Partyflock
 
­ Nederland

Rauw

anoniem gepubliceerd op
Rauw staat op springen in het Valentijns weekend met een internationale droom line up from hell die maar zelden in Nederland voor elkaar gebokst kan worden. Resident Joost van Bellen zit voor een mode klusje in New York, dus als de kat van huis is.... Rauw heeft alles op alles gezet om deze jubilerende disco dinosaurus te vergeten voor een keertje.

Op beide nachten staat uit Munchen de top live act Zombie Nation Duitsland. Zombie Nation maakt snoei goeie elektronische post electro, rauw en vuig, zoals het hoort te zijn. Zijn album staat op uitkomen, en wordt door de weinigen die het gehoord hebben al getipt als de sensatie van het jaar. Zijn hit Forza wordt al een tijdje grijs gedraaid op Rauw en door de betere buitenalndse ster dj’s als Soulwax 2 ManyDJ’s, Erol Alkan, Boys Noize