlist te verzilveren. Welke houselegendes, jonge talenten, superstar dj’s, topproducers en live-performers er dit jaar zullen staan, houdt Loveland nog heel even achter de hand. Check www.lovelandfestival.nl

Op zaterdag 8 augustus vindt Loveland Festival plaats, voor de vierde keer op rij in het Amsterdamse Sloterpark. Alle fans, fanaten, festivalfreaks en vroege vogels kunnen vanaf vandaag Early Bird tickets bemachtigen. Deze tickets gaan voor een gereduceerd tarief van 45,- euro over de toonbank in een beperkte oplage van 1000 stuks. De normale voorverkoopprijs bedraagt 55,- euro.



· Altijd grappig


Altijd grappig is een overvaller die uitgelachen wordt
Een nog onbekende man heeft maandag een door hem beraamde overval op een bakkerij in Meppel zien mislukken. De jongeman legde rond 13.30 uur een briefje op de toonbank van de zaak in het winkelcentrum in de wijk Oosterboer. Daarin stond dat hij gewapend was en dat het personeel met geld over de brug moest komen. De medewerkster die het briefje las, schoot daarop in de lach en vroeg de knaap of hij soms een grapje maakte. Daarop verscheurde ze de dreigbrief. De overvaller, een blanke man van tussen de 18 en 21 jaar, koos daarop eieren voor zijn geld en vertrok. Volgens de politie was hij 'totaal overrompeld'. De bakkerijmedewerkster had overigens geen wapen bij hem gezien. De politie is op zoek naar de dader.


· Nieuws dat eigenlijk niemand wat kan schelen


Frans Bauer geopereerd aan knie
Frans Bauer is dinsdag geopereerd aan zijn knie. De zanger laat op zijn website weten dat de operatie goed is verlopen. ''Ik ben nu zoals ze dat noemen herstellende, ik lig dus met mijn been omhoog'', aldus de Brabantse artiest. Bauer zegt over een of twee weken weer de oude te zijn. Hoewel hij tegenwoordig het verborgen camera-programma Bananasplit presenteert, bezweert hij dat de knieoperatie geen 1 april grap is. ''Ondanks dat ik druk ben geweest met Bananasplit, zult u mij daar niet op kunnen betrappen.''



· Nieuws dat eigenlijk iedereen allang wist


Morgen is het 2 april.


KNIP – 4e jaargang – nr.13

93 opmerkingen

hmmm zegt me niks et ontdek je plekje:P
 
Werkzaam bij Partyflock
ze zouden eigenlijk eens een Spotlight met Mental Wreckage moeten doen :)
En teveel koters van 9 - 12 jaar die te jong zijn om te feesten



ik was toen 14

en dat is niet TE jong?? :lol:
Leuke knip weer, anekdote van hyves :Roflol:
Artiest {SHOWLIST artist 20168, 40505}
Ontdek je plekje, Empire new york, hengelo?
 
Artiest Balbasaur
Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
Van die azijnpissers die altijd wat te klagen of te zeiken moeten hebben.

Wejooooow :D
 
Zo, na bijna een kwartier nog niet geraden 8)
ik weet het overigens ook niet o:)
laatste aanpassing
Klokgebouw, Eindhoven?
Jon de opperhyvert! :P
 
Ah, eindelijk weer anekdotes. (L) 8)
Je hebt gestemd, jouw keuze was: ''B)"
 
Uitspraak van :bounce: DaSanniej :bounce: op woensdag 1 april 2009 om 19:09:
en dat is niet TE jong?? :lol:

Hehehehe, op zich touche... maar toen was er nog geen Partyflock. 8)


Uitspraak van UNTITLED. op woensdag 1 april 2009 om 19:32:
haha voelt zich aangesproken :d.

Was niet specifiek op hem gericht, maar in het algemeen. B)
laatste aanpassing
Artiest Nevz
- Aan die nerds van de EO-bus / Naar House-bus -> Ik vind het heel lief dat jullie ons al meer dan 15 jaar continu lopen lastigvallen dat wij in de ban van Satan zijn en dat we gered moeten worden door Jezus. Maar effe serieus, kom nou eens uit die trip en ga werk zoeken man. Flapdrollen. :[

Whahaha :lol::respect:
Die van Hyves :lol:

wat een sukkels daar zeg :looser:
Goeiesmorreges Jos!
 
