Partyflock

The Arc of Goa Weekend op de MS Stubnitz

 

The Arc of Goa Weekend op de MS Stubnitz

gepubliceerd door , op
afbeelding The Arc of Goa Weekend op de MS Stubnitz
FeestNamasté · Connecting the Tribes
OrganisatieNamasté
LocatieStubnitz Site
Datumvrijdag 6 maart 2009
StadAmsterdam
FeestNamasté · The Arc of Goa
OrganisatieNamasté
Datumzaterdag 7 maart 2009
Het verblijf van de legendarische MS Stubnitz in Amsterdam is verlengd; Aanleiding voor Namasté om op vrijdag 6 en zaterdag 7 maart 2009 nog eens flink uit te pakken met alweer het vierde Arc of Goa Weekend. Gedurende twee avonden, in vier ruimtes en met in totaal bijna 50 DJ’s, live-acts, muzikanten en performers zal dit drijvende cultuur baken in het Westelijk havengebied in het teken staan van alternatieve, underground dance muziek.

Vrijdag 6 Maart – The Arc of Goa;­ Connecting the Tribes

Het Arc of Goa Weekend begint met een kakofonie van Drum&Bass, Indie Dance, Electro Punk, Dubstep en aanverwante muziekculturen tijdens ‘Connecting the Tribes’ op vrijdag 6 maart. De leiders van verschillende alternatieve muzikale stammen zullen hun volgelingen tot 6 uur ‘s morgens dansend op de been houden met de meest uiteenlopende geluiden van deze subculturen.

Caste 1 - in de onderbuik van de MS Stubnitz - wordt aangevoerd door de Engelse Drum&Bass grootheden Artificial Intelligence (V Recordings/Soul:R, UK) en Zero Tolerance (CIA/Signature Records, UK), beiden verantwoordelijk voor talloze grijsgedraaide platen en al even zoveel wilde optredens. Samen met de Nederlandse soundsystems Major League en Lionstyle staan zij garant voor een ratelende uitbarsting van overstuurde geluiden en freaky taferelen op de dansvloer. Als muzikale vrijheid en onafhankelijkheid ergens op het schip tot uitdrukking komen dan is het wel in Caste 2, waar vijf Europese pioniers je overweldigen met de dampende drum loops, scheurende synthesizers en gitaar geluiden die zo kenmerkend zijn voor Indie Dance en Electro Punk. De mannen van Covenant Sound en Subway zullen Caste 3 met hun magische geluiden omtoveren tot een dromerige maar beweeglijke Reggae and Dubstep dimensie, waar je naar hartenlust tot jezelf kunt komen of juist helemaal uit je dak kunt gaan. Op doorreis naar Caste 3 in de boeg van het schip tenslotte, ontwaar je de vierde Casté, waar de Stubnitz crew live grimmige geluiden ten gehore brengt die tegelijkertijd zo fascinerend zijn dat je ze simpelweg niet meer los kan laten.

Zaterdag 7 Maart – The Arc of Goa;­ Connecting Cultures

Op zaterdag 7 maart staat The Arc of Goa in het teken van de meer psychedelische geluiden, uitbundige decoratie en een kleurrijk publiek. The Arc of Goa zou echter niet compleet zijn als er naast Goa en Psytrance geen plaats was voor wereldmuziek, Ambiënt en deze keer zelfs een volwaardige Techno-zaal. Diversiteit kent geen grenzen, voor iedereen aan boord is er wat wils.

Liefhebbers van Goa en Psytrance hebben een nacht trancen en dansen voor de boeg in het benedenruim van de MS Stubnitz. Naast vijf geliefde Psytrance, Progressive en Full On DJ’s van Nederlandse bodem, beloven de Spaanse live-act Sirius Isness (Phantasm Records/Mind Control Records, ES) en de Franse live-act Geonaute (Solaris, FR) hier iedereen in totale euforie te brengen met hun warme, atmosferische klanken en opzwepende ritmes. In Caste 2 wordt je aangenaam verrast door een nieuwe familie aan boord van de MS Stubnitz; de Amsterdamse Techno-organisatie All is One. Vijf helden uit de Amsterdamse Techno-scene – onder wie Isis (All is One, NL) – zorgen er hier voor dat aan de zijlijn zitten onmogelijk is en je je al snel helemaal laat gaan op de massieve Techno-beats en melodieën met een rauw randje. Caste 3 biedt deze editie niet alleen ruimte aan The Chaishop, maar gunt je ook een blik in de wondere wereld van Artificial Happiness. Leun achterover en ontspan als live muzikanten en DJ’s, mode, kunst en visuals een werelds toneel creëren in de boeg van het schip. En cruisend door het gangenstelsel van deze oude vissersboot op weg naar deze huiselijke oase doorkruis je Caste 4, een onbekende subdimensie met Ambiënt geluiden die niet van deze wereld zijn.

11 opmerkingen

verwijderd
Zin in de 7de!
+1 voor de naam :D
verwijderd
Is dat nou een keer afgelopen met al die vette feesten op de Stubnitz? :|
Kan er onderhand beter een slaaphut huren, bijna ieder weekend is t weer raak daar :bounce:
Ambiënt geluiden die niet van deze wereld zijn
ik ben weer helemaal op de juiste plek
Uitspraak van 3x6 - Basic Grooves op maandag 16 februari 2009 om 16:53:
Denk dat dit 'm wel weer wordt!

to arie: gaan we weer samen richting die ongecontroleerde vetheid? ik ben erbij!!!! :bounce:

luc mee in de auto slepen en het feest is compleet :)

haha....en bliepenstein is ook van de party! wordt gezellig :YES:
verwijderd
Nog even een sfeerimpressie van het vorige weekend met dank aan onzen Bliepert :respect:
Zin in! :bounce:
Full on gas en gaan :d..!!:bounce::bier: