Partyflock
 
­ Nederland

Planet of Techno invites
Michel de Hey

anoniem gepubliceerd op
Planet of Techno invites
23 februari 2009
Deze eerste editie beloofd nu al een succes te worden! Met Mr. Devoted, die de avond zal openen met een eigentijdse groovy minimal set. Daarna Minilab, deze twee heren timmeren flink aan de weg in technoland, en zullen ook nu weer alles uit de kast halen om het oor eens goed te verwennen! Gevolgd door onze technoheld van Nederland Michel de Hey! Michel staat garant voor ‘vrouwvriendelijke techno’ die de hele zaal zal laten exploderen! Hij is bekend van ondermeer: Awakenings, Extrema Network, en Dance Valley. LucaCulo zal de avond afsluiten, LucaCulo genaamd Luke is bekend van D-Fusion en het gelijknamige D-Fusion on air Radio !

Dit alles zal plaats gaan vinden in Ons Thuis in Terheijden (bij Breda). Deze zeer geschikte ‘theaterachtige’ locatie gelegen achter het cafe, opende haar deuren in oktober 2007 en is een vrij nieuwe partylocatie. De zalen kunnen in twee worden verdeeld en zijn dan goed voor 750 personen !

Ook is er een schitterende buitenlocatie die vast zit aan de zalen, door deze erbij te voegen krijg je een uniek feest met zowel binnen als buiten volop ambiance! De buiten area word gehost door D-Fusion on air radio, en gaan er voor zorgen dat al dit moois live op de ether te horen zal zijn! D-Fusion is bekend van de techno/electro feesten in de blokstallen (Bergen op Zoom), en van de radioshow D-Fusion on air. Tevens zal de buiten area op een zomerse wijze met lounge inrichting worden aangekleed, om even bij te komen of om gewoon even rustig te genieten van de heerlijkste beats!

Deze mix van local’s en professional’s in combinatie met een vette ‘detroitachtige’stage, een diep geluid, een vette licht/lasershow, en natuurlijk niet te vergeten een lekkere sfeer, gaat Terheijden doen beven op zaterdag 9 mei!! Een ongekend groot feest voor ‘terheijdense’ begrippen, dat de bezoekers in hogere sferen doet brengen! De toiletten zullen gratis zijn deze avond, en om je snel te kunnen helpen bij het halen van je drankje zijn er munten te krijgen.

Na alle goede recaties weten we niet hoeveel kaarten wij gaan overhouden om aan de deur te verkopen.Wil je dit niet missen raden wij je aan je kaarten te halen in de voorverkoop.De voorverkoop is al lekker op gang gekomen, en de kaarten lopen redelijk hard. Ben jij er klaar voor?! En durf jij dit aan?! Haal dan je kaarten bij de volgende voorverkoopadressen:

  • Cafe Ons Thuis Terheijden
  • Velvet Music Breda
  • Music & Movies Etten-Leur
  • Waterput Bergen op Zoom
  • Village Bergen op Zoom
  • Musicstore: Oosterhout-Zevenbergen-Roosendaal-B.O.Z-Steenbergen

Ook zijn er kaarten via internet te bestellen, en thuis te laten bezorgen via: www.mgproductions.come2me.nl/

1 opmerking

 
Werkzaam bij MAR Productions
BESTE PARTYPEEPS LET OP !!!

DE LAATSTE KAARTEN ZIJN NU NOG IN DE VOORVERKOOP VOOR 13,50 !!

DE VOORVERKOOP STOPT OP VRIJDAG 8 MEI.
DE KAARTEN DIE DAN OVER BLIJVEN WORDEN AAN DE DEUR VERKOCHT. VOOR 17,50.

MAAR OM TELEURSTELLING AAN DE DEUR TE VOORKOMEN, ADVISEREN WIJ JE OM JE KAARTEN TE HALEN IN DE VOORVERKOOP !

OMDAT DE KAARTEN AL ZO VROEG IN DE VOORVERKOOP GEGAAN ZIJN, IS DE KANS DUS ERG GROOT OP UITVERKOCHT HUIS !!

WEES ER DUS SNEL BIJ, EN CHECK 1 VAN DE VERKOOPPUNTEN, OF LAAT ZE THUIS BEZORGEN VIA DE MAIL !

OVERIGENS BIJ IEDERE 5 KAARTEN DIE VIA DE MAIL BESTELD WORDEN, 1 KAART GRATIS !!

DUS DE MENSEN DIE NOG GEEN KAARTJE HEBBEN, MOETEN NU ECHT IN ACTIE GAAN KOMEN!!


TOT ZATERDAG 9 MEI, IN ZALENCOMPLEX ONS THUIS TERHEIJDEN !!

TECHNO GROETEN,
DE ORGANISATIE !