Debiteuren crediteuren:respect:
 
we need more Mental Wreckage!
Alwéér Mental Wreckage :rot: .. mag wel wat minder hier op PF hoor 8) ;)
laatste aanpassing
 
Het lijkt idd wel heel erg sterk op New York... maar als ik effe mag miereneuken; de "A" marker staat gericht op de Bioscoop tegenover New York. Dus ik zeg dat het plekje de bioscoop tegenover New York is.
:lol:
Uitspraak van Recklezz op woensdag 1 april 2009 om 19:10:
Ontdek je plekje, Empire new york, hengelo?

(Y)
Artiest Vexer
Leuk interview met mijn gabberheld! (Y)

Mooie foto trouwens ;)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 1 april 2009 om 19:52:
Het lijkt idd wel heel erg sterk op New York... maar als ik effe mag miereneuken; de "A" marker staat gericht op de Bioscoop tegenover New York. Dus ik zeg dat het plekje de bioscoop tegenover New York is.

:roflol:

en trouwens dan is het utopolis als je de naam nie zegt heb je nog nie gewonnen he ;)


en als je dan echt wil miereneuken het puntje van de "A" markar staat gericht op de straat
dus dan zeg ik

beekstraat :lol:
laatste aanpassing
Aaaaight b)

Eeuwige roem ahead...
Ik stond vanochtend bij de tram-halte :respect: :lol:
 
Uitspraak van Ricardo Español op woensdag 1 april 2009 om 20:03:
en als je dan echt wil miereneuken het puntje van de "A" markar staat gericht op de straat
dus dan zeg ik

beekstraat :lol:

Idd... laat die prijs maar komen! 8)

Uitspraak van Ricardo Español op woensdag 1 april 2009 om 20:03:
en trouwens dan is het utopolis als je de naam nie zegt heb je nog nie gewonnen he ;)

Oh ja, shit... :(
laatste aanpassing
Uitspraak van Tha Clown op woensdag 1 april 2009 om 19:47:
Alwéér Mental Wreckage :rot: .. mag wel wat minder hier op PF hoor 8)

Ik word idd ook moe van die gast. Altijd 't zelfde gezever. En dan dat Symp.toms, dat is toch niet om aan te horen? Jezus zeg. En Mute. dan, ook zo'n lekker wazig figuur. Stelletje satanistische mensen. En oh ja, meneer heeft 'n eigen area op Nightmare Outdoor. Nja, gelukkig is daar ook happy.











:/
mental wreckage :cheer: :respect:
Hulde aan het interview met Mental Wreckage :respect:
 
29, maar eigenlijk vind ik dat al behoorlijk oud klinken en ben ik blij dat ik qua gevoel en uiterlijk nog op een jaar of 25 zit. Dus laten we gewoon zeggen dat ik 25 ben, oke? Oke.

:lol:
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 1 april 2009 om 19:37:
Was niet specifiek op hem gericht, maar in het algemeen.

Gast, je bent zelf een internetazijnzeikerd! Het aantal keren dat je weer aant mekkeren bent geweest over hoe dom al die religieuzen zijn, en hoe hersenloos politici als Ab Klink in NL beslissingen maken is inmiddels ook al niet meer op 2 handen te tellen :9
 
OMG gast, ik had het niet eens specifiek over jou...
En nu loop je alsnog te zeiken. Dat bevestigt het eigenlijk ook nog eens extra. 8) :roflol:
laatste aanpassing
 
Eindelijk een leuke ''In the spotlights'' ! :cheer:
 
@ Mental Wreckage:

Dikke props voor je muziek:respect::)
Altijd grappig is een overvaller die uitgelachen wordt
:roflol: lekker hoor(H)
 
Artiest {SHOWLIST artist 48729, 12583}
LOOOOOOODDDDDYYYYYY :bye:
:cheer:

Uitspraak van d a v i d o f f :[ op woensdag 1 april 2009 om 20:12:
En oh ja, meneer heeft 'n eigen area op Nightmare Outdoor. Nja, gelukkig is daar ook happy.

Ach ja.. Jalousy's a m.....erf..er :P

En eeeh happy is voor??? :bloos:
laatste aanpassing
LOL @ Lody met z'n droge antwoorden :)
Lekker steylleaus interview! (y)
Vette Spotlight dit keer!! (y)
haha uit de oude doos..:P jiskefet wat een humor..:roflol:
 
Uitspraak van actief op woensdag 1 april 2009 om 19:47:
we need more Mental Wreckage!
 
Leuke knip
wie is mental wreckage?
lijkt me wel een aparte dj
Artiest {SHOWLIST artist 60409, 42058, 56483}
Lachuh interviewke:P
alleen mute betekent toch stilte

Beetje rare naam voor platenlabel:P
 
Geknipte knip:D


als er een ondekjebuitenlandsplekje komt dan word ie ook niet zo snel meer geraden :)
Leuk interview met Mentale kapotmakerij :D
 
Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
Van die azijnpissers die altijd wat te klagen of te zeiken moeten hebben. En teveel koters van 9 - 12 jaar die te jong zijn om te feesten en hier in feite nog niks te zoeken hebben. We hebben geen kudos hier. Ga weg. Delete. Kssst.

