Partyflock
 
­ Nederland

Underground Hardcorefeest in Hengelo (ov.) verboden om het gerucht van eventuele rellen.

gepubliceerd door , op
Underground Hardcorefeest in Hengelo (ov.) verboden om het gerucht van eventuele rellen.
20 februari 2009
FeestOldschool Madness · This is Underground
Datumvrijdag 10 april 2009
LocatieEmpire New York
Underground Hardcorefeest in Hengelo (ov.) verboden om het gerucht van eventuele rellen.
De organisatie Eastside Underground kreeg vorige week een vervelend telefoontje van de gemeente Hengelo omtrend de aankomende editie van Oldschool Madness "This is underground" aan het Twentekanaal. De gemeente had een gerucht gehoord over deze "underground" editie in een ideale loods aan Binnenhavenweg in Hengelo. De geruchten gingen dat er net als in het verleden in Go Planet Expo Hall in Enschede grote rellen zouden komen onder de bezoekers. Op grond van die reden moest alles worden afgeblazen en staat er een dikke boete op het toch doorgaan van dit feest. Waarschijnlijk hebben gewoon wat horecabazen in het centrum geklaagd over eventuele omzet verlies die avond, alsof ze failliet gaan op een avondje minder omzet!

De organsatie deelt deze mening uiteraard niet, en wel om de volgende redenen:

  1. In Go Planet Expo Hall zijn nooit "grote" rellen geweest, natuurlijk is er wel eens een opstootje, maar waar heb je dat niet tegenwoordig met zoveel mensen bijeen. In elke kroeg gebeurt wel eens wat , de lokatie Go Planet Expo Hall was altijd zeer tevreden over de sfeer op een OSM, die was zelfs beter dan die bv op een Hollands avond was volgens Go Planet Expo Hall.
  2. De loods lag erg afgelegen en daarom was er totaal geen sprake van enige overlast in welke vorm dan ook. Genoeg gratis parkeerplekken, security en EHBO was meer dan voldoende geregeld en het belangrijkste was dat er niemand kon klagen over geluids overlast omdat het afgelegen ligt van de bewoonde wereld.

DE IDEALE PLEK VOOR EEN HARDCOREFEEST, MAAR HELAAS VIND DE GEMEENTE DAT DUS NIET!!

Nieuwe lokatie
Nu is de organsiatie gedwongen het feest te verplaatsen naar vrijdag 10 April en zal het plaats vinden in de vorig jaar totaal verbouwde Empire New York aan de Beekstraat in Hengelo. Deze lokatie is al vaker door Eastside Underground gebruikt en is daarom ook zeer geschikt als vervangende lokatie, alleen was het een keer lekker geweest om in een duistere loods te staan feesten met zijn allen. Ook gezien het grote aantal verkochte kaarten was een andere en kleinere lokatie geen optie. New York heeft tijdens de verbouwing vorig jaar het geluidssysteem een flinke upgrade gegeven, dit werd als zeer goed ervaren tijdens de laatste editie van E.S.U. Tevens is er een multicolor laser aangeschaft die in de rest van Nederland niet vaak in clubs van deze afmeting hangen.


Extra Hardstylezaal
Een ander voordeel is dat er op de boven verdieping van New York twee zalen zijn. De organisatie heeft dit gelijk aangepakt om de teleurstelling hopelijk wat minder te maken door hier een extra area te gaan maken voor de Hardstyle liefhebbers. De area word gehost door de organisatie V.C.N. die elke maand in "De Tante Jo" in Hengelo een dj avond organiseerd. De avond genaamd Potje Hous'n bied een podium voor de lokale dj helden waarvoor het normaal erg moeilijk is om op een "echt" feest te draaien vanwege het grote aanbod van dj's tegenwoordig. De avonden worden vaak aangevuld met soms een bekende dj als bv. The Vinyl Junk, Champ-e-on, Da Pauli en ga zo maar door, zelfs Activator (It.) is al een keer langs gewipt om een biertje te pakken.

Hier dus de volledige line up van 10 april:

Hardcore
Art of Fighters, Nosferatu, T-junction, The Vinyl Junk, Crucifier, Live: Cemon Victa, Live: Rudeboy & Tomcat, Vecino, Divato, FironX, Coldstream, ManUmaX, Mapo, N-tec, MC: Syco

Hardstyle hosted by Potje Hous'n
Vecino vs. Diz U, Robbie Magura vs. 200% Bokito, Planet X vs. Wesnight, Il Nero vs. Pentito, Xemption(Neutron K) vs. ArmenianBoy en Dualdriven.

