Partyflock
 
­ Nederland

The Vip-Trip reach for the stars laat weer van zich spreken

gepubliceerd door , op
The Vip-Trip reach for the stars laat weer van zich spreken
6 februari 2009
FeestThe Vip Trip · Winter edition
Datumzaterdag 21 februari 2009
WinactieThe Vip Trip actiegesloten
LocatieOrganza Site
Na een aantal zeer succesvolle edities is het nu de beurt aan zaterdag 21 februari om getuige te zijn van de volgende spraakmakende Vip-Trip. Koning Winter heeft de laatste tijd ons landje stevig in zijn greep gehad, dus wordt dit een lange Winter Editie. En je weet, winterse avonden duren lang..dus dit keer gaat de Vip-Trip gewoon over in de aansluitende Morning Mission! Dat betekent dat het feest doorloopt tot 06:00 uur en vlekkeloos overgaat in de welbekende afterparty tot sluiting om 14:00 uur.

Dat betekent maar liefst 15 uur feesten, voor maar 15 euro..ofwel 1 euro per uur. En dat is in tijde van de kredietcrisis en de gure & koude dagen een bijzonder fijn vooruitzicht lijkt de organisatie. Dat wordt dus overwinteren bij de meest gezellige club van Nederland.

De line-up tot 06:00 uur wordt volledig verzorgd door Vip-Trip en daarna neemt Club Organza het stokje over.

Voor deze eerste lange Winter Editie hebben ze weer een paar heerlijke DJ’s voor jullie klaar staan:
Om mee te beginnen presenteren ze jullie dj Adam Seller (voorheen Adam W.) die met diverse gigs in de HappydayZZ, Latido en Carpe DM het publiek uitermate wist te boeien. Naast zijn eigen Club 100 party’s, gaat hij ook dit jaar nog zijn eigen productie ten gehore brengen, dus een dj die je zeker in de gaten moet gaan houden.

Zo ook DJ Da Dominator, tsja, wat moet je over hem nog zeggen? Bekend om zijn energieke, opwindende en opzwepende stijl. Verder gewoon een fulltime entertainer, in ieder geval krijgt hij de zaal naar zijn hand en kan niemand stil staan tijdens zijn sets. Vooral in de kinky en fetisch scene een bekend en gerespecteerd persoon.

En dan ook natuurlijk dj Dendrite, de resident dj, die steeds meer zijn vleugels uitslaat en hoge ogen gooit met zijn altijd verrassende sets die nooit hetzelfde zijn. Met steevast een verrassende mix van techno, trance, progressive en hardtrance zorgt hij dat zijn naam steeds meer gestalte krijgt met optredens in HappydayZZ, Lexion, Le Baron, Carpe DM en recentelijk op de Trancelicious party’s.

Dj K-C (resident dj bij Carpe DM) doet het erg goed als classics, hardtrance, house en trance dj. Hij mag graag het gas er een beetje opgooien om het publiek geheel uit z’n dak te laten gaan en dat is hij ook zeker van plan tijdens deze Winterse editie. Warm zul je het dus zeker hebben als hij achter de draaitafels staat.

Met gepaste trots denkt de organisatie dan ook weer jullie een totaal vernieuwende line-up te kunnen presenteren, waarvan de dj's jullie zullen testen op jullie uithoudingsvermogen. En als het dan lekker los gaat, gaan de Morning Mission dj’s er nog even een schepje bovenop doen voor de doorgewinterde partygangers (zie voor de line-up de Morning Mission van 22 februari).

Deze Vip-Trip editie staat in het teken van de winter, daarom is er gekozen voor de kleuren White & Silver als dresstip, let wel op: dit is slechts een dresstip en geen dresscode ofwel geen verplichting, wel geldt zoals altijd de regel: no jeans en no sneakers. Mannen alleen zijn ook welkom maar ze houden wel de verhouding man-vrouw in de gaten, teneinde garant te kunnen staan voor een goede en ongedwongen sfeer voor beide seksen.

Dus zet de schaatsen maar weer in het vet, krab de ruiten van de auto vast schoon en kom heerlijk genieten van de warme klanken op deze winterse Vip-Trip.

4 opmerkingen

John, je draaide super gisteren, kom zeker snel eens naar je luisteren:), Heb je je cd-tas al terug gevonden???:P
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Uitspraak van !:bounce:! op maandag 9 februari 2009 om 06:38:
John, je draaide super gisteren, kom zeker snel eens naar je luisteren, Heb je je cd-tas al terug gevonden???

Die heb k gevonden voor hem......

Wat een drama...hahahahahah
 
Ziet er helemaal leuk uit dit feestje :cheer: zalige lokatie,heerlijke line-up én lekker entree prijsje :banana:

Citeer: En je weet, winterse avonden duren lang..dus dit keer gaat de Vip-Trip gewoon over in de aansluitende Morning Mission! Dat betekent dat het feest doorloopt tot 06:00 uur en vlekkeloos overgaat in de welbekende afterparty tot sluiting om 14:00 uur.

Dat betekent maar liefst 15 uur feesten, voor maar 15 euro..ofwel 1 euro per uur. En dat is in tijde van de kredietcrisis en de gure & koude dagen een bijzonder fijn vooruitzicht lijkt de organisatie. Dat wordt dus overwinteren bij de meest gezellige club van Nederland**

Nah...dat is nog eens super zeg....count me in!!!

(K)(F)