:lol: idd
laatste aanpassing
 
Uitspraak van d a v i d o f f :[ op woensdag 1 april 2009 om 20:12:
Ik word idd ook moe van die gast. Altijd 't zelfde gezever. En dan dat Symp.toms, dat is toch niet om aan te horen? Jezus zeg. En Mute. dan, ook zo'n lekker wazig figuur. Stelletje satanistische mensen. En oh ja, meneer heeft 'n eigen area op Nightmare Outdoor. Nja, gelukkig is daar ook happy.

Van die azijnpissers die altijd wat te klagen of te zeiken moeten hebben
Artiest Remus
Echt een domme kerel, die van 'in de spotlight'.



;):P
Uitspraak van verwijderd op donderdag 2 april 2009 om 09:04:
als er een ondekjebuitenlandsplekje komt dan word ie ook niet zo snel meer geraden

:roflol:
 
In de spotlight: Leuk interview (Y) :yes:

Heb ik anders niets van gemerkt, Ik heb maar 1 dag cadeautjes gekregen...

Gr.

:lol:

T blijft geen feest!
Jiskefet :respect:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 29841, 22933}
Uitspraak van 8-bit Kid™ op woensdag 1 april 2009 om 22:17:
hahahaha helden Spotlight :D

joh, je kan dus wel wat typen buiten een smiley om :S

Mentale knip trouwens weer :D
 
lody in de knip :respect: :) !
Uitspraak van Flexxx op donderdag 2 april 2009 om 14:26:
joh, je kan dus wel wat typen buiten een smiley om

waarom moeilijk doen als het makkelijk kan (k).
Uitspraak van 8-bit Kid™ op donderdag 2 april 2009 om 17:04:
waarom moeilijk doen als het makkelijk kan (k).

nu doe je weer moeilijk :S
 
Waarom makkelijk doen als je moeilijk bent.
 
Uitspraak van Teum NL :bier: op donderdag 2 april 2009 om 09:01:
Lachuh interviewke
alleen mute betekent toch stilte

Beetje rare naam voor platenlabel

Serieus, ga eerst is goed lezen baklap
Uitspraak van Flexxx op donderdag 2 april 2009 om 18:00:
nu doe je weer moeilijk

b0ks.
Uitspraak van verwijderd op donderdag 2 april 2009 om 19:46:
Waarom makkelijk doen als je moeilijk bent.

gaat me pet teng boveng.
 
Als ekte TOA fanboi moet je die quote toch kennen. :[
 
Jiskefet _0_
 
:cheer: Meppel! :cheer:
 
Ik vind de EO bus cool! Een bak koffie en een lolly is altijd leuk sochtends, en dat geleuter of bezeten door satan; daar ben ik dan toch niet wakker genoeg meer voor haha
Artiest {SHOWLIST artist 53869, 28332, 25709}
# Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was?
Ik zou iedereen adminrechten geven en de rest van de dag heel hard gaan lachen om de totale chaos die daaruit voortkomt.

:respect: geniaal.. whehe..
 
Artiest San Miquel
Heb ik anders niets van gemerkt, Ik heb maar 1 dag cadeautjes gekregen...

:D
Uitspraak van verwijderd op woensdag 1 april 2009 om 21:29:
Eindelijk een leuke ''In the spotlights'' !

Vond hem ook erg leuk moet ik zeggen!

Dat april gedoe mag van mij wel weg gelaten worden..:S en ik mis de column..:(

Maar verder vind ik hem wel leuk hoor:lol::cheer:;)
Zo

met 1 post gaan we van te weinig mental wreckage naar veel te veel mental wreckage
ik moet eerlijk zeggen dat ik MW ook nog nooit zoveel en zo blij heb zien posten...

nog ff en hij wordt 'donateur'...

... ow, dat issie al?... vaag
"Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst."

Gaat het hier dan om gewoon een flocker of een bekende dj? Hmm hmm.
 
Uitspraak van M op woensdag 8 april 2009 om 16:43:
Gaat het hier dan om gewoon een flocker of een bekende dj? Hmm hmm.

beide?
Artiest Ruvis
Uitspraak van verwijderd op donderdag 2 april 2009 om 21:37:
Als ekte TOA fanboi moet je die quote toch kennen.

The other two inches would have been better :D