Camera's
Het is toegestaan camera's mee te nemen naar het evenement, mits dit geen professionele camera's zijn. Digitale camera's en mobiele telefoons zijn dus toegestaan. Aanvragen voor proffesionele camera's cq fotoshoots moeten worden ingediend via info@oldschoolmadness.nl, geen toestemming aangevraagd betekend dat de camera niet mee naar binnen mag.

Garderobe
Op dit evenement zijn geen kluisjes aanwezig, daarentegen is er wel een garderobe aanwezig waar je jouw jas veilig kan laten ophangen.

Minimumleeftijd
De minimumleeftijd voor dit evenement is 16 jaar. Vergeet niet je legitimatie mee te nemen zoals een paspoort, identiteitskaart of een rijbewijs. Hier kan om gevraagd worden bij de ingang.

Drugsbeleid
In Hengelo geld een zero-tolerance drugsbeleid, zo ook in Empire New York, het is dus verboden soft- en/of harddrugs mee naar binnen te nemen.

Voor Presale-Tickets en info, www.oldschoolmadness.nl .

66 opmerkingen

hengelo hooligans de gekste..
Artiest Nevz
Wat een zeikgemeente daar. Een klein beetje meedenken met een organisatie is meestal al erg zwaar werk voor een ambtenaar.
jammer (N)
succes!
Support van P-productions is er...
Zal eens een balletje opgooien bij Rouwhorst, misschien dat daar iets mogelijk is in de toekomst!
succes en zet 'm op!!!
:respect:
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
breek me de bek niet open over onze " geweldige " Nederlandse bureaucratie want ik word er zo langzamerhand werkelijk paranoia van en niet te zuinig .. nee met een volksfeest of een Schlagerfestival moet je aankomen .. dat vinden de burgertrutjes en kutjes allemaal prima maar zodra je eens wat voor de jeugd wilt doen worden de bekende vooroordelen weer uit de kast getrokken en maken alle regeltjes het organiseren haast onmogelijk .. nou .. FUCK YOU! * steekt dikke middelvinger op * :D

waar is de tijd gebleven dat " alles " kon ? :( we zitten gewoon in de verkeerde generatie want vroegâh wist m'n niet eens wat feesten was .. toen moest men van pappie en mammie op tijd naar bed zodat men op zondagmorgen met z'n allen naar de kerk kon .. gezellig! een hostie vreten en wat na het gezwets van zo'n sinterklaas luisteren .. nee daar red je het mee .. bak een taart zou ik zeggen (y) en dan nu maar denken dat alles nog hetzelfde is .. ga eens werken zielige ambtenaartjus :looser:

zo .. dat moest er f uit .. want als je zo'n bericht leest weet je alweer hoe laat het is .. 20:17u ..

wel goed opgelost overigens (y)
komt er daar dan nooit geen feest ?
wanneer is de opendag dan ben wel erg benieuwd naar de locatie
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Gemeentes :roflol:

Nieuw uithangbord levert Paard van Troje flinke boete op



Popcentrum het Paard van Troje heeft zich de woede van de Haagse ambtenarij op de hals gehaald door zonder vergunning het uithangbord van Grolsch te vervangen door een nieuw bord van Heineken.

Volgens de gemeente is dat een 'illegale bouwactiviteit'. En omdat het populaire popcentrum daar geen vergunning voor had aangevraagd, is het Paard direct een boete van 10.000 euro in het vooruitzicht gesteld. Jeroen van de Wiel, directeur van het Paard van Troje: "Ik heb de gemeente nog een grappig briefje teruggeschreven dat het eigenlijk geen illegale bouw betrof, maar illegale sloop omdat het Heineken-bordje kleiner is dan het Grolsch-bordje. Maar daar konden ze niet om lachen. De gemeente liet weten te zullen gaan handhaven."

En dáár is de voltallige gemeenteraad nu woest over. Maar liefst zeven partijen zijn gezamenlijk in de pen geklommen om burgemeester en wethouders om opheldering te vragen over dit 'spijkers op laag water zoeken'.

PvdA, D66, GroenLinks, SP, VVD, CDA en de Haagse Stadspartij vrezen dat de gemeente 'gelet op het streven om de regeldruk te verminderen' zo haar geloofwaardigheid ondermijnt.

