Partyflock
 
­ Nederland

Space Pirates tijdens Reboot in de Rechter Eindhoven

gepubliceerd door , op
Space Pirates tijdens Reboot in de Rechter Eindhoven
4 februari 2009
Op 7 maart aanstaande is het wederom minimal en techno wat de klok slaat in ‘de Rechter’ in Eindhoven. Een nieuwe editie van ‘Reboot’ zal dan plaatsvinden en de echte liefhebber weet wat dat betekent.

Reboot een succesverhaal
Wie aan ‘Reboot’ denkt, denkt aan gezelligheid. Maar dat niet alleen. ‘Reboot’ betekent ook verassingen. Dan gaat het niet alleen om verassingen in de line up, maar vooral ook de verassingen die je iedere keer weer vindt in de aankleding en entourage. ‘Reboot’ laat zien dat vette muziek, een goed gevoel voor humor en continue kwaliteit prima samen gaan. Dit maakt ‘Reboot’ tot een succesverhaal.

Space Pirates
Deze act is winnaar van de publieksprijs van Nederland en een echte must see op deze editie. Een viermans formatie die naar eigen zeggen ontstaan is in een zeecontainer in een onbekend sterrenstelsel. Ze zoeken de interactie met het publiek en geven werkelijk waar een show weg die je nog lang zal heugen.

Binnenkort
En…. The story continues. Het komend jaar kun je nog veel verwachten van ‘Reboot’. Op 29 en 30 april maken de Local Minimal Rockers de Rechter onveilig en strijden dan om de beste plek achter de decks. Voor slechts € 6,- ben je daarbij. Het speciale van deze editie zit hem in de kaarten. Die worden verkocht via de dj’s die deze avond zullen draaien. Degene die de meeste fans weten over te halen om naar deze speciale Reboot editie te komen winnen diverse grote prijzen. Ook zal Reboot een area hosten op 7th Sunday Festival op 31 Mei (voorheen Pinksterpar-t) en op Wish Outdoor op 4 Juli. Bovendien wordt er op dit moment in het diepste geheim gewerkt aan een Reboot outdoor festival.

Minimal en Tech Rockers 1 en 2
Het mag duidelijk zijn dat ook op deze editie de line up uit het neusje van de zalm bestaat. 2 Area’s met Minimal Tech Rockers.
Minimal en Tech Rockers 1:
Boy Lamoen, Reboot Allstars, Reno Hills en Space Pirates.
Minimal en Tech Rockers 2 (Rechtzaal):
Ricket, 75 % en Rauwkost.

Bij elke editie van Reboot was een overvolle Rechtzaal een feit. Er is besloten de Reboot Allstars in de grote zaal te programmeren in plaats van in de Rechtzaal, hier gaan Ferreck Dawn, Le Poix, Reno Hills, Boy lamoen en Space Pirates de uitdaging aan ook deze zaal tot de nok toe vullen met een uitzinnige dansende menigte.

Info
Entree is € 10,-. De deuren van de Rechter gaan open om 22:00 u. en sluiten om 4:00 u. Voor meer informatie kijk je op www.rebootmusic.nl.

4 opmerkingen

 
Hoppa

Boy Lamoen + Ricket

Een goede opwaremer voor 7th Sunday :)
Werkzaam bij Kant & Klaar
Artiest {SHOWLIST artist 39082, 33689, 67026, 82207}
ik dacht dat applescal had gewonnnen of zit ik er nu helemaal naast...
 
Uitspraak van Lucas Lindeboom op maandag 23 februari 2009 om 22:37:
ik dacht dat applescal had gewonnnen of zit ik er nu helemaal naast...

De grote prijs is gewonnen door Applescal, de publieksprijs is gewonnen door de Space Pirates.
 
Goeie zaak! Space Pirates.. :)