Partyflock
 
­ Nederland

Would you be my Valentine?

gepubliceerd door , op
Love is in the air
Everywhere I look around
Love is in the air
Every sight and every sound
And I don't know if I'm being foolish
Don't know if I'm being wise
But it's something that I must believe in
And it's there when I look in your eyes


Ok ok je weet nu wel waar het over gaat: Valentijn! Dé dag van alle verliefde stelletjes. Of voor geheime liefdes.
Op 13 februari geeft AStA er een andere draai aan, want zij vieren Valentijnsnacht. Dus vanavond is jouw kans om een date voor Valentijnsdag te scoren! Geef je liefde voor één dag, of misschien wel de liefde van je leven een roos of een drankje. Of als jij je liefde al hebt gevonden, dan kun je hem of haar al verwennen met een cadeautje!

Je kunt ook gedurende de gehele avond smsen voor romantische prijzen! Wat dacht je van een bos rozen voor je geheime liefde of wat dacht je van een romantisch, geheel verzorgd diner? Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig wie deze avond allemaal gaan hosten. Nou hou je vast voor een vette line up! Ze hebben de lekkerste en dikste dj's voor je weten te strikken:

Vato Gonzalez, dé DJ van de AStA. Hij zorgt voor rijen tot aan de Burger King en draait het dak eraf! Natuurlijk is Tjen er ook bij, want wat is nou Cupido zonder zijn pijl? Mister Dirty House himself is gonna knock your socks off! And Tjen is gonna shout it out!

We kennen hem natuurlijk allemaal van de smashing zomerhit 'Can't stop playing' van vorig jaar, maar Gregor Salto was er al veel vroeger bij: op zijn veertiende produceerde hij er al op los. Inmiddels worden zijn tracks door artiesten als Bob Sinclar en Roger Sanchez gedraaid. Zijn voorliefde voor soul-, latin-, afro- en jazzinvloeden is terug te horen in al zijn werk. Vanavond geeft hij een funky house set weg zodat je met je geliefde heerlijk weg kunt zwijmelen en sexy kunt dansen op de muziek .

Dyna, Danny Mendez en Louis Fortes sluiten in dit rijtje aan en zorgen voor sexy en zwoele beats

Kortom, hét pre-Valentijnsfeest waar je moet zijn als je nog geen date hebt! En als je er wel één hebt, neem hem of haar mee en dan ben je in ieder geval al eerder met een cadeau geven dan je lover en hoef je je best niet meer te doen op de 14e!

Wil je weten wat dit geintje kost? Je bent maar een tientje kwijt en als je goed op het internet speurt, kun je vast wel ergens een vrijkaartje scoren. Onder andere hier en zeg dat je wilt meedingen. Of hou het promoteam goed in de gaten! Zij lopen rond met flyers en een beperkt aantal vrijkaartjes.

En wil je weten hoe laat je weer in je bedje met je (nieuwe) lover kan kruipen? Nou, het eindigt om 04.00, dus je hebt nog tijd zat voordat de zon op komt en kunt genieten van een romantische Valentijnsdag
En omdat ze iedereen willen laten weten hoe je zo'n pre-Valentijnsfeest viert, is de minimumleeftijd 16 jaar.
En wil je weten waar het is? In de grootste en beste club van Den Haag natuurlijk, die midden op het Spui te vinden is, midden in het centrum de AStA

3 opmerkingen

Vato is back! En win rozen of een romantisch, geheel verzorgd diner!
Artiest {SHOWLIST artist 21901, 78274}
rijen tot aan de BK? dat heb ik nog nooit gezien hoor :P