Daar betalen we altijd netjes onze belasting voor!!!!:loser:
laatste aanpassing
Hoe triest moet het nou nog worden in Nederland :loser:
Sonder! gewoon allemaal CDA, Christen Unie en PVV blijven stemmen dan mag stemmen dan mogen er straks helemaal geen feesten gegeven worden en gaat alles om 24.00 dicht! hoe lang moet dit nog door gaan??
dan gaan we toch feestje maken op het marktplein!!!!!!!!!!!!!!!!
waar gaat dit toch heen met al die regeltjes... is het geen rellen dan wel altijd dat gezeik over geluidsoverlast... ik denk dat de mens zelf wel kan bepalen of je nou wel of niet bijv aan hard staand geluid wilt bloot staan toch??

als ze zich nou eens druk gingen maken over het oplossen van de crisis waar we in zitten..??? laat ons dan feesten, brengt voor de horeaca weer geld in het laadje en is die kant van de economie toch wat stabiel of niet soms?
De triest voor woorden dit weer. Een feest cancellen omdat er geruchten zijn!!
 
Uitspraak van Flax 2 da maX op vrijdag 20 februari 2009 om 20:34:
CDA, Christen Unie en PVV

Lang leve de betutteling van het gristenkabinet! (L)
laatste aanpassing
Tering, achterlijke zeikgemeentes de laatste tijd ook..... Zo wordt het voor organisaties wel bijzonder lastig om hier in het oosten nog eens wat grotere feestjes neer te zetten...
 
Bevallen de plaatjes, Rick? ;)
het geruchten gaan dat de rellen in ny nog veel groter gaan worden dan was verwacht in de nieuwe locatie :rot:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 20 februari 2009 om 22:13:
Bevallen de plaatjes, Rick? ;)

Ja prima :D Nogmaals bedankt he :D
fucking gemeente ook weer....maar eh........eastside tog netjes dat jullie tog weer met een oplossing komen om het feest door te laten gaan voor ons party mensen :respect:
laatste aanpassing
Uitspraak van Flax 2 da maX op vrijdag 20 februari 2009 om 20:34:
dan mogen er straks helemaal geen feesten gegeven worden en gaat alles om 24.00 dicht! hoe lang moet dit nog door gaan??

Kwestie van gewenning :flower:
het is ook niet te geloven he
is er een perfecte lockatie fevonden
en dan dit een gerucht
heb er niks van mee gekreegen
WTF is er toch aan de hand

echt jammer voor ESu hoop dat ze snel weer een nieuwe lockatie kunnen vinden

succes jongens
zouw een demonstratie helpen ?? een keer een andere aan pak
 
Idd, Politiek :aai:
volgens mij heeft een locatie er niet veel te maken met het aantal rellen wat er is :aai:

respect voor esu, zo snel een nieuwe locatie (Y)
we laten ons 't feest echt niet bederven, we gaan er in ny wel een mooi feest van maken!!

kan niet anders met zon lineup toch??


Uitspraak van !!!Panter!!! op vrijdag 20 februari 2009 om 20:16:
Support van P-productions is er...
Zal eens een balletje opgooien bij Rouwhorst, misschien dat daar iets mogelijk is in de toekomst

netjess :respect:
Heb nog twee dikke underground lokaties in het hoofd, zal daar binnenkort weer eens werk van gaan maken.

Hardcore moet weer lekker de undergroundsfeer in hier in Twente...
 
De gemeente had een gerucht gehoord

De geruchten gingen dat er net als in het verleden in Go Planet in Enschede grote rellen zouden komen onder de bezoekers. Op grond van die reden moest alles worden afgeblazen en staat er een dikke boete op het toch doorgaan van dit feest

In Go Planet zijn nooit "grote" rellen geweest, natuurlijk is er wel eens een opstootje, maar waar heb je dat niet tegenwoordig met zoveel mensen bijeen

Advocaat nemen en een kort-geding starten? :-)
Zozo, iedereen is weer boos zonder dat iemand de bestanden of kennis achter de schermen heeft(alleen wat EUnderground beweert). De gemeente heeft zelfs netjes een alternatieve locatie geregeld, dus ze zullen het allemaal niet voor niets zeggen.*
Jammer van de loods, wees blij dat er vervanging is.




*Nu snap ik zelf ook niet waarom in de ene locatie meer gevochten zou worden dan in de andere, de kaarten zullen wel bij de eigenaren blijven neem ik aan, dus in dat opzicht snap ik die gemeente ook niet.
Eigenlijk moet ik niet reageren hierop, maar doe het toch even.

