Partyflock

Lady Dana brengt geen ongeluk in Discotheek Qnation

 

Lady Dana brengt geen ongeluk in Discotheek Qnation

gepubliceerd door , op
Vrijdag de 13de is meestal een dag die een hoop mensen vaak liever snel voorbij zien gaan... Deze dag staat namelijk bekend als ongeluksdag. Een dag waarin alles misgaat wat ook maar mis kan gaan.

Het is een dag waarbij je met een boog om de ladder van een glazenwasser heen loopt en zwarte katten probeert te ontwijken. Een dag om in je bed te blijven liggen, absoluut geen paraplu in huis op te steken en om 4x goed te kijken voordat je oversteekt. Tenminste, als je bijgelovig bent.

Uiteraard zijn de echte partyanimals niet bang voor ongeluk op deze dag. Iedereen met genoeg lef kan op vrijdag 13 februari terecht in Q-Nation, Breda. Zoals elke avond wordt ook dit weer een avondje heerlijk knallen. En Q-Nation pakt in samenwerking met Hardist extra uit.

Want op Early Que's zal niemand minder dan Lady Dana het publiek verblijden met een heerlijk set Early Hardcore. Lady Dana begon in 1993 met het draaien van hardcore. Vorig jaar vierde ze haar 15 jarige jubileum. Ze is al jaren lang “The queen of the harder styles”. Beginnend met hardcore veranderde haar draaistijl richting de hardstyle. Maar voor Early Que's haalt ze haar oude platen graag uit de kast.
Early Que's staat voor een geweldige avondje ouderwets gas geven. Een concept dat ons terug brengt naar die goede ouwe tijd, vol met early rave, oldschool en hardcore.
Met residents Ricky M & Thomazz, en niemand minder dan Lady Xsesis is het plaatje compleet.

Word je toch zenuwachtig bij de gedachte om op vrijdag de 13de je bed uit te komen?
Zet je bijgelovigheid aan de kant en maak je klaar voor een knallende avond. Een geluk bij een ongeluk: om 00.01 is het alweer de 14de.

Geen ongeluksdag in februari, maar een feestje in Q-Nation, wat je niet snel zult vergeten...

7 opmerkingen

lady dana hc, beter lekker early hs setje van de vrouw in kwestie :cheer:
Lady Dana & Hardist :respect:
nieuwe Friday 13th film komt dan uit :D
Uitspraak van Oanus op vrijdag 6 februari 2009 om 11:40:
nieuwe Friday 13th film komt dan uit :D

His.­Name.­Was.­Jason.­30.­Years.­of.­Friday.­the.­13th.­2009.­DVDRip.­XviD-DOMiNO die bedoel je? :P

Zal wel leuk feestje worden denk ik :)
laatste aanpassing