Partyflock
 
­

A New Generation

gepubliceerd door , op
Afgelopen maand vond er een fenomenale editie van No Excuse plaats in discotheek de Hooizolder. De sfeer en de opkomst was top, en de optredens van de deejays en de muziek was weer heerlijk. De birthday boys willen hierbij de gelegenheid nemen om zowel de deejays als de bezoekers te bedanken voor een geweldig verjaardag feest en hopen dat het volgend jaar weer net zo zal worden.

[img width=350]http://album.partyflock.nl/60745632.jpg?nocache;893350[/img]{non-image link}


Confused Events staat nog altijd voor een relatief lage entree prijs met veel kwaliteit. De organisatie biedt voor slechts € 10,- entree nog steeds altijd 1 of meerdere vette hoofd acts en ondscheidt zich hiermee van de meeste andere evenementen in de omgeving. Naast de hoofd acts is er op de avonden van Confused Events altijd een vette sound, en wordt naast de hoofd acts de avond opgevuld met de residents en zeer talentvolle upcoming deejays of talenten uit de omgeving.

In navolging van No Excuse is het in de maand februari weer tijd voor ‘A New Generation’’! Deze avond zal overwegend in het teken staan van de nieuwe hardcore en de ‘’New Gen’’ deejay’s en producers. A New Generation is binnen een jaar uitgegroeid tot een van de populairste hardcore concepten in Zeeland en is dan ook niet meer weg te denken uit de Zeeuwse party scene. Met deze vierde editie bombardeert de organisatie inmiddels traditie getrouw weer één artiest tot de ‘’leider’’ van de nieuwe generatie van de desbetreffende avond. Voor deze editie is de keuze gevallen op niemand minder dan Angerfist.

[img width=220]http://album.partyflock.nl/60746420.jpg?nocache;58090864[/img]{non-image link}

Er zijn maar weinig artiesten die de laatste jaren zo'n grote stempel hebben gedrukt op de hardcore scene als Angerfist. Met knallende releases bij onder meer Masters of Hardcore, twee fenomenale artiesten albums: ‘’Pissin Razorbladez’’ en ‘’Mutilate’’ (Welke tot een van de best verkopende hardcore artiesten albums aller tijden gerekend mag worden). En daverende optredens op de beste en grootste evenementen over heel de wereld behoort Angerfist al een paar jaar tot de absolute top. Ook staat Angerfist zeer weinig in de provincie Zeeland, niet verwonderlijk dus dat Angerfist voor deze editie is uitgenodigd om als voorman van de ‘’new gen’’ acte de presance te geven.

[img width=200]http://album.partyflock.nl/60748891.jpg?nocache;34138938[/img]{non-image link}

Uit de stal van Promo’s ‘’The Third Movement’’ komt niemand minder dan T-junction voor het eerst een optreden geven in de provincie. T-junction is verantwoordelijk voor diverse vette releases op het label ‘’The Third Movement’’ als: Gangster Mentality en I Declare War met Alex B en Livin the hard life met Osiris en z’n solo release: The Rise and Fall wat stuk voor stuk mega floor fillers waren. Aan optredens heeft deze deejay / producer ook geen tekort gehad afgelopen jaar. Zo stond T-junction in 2008 o.a. op: Q-Base, Decibel en Dominator. In 2009 zal hij o.a. te bewonderen zijn op Masters of Hardcore: design the future en het festival ‘’Fantasy Island’’.

Als laatste hoofd act is gekozen voor de jongste aanwinst van Rotterdam Records, namelijk niemand minder dan Prankster. Deze jonge deejay / producer heeft inmiddels zijn eerste solo release ‘’Life of Crime’’ uitgebracht op het legendarische label Rotterdam Records en scoorde hiermee flink wat punten bij de hardcore peeps. Ook stond Prankster afgelopen jaar op o.a. 15 years of Nightmare en Hardcore to the bone, en is in 2009 o.a. te zien op Nightmare Outdoor en Reng Deng Deng. Om de avond compleet te maken zullen de overige uurtjes worden opgevuld door: M-ystery, The X-clusive, Djexunz, Blade, B!zar en Demon. De avond zal worden gehost door Skinny D.

Timetable

23.00 – 23.45 Djexunz
23.45 – 00.45 Blade & Demon
00.45 – 01.45 Prankster & M-ystery
01.45 – 03.00 Angerfist
03.00 – 04.00 T-junction
04.00 – 05.00 The X-clusive & B!zar
Prijsvraag A New Generation

Omdat er voor het vorige evenement alleen een verloting gold voor de provincies Noord-Brabant en Zuid-Holland is er dit keer gekozen voor een algemene prijs vraag. Er worden 2 x 2 gastenlijsten verloot, en 4 x 1 gastenlijst.

De vraag is: Het hoeveelste evenement word ‘A New Generation’’ in discotheek de Hooizolder van de organisatie Confused Events.

Mail je antwoord naar: Dennis@confused-events.nl onder vermelding van: A New Generation P.F. prijsvraag. Zet in het mailtje ook een link naar je partyflock pagina en vermeld je voor en achternaam in de mail!

De winnaars worden uiterlijk woensdag 25 februari bekend gemaakt via een mailtje en een P.B. op partyflock.

Busdienst

Er zal wederom een bus van 20 personen gaan rijden volgens de zaterdag route van de discotheek. Mochten er grotere groepen zijn die van plan zijn met de bus te gaan, geef dit dan even door aan de organisatie via dennis@confused-events.nl . Zo kan er voor worden gezorgd dat er geen mensen zullen blijven staan omdat de bus vol is.
­
Voor meer informatie:
www.confused-events.nl // www.dehooizolder.nl // [flock=2541]{element is niet toegankelijk}

7 opmerkingen

 
Prankster!! B)
X
Prankster & X-clusive :respect:
Dat wordt weer 100% gezelligheid :cheer:
Angerfist, T-Junction :respect:
Uitspraak van n0uky op zaterdag 21 februari 2009 om 12:33:
Dat wordt weer 100% gezelligheid :cheer:

idd :D