Praat niet over iets waar je niks vanaf weet :flower:

Uitspraak van Wooody op zaterdag 21 februari 2009 om 10:32:
De gemeente heeft zelfs netjes een alternatieve locatie geregeld, dus ze zullen het allemaal niet voor niets zeggen.*

Dat heeft esu altijd nog zelf moeten doen om de bezoekers niet geheel teleur te stellen ;) de gemeente zag liever helemaal geen doorgang.

Mijn vermoeden is als volgt: Er is een onderbezetting qua personeel bij de politie. Het oorspronkelijke feest zou op een zaterdag plaats vinden, dat is ook de piek voor de politie in de centrums van de steden.
Omdat de locatie vrij uit het niets opsprong heeft de gemeente geen plan klaar liggen voor als het eventueel uit de hand loopt.
want en in het centrum en buiten af personeel inzetten lukt ze niet goed genoeg om de orde te handhaven.

Dan maar verbieden om alles bij voorbaat te voorkomen.

Beter gezegd: we zijn terug bij af net zoals jaren terug met de opkomst van de hardcore, toen was het de naam die het feest droeg en nu is het de locatie.
Angst is het toverwoord bij hun zonder dat ze van iets weten of er ervaring mee hebben :flower:
Dood aan gristentuig ze moeten gewoon al het geloof verbieden. Dan kunnen we gewoon weer een vrij leven leiden.En er 1 groot feest van maken.....
 
Dat is wel de domste reden die ik ook gehoord heb.
Omdat er "geruchten" zijn :S
Domme Gemeente :loser:
Uitspraak van !!!Panter!!! op vrijdag 20 februari 2009 om 20:16:
Support van P-productions is er...
Zal eens een balletje opgooien bij Rouwhorst, misschien dat daar iets mogelijk is in de toekomst!
succes en zet 'm op!!!

:respect:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 21 februari 2009 om 10:56:
Dat is wel de domste reden die ik ook gehoord heb.
Omdat er "geruchten" zijn

inderdaad :yes:
daarom ook:
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 21 februari 2009 om 10:08:
Advocaat nemen en een kort-geding starten?

Als gemeente moet je namelijk met meer komen dan alleen maar met
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 21 februari 2009 om 10:56:
"geruchten"
Uitspraak van Rico [Niet Verhoeven] op zaterdag 21 februari 2009 om 10:38:
Mijn vermoeden is als volgt: Er is een onderbezetting qua personeel bij de politie. Het oorspronkelijke feest zou op een zaterdag plaats vinden, dat is ook de piek voor de politie in de centrums van de steden.
Omdat de locatie vrij uit het niets opsprong heeft de gemeente geen plan klaar liggen voor als het eventueel uit de hand loopt.
want en in het centrum en buiten af personeel inzetten lukt ze niet goed genoeg om de orde te handhaven.

Dat zal het deels zijn, is ook de reden waarom NY zelf niet uit de binnenstad mag van de politiek.
Ze zijn dan niet binnen een bepaalde tijd bij een opstootje oid, terwijl je nu in het centrum sosm ook te lang moet wachten, vaag dus..

Maar er waren ook posters gesignaleerd door bv buurtbewoners en die waren bang voor het feest, terwijl er nog geen 1 poster buiten is gehangen,alleen op een paar feesten.Klinkklare onzin dus dat ze gezien zijn...

De binnenstad horeca zal ongetwijfeld geklaagd hebben over omzet verlies die avond en zullen er wat vrienden in de politiek er een stokje voor gestoken hebben...

Procederen heeft geen zin, dan heb je voorgoed de gemeente tegen je, want dat win je nooit....
laatste aanpassing
 
Uitspraak van VecinoNL op zaterdag 21 februari 2009 om 11:30:
dan heb je voorgoed de gemeente tegen je

nee hoor, is de normale officiele gang van zaken wanneer je een meningsverschil hebt en normaal gesproken kunnen ambtenaren ook wel tegen hun verlies :-)
met een argument als deze: "Geruchten" zou ik er echt een rechter naar laten kijken. ;-)
Uitspraak van VecinoNL op zaterdag 21 februari 2009 om 11:30:
want dat win je nooit....

een goeie advocaat nemen B)
nou blijf ik thuis .. en blijft de maassilo tog nog de beste locatie voor een hardcore feest!!
Uitspraak van !!!Panter!!! op vrijdag 20 februari 2009 om 20:16:
Support van P-productions is er...
Zal eens een balletje opgooien bij Rouwhorst, misschien dat daar iets mogelijk is in de toekomst!
succes en zet 'm op!!!

:respect:
Uitspraak van VecinoNL op zaterdag 21 februari 2009 om 11:30:
De binnenstad horeca zal ongetwijfeld geklaagd hebben over omzet verlies die avond en zullen er wat vrienden in de politiek er een stokje voor gestoken hebben...

hoezo is daar dan nooit eerder gezijk over geweest
toen het nog in go planet was ginngen de meesten ook naar osm en niet de stad in dan heb je toch ook minder omzet lijkt me

maar ja wat doe je er aan he
ach mrjah dat is hengelo he
en nou ben je weer bij die geweldige locatie new york
mooie locatie alleen zwaar knkerbeleid!!!!!!!!!!!:S
 
hahah ... underground hardcore feest :P
Werkzaam bij UF Events
Artiest {SHOWLIST artist 34781, 75120, 39433}
Erg jammer weer dit,was ook zeer benieuwd naar de andere lokatie,maar zoals gezegd,

Uitspraak van actief op zaterdag 21 februari 2009 om 02:30:
respect voor esu, zo snel een nieuwe locatie (Y)
we laten ons 't feest echt niet bederven, we gaan er in ny wel een mooi feest van maken!!
laatste aanpassing
zet frans bouwer op de flyer en het mag wel... mag een gezeik weer zeg :S al dat gelul met de gemeente's
Uitspraak van VecinoNL op zaterdag 21 februari 2009 om 11:30:
De binnenstad horeca zal ongetwijfeld geklaagd hebben over omzet verlies die avond en zullen er wat vrienden in de politiek er een stokje voor gestoken hebben...

Procederen heeft geen zin, dan heb je voorgoed de gemeente tegen je, want dat win je nooit....

precies
dit gaat echt nergens meer over zeg, de organisatie heeft alles geregeld, vergunnigen / security / deejays / ehbo / voorzieningen en de gemeente gaat het weer eens afblazen zonder duidelijke argumenten GEWOON TRIEST ! hebben ze geen (parkeer) terrein of zo bij het stadhuis ? als dit verboden wordt dan maar ilegaal feestje organiseeren net zoals aantal jaar terug met hemelrave onder het viaduct of vorige week nog in deventer ;)
Uitspraak van Rico [Niet Verhoeven] op zaterdag 21 februari 2009 om 10:38:
Mijn vermoeden is als volgt: Er is een onderbezetting qua personeel bij de politie. Het oorspronkelijke feest zou op een zaterdag plaats vinden, dat is ook de piek voor de politie in de centrums van de steden.
Omdat de locatie vrij uit het niets opsprong heeft de gemeente geen plan klaar liggen voor als het eventueel uit de hand loopt.
want en in het centrum en buiten af personeel inzetten lukt ze niet goed genoeg om de orde te handhaven.

Dan maar verbieden om alles bij voorbaat te voorkomen.

daar zit wat in jah, maar dat is het probleem van de gemeente (die hadden reeds vergunning gegeven), en niet van de organisatie (die daar overigens wel de dupe van wordt)
Godverdomme, wat is dit godvertering triest zeg.

Ik mijd skihut en rnb-gebeurens omdat het mijn muziek totaal niet is, maar in die paar keren dat ik er ben geweest heb ik meer gedonder gezien dat op al die hardcore en hardstyle-feesten waar ik geweest ben bij elkaar.

Maar nee hardcore = een aantrekkingskracht voor al het tuig dat er rondloopt en het zet alleen maar aan tot geweld :s

Volgens mij staat er zoiets in het "draaiboek van een gemeente" onder het begrip dance evenementen. Ik wil die wethouders en politici wel eens op een feest als OSM en ze daarna weer horen over de sfeer en alles. Tuurlijk gebeurt er ook wel wat en ik hoop ook dat ze zulke klootzakken die ook rellen te lopen schoppen een uitgaansverbod voor het leven geven, maar op dance evenementen ligt dit echt niet hoger dan gemiddeld, volgens mij ligt het zelfs lager, omdat je bijna alleen maar muziekliefhebbers op 1 evenement hebt.

En met drugs valt het ook mee. De ergsten zijn gasten die ergens stilletjes thuis of op een ranzig openbaar toilet de ene verroeste naald na de andere in hun al wegrottende arm steken, maar niet gasten die af en toe wat nemen voor hun lol.

Eigelijk moeten we een keer een massaal illegaal feest geven op het binnenhof of in het centrum van Hengelo, waar meer mensen op af komen dan dat er cellen zijn in Nederland. Dan kunnen ze moeilijk mensen gaan opsluiten en om zoveel mensen te bekeuren doen ze niet, want dat is teveel administratief werk voor de overheid, want die hebben het te druk om met het vingertje te wijzen.

En hoezo moet het nu in NY wel goed gaan, terwijl het in die loods niet kon? Als de gemeente hun huiswerk hadden gedaan, hadden ze vast geweten dat ESU al tien jaar de zaken goed voor elkaar heeft en dus echt wel voor voldoende beveiligingspersoneel kan zorgen wanneer dat nodig is.
Uitspraak van dj chosen few op zaterdag 21 februari 2009 om 18:14:
zet frans bouwer op de flyer en het mag wel...

WHAHA

----------

Wat een kut gemeente, binnen in de stad mag het wel en buiten de stad niet?!

volgens mij heb je in de binnenstad meer last van opstootjes dan in een afgelegen gebied...

Focking gemeente twente shoot your self!

--
Meer agentjes nodig? grens ligt in de buurt paar duitsers smokkele en je hebt weer van die levenloze blauwpakken.
laatste aanpassing
Uitspraak van Flax 2 da maX op vrijdag 20 februari 2009 om 20:34:
Sonder! gewoon allemaal CDA, Christen Unie en PVV blijven stemmen dan mag stemmen dan mogen er straks helemaal geen feesten gegeven worden en gaat alles om 24.00 dicht!

PVV? Wat heeft die ermee te maken? :/
Die hebben nog nooit aan een gemeenteraadsverkiezing meegedaan.

Uitspraak van TimmeH.NL! op zondag 22 februari 2009 om 12:37:
Meer agentjes nodig? grens ligt in de buurt paar duitsers smokkele en je hebt weer van die levenloze blauwpakken.

JA WANT ACAB GODVERDETYFUS DE KK DE KLOTUUUUHHH.

Iig wens ik de organisatie veel sterkte, jammer dat het zo moet lopen.
wat een onzin, net alsof er bij new york nooit ruzie is :lol:
afgelopen keer dat ik er was tenminste wel!

gemeente hengelo (N):no:
Waarschijnlijk hebben gewoon wat horecabazen in het centrum geklaagd over eventuele omzet verlies die avond, alsof ze failliet gaan op een avondje minder omzet!

Misschien heeft NY wel geklaagt bij de gemeente!!!!
wat een tering mongoolen overal is wel is ruzie .nog 2 jaar dan is het echt afgelopen met hakkuuu het is al met de buitenfeesten bijna allemaal voort overdags :-( m hardcore is still a liveeeeee
 
Uitspraak van SLINGEPIPEEE op zondag 22 februari 2009 om 19:31:
Waarschijnlijk hebben gewoon wat horecabazen in het centrum geklaagd over eventuele omzet verlies die avond, alsof ze failliet gaan op een avondje minder omzet!

Misschien heeft NY wel geklaagt bij de gemeente!!!!

en dan gaat het college van B&W een evenement verbieden? :rot:
jij geloofd zeker ook nog in sprookjes?
Uitspraak van verwijderd op maandag 23 februari 2009 om 11:10:
Waarschijnlijk hebben gewoon wat horecabazen in het centrum geklaagd over eventuele omzet verlies die avond, alsof ze failliet gaan op een avondje minder omzet!

Lijkt me toch niet dat de horeca in Hengelo leeg loopt als er elders in de stad een hardcore feest is??........ of zie ik dat verkeerd??
 
OSM :respect: moet ook maar weer is snel zo'n feestje bezoeken :)
 
Uitspraak van Ome Bertuz :X op maandag 23 februari 2009 om 14:56:
Lijkt me toch niet dat de horeca in Hengelo leeg loopt als er elders in de stad een hardcore feest is??........

Nee, natuurlijk niet en als het wel zo zou zijn is dat toch ook geen reden om dat evenement dan maar te verbieden.
 
Wat gaan we hier aan doen jongens???

Kijk ik ben totaal niet zo'n persoon dat het leuk vind om gemeente eigendommen te slopen, maar met dit soort acties lokken ze het toch echt wel uit hoor.

Ik denk dat ik elke dag met een heerlijk gevoel zal gaan slapen als ik 20 prullenbakjes en een paar speeltoestellen gemold heb. want ja...waarom zou je dat laten?

stel jezelf de vraag,
hoevaak laat je je slaan voordat je terughoekt?;)
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 23 februari 2009 om 21:09:
Kijk ik ben totaal niet zo'n persoon dat het leuk vind om gemeente eigendommen te slopen, maar met dit soort acties lokken ze het toch echt wel uit hoor.

Ik denk dat ik elke dag met een heerlijk gevoel zal gaan slapen als ik 20 prullenbakjes en een paar speeltoestellen gemold heb. want ja...waarom zou je dat laten?

stel jezelf de vraag,
hoevaak laat je je slaan voordat je terughoekt?

Jij bent een holbewoner? :s
20.000jaar geleden losten ze het op deze manier op, tegenwoordig neem je een advocaat in de arm en start je een kort-geding. De argumenten waar de gemeente mee komt slaan nergens op, dus die zaak hadden ze alleen hiermee al bijna in de zak gehad ;-)
We wonen in NL, niet in een communistisch land waar je als burger niets te vertellen hebt.
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 24 februari 2009 om 12:43:
Jij bent een holbewoner?
20.000jaar geleden losten ze het op deze manier op, tegenwoordig neem je een advocaat in de arm en start je een kort-geding. De argumenten waar de gemeente mee komt slaan nergens op, dus die zaak hadden ze alleen hiermee al bijna in de zak gehad
We wonen in NL, niet in een communistisch land waar je als burger niets te vertellen hebt.

leuk gezegt;)
 
Uitspraak van [200]...Dwaas...[bpm+] op dinsdag 24 februari 2009 om 14:33:
leuk gezegt

indd leuk gezegd:P

en nee, ik ben geen holbewoner maar iemand die gisteravond uit zijn onderbuik gereageerd heeft. Het is om misselijk van te worden.
Kennelijk kan ik niet goed tegen dit soort machteloosheid, maargoed wie wel?(F)
 
Uitspraak van D-Nial op zaterdag 21 februari 2009 om 23:28:
Godverdomme, wat is dit godvertering triest zeg.

Ik mijd skihut en rnb-gebeurens omdat het mijn muziek totaal niet is, maar in die paar keren dat ik er ben geweest heb ik meer gedonder gezien dat op al die hardcore en hardstyle-feesten waar ik geweest ben bij elkaar.

Maar nee hardcore = een aantrekkingskracht voor al het tuig dat er rondloopt en het zet alleen maar aan tot geweld

Volgens mij staat er zoiets in het "draaiboek van een gemeente" onder het begrip dance evenementen. Ik wil die wethouders en politici wel eens op een feest als OSM en ze daarna weer horen over de sfeer en alles. Tuurlijk gebeurt er ook wel wat en ik hoop ook dat ze zulke klootzakken die ook rellen te lopen schoppen een uitgaansverbod voor het leven geven, maar op dance evenementen ligt dit echt niet hoger dan gemiddeld, volgens mij ligt het zelfs lager, omdat je bijna alleen maar muziekliefhebbers op 1 evenement hebt.

En met drugs valt het ook mee. De ergsten zijn gasten die ergens stilletjes thuis of op een ranzig openbaar toilet de ene verroeste naald na de andere in hun al wegrottende arm steken, maar niet gasten die af en toe wat nemen voor hun lol.

Eigelijk moeten we een keer een massaal illegaal feest geven op het binnenhof of in het centrum van Hengelo, waar meer mensen op af komen dan dat er cellen zijn in Nederland. Dan kunnen ze moeilijk mensen gaan opsluiten en om zoveel mensen te bekeuren doen ze niet, want dat is teveel administratief werk voor de overheid, want die hebben het te druk om met het vingertje te wijzen.

En hoezo moet het nu in NY wel goed gaan, terwijl het in die loods niet kon? Als de gemeente hun huiswerk hadden gedaan, hadden ze vast geweten dat ESU al tien jaar de zaken goed voor elkaar heeft en dus echt wel voor voldoende beveiligingspersoneel kan zorgen wanneer dat nodig is.

GE-WEL-DIG!!! :respect:
 
Uitspraak van VecinoNL op zaterdag 21 februari 2009 om 08:06:
Hardcore moet weer lekker de undergroundsfeer in hier in Twente...

(Y)
Uitspraak van Dutchhero op zondag 22 februari 2009 om 17:14:
PVV? Wat heeft die ermee te maken?
Die hebben nog nooit aan een gemeenteraadsverkiezing meegedaan.

Jij weet zeker niet zo veel van politiek? de PVV is zwaar tegen 'houseparty's' en wil het liefst willen zij alle feesten verbieden tevens gaan zij aankomende gemeenteraadsverkiezingen ook mee doen!

Het is gewoon jammer! dat de gemeente het gewoon onmoggelijk maakt om dit soort feesten te geven!

ik was heel erg benieuwd naar de nieuwe lokatie maar NY wordt vast ook erg leuk!
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Flax 2 da maX op woensdag 25 februari 2009 om 17:02:
dat de gemeente het gewoon onmoggelijk maakt om dit soort feesten te geven!

:lol: :no:




;-)
Normaal gesproken reageer ik nergens op, dat is mijn ding niet, maar het gaat me nu toch wel erg aan 't hart...
Blijkbaar zou je je altijd maar moeten verdedigen als iemand een ongefundeerde opmerking plaatst waar eenieder achteraan hobbelt in de zin van, als hij 't zegt zal het wel zo zijn!

Uitspraak van SLINGEPIPEEE op zondag 22 februari 2009 om 19:31:
Waarschijnlijk hebben gewoon wat horecabazen in het centrum geklaagd over eventuele omzet verlies die avond, alsof ze failliet gaan op een avondje minder omzet!

Misschien heeft NY wel geklaagt bij de gemeente!!!!

Nee! NY is benaderd door ESU of zij de vervangende lokatie wilde zijn, niks meer niks minder. NY heeft een goede band met diverse organisaties als ESU en de jongens achter Bass Navigators! Dit is altijd al zo geweest en zal ook zo blijven. Samenwerken en elkaar respecteren zijn de sleutelwoorden en niet elkaar de loef afsteken. NY had zelf aanvankelijk rekening gehouden met OSM door niet tegen te programmeren, maar rekening te houden met....!
Wat voor zin zou het hebben als we elkaar tegen zouden werken? Elkaar supporten op welke manier dan ook draagt alleen maar bij dat we met z'n allen overleven in deze wat vreemde, moeilijkere tijden.

Wat de gemeente betreft en/of eigenlijk alle "leuke" berichten over NY in de kranten betreft (de TC Tubantia begint al aardig op de Telegraaf te lijken....), geloof niet alles wat er staat. Er zit een kern van waarheid in, maar alle berichten zijn op zo'n manier verwoord dat het leuker is om te lezen, niet meer dan dat. De waarheid wordt maar al te vaak anders geïnterpreteerd.

Uitspraak van :bounce: Guppez :bounce: op vrijdag 20 februari 2009 om 21:10:
als ze zich nou eens druk gingen maken over het oplossen van de crisis waar we in zitten..??? laat ons dan feesten, brengt voor de horeaca weer geld in het laadje en is die kant van de economie toch wat stabiel of niet soms?

Juist!

Uitspraak van VecinoNL op zaterdag 21 februari 2009 om 11:30:
De binnenstad horeca zal ongetwijfeld geklaagd hebben over omzet verlies die avond en zullen er wat vrienden in de politiek er een stokje voor gestoken hebben...

Niet dat ik weet.....


Uitspraak van Ome Bertuz :X op maandag 23 februari 2009 om 14:56:
Lijkt me toch niet dat de horeca in Hengelo leeg loopt als er elders in de stad een hardcore feest is??........ of zie ik dat verkeerd??

Nee, lijkt me niet.

Uitspraak van verwijderd op maandag 23 februari 2009 om 11:10:
en dan gaat het college van B&W een evenement verbieden?
jij geloofd zeker ook nog in sprookjes?

Thanks 4 the support! (Y)

Uitspraak van [HC] Bas [HC] op zaterdag 21 februari 2009 om 13:38:
ach mrjah dat is hengelo he
en nou ben je weer bij die geweldige locatie new york
mooie locatie alleen zwaar knkerbeleid!!!!!!!!!!!

Wat is er toch met jou aan de hand? (F) ;-)

I rest my case.........
laatste aanpassing
 
Artiest The Vanisher
Uitspraak van wouter-HC:bier: op zaterdag 21 februari 2009 om 00:17:
zouw een demonstratie helpen ?? een keer een andere aan pak

z'n gek idee vind ik dat niet...

Met z'n allen de straat op in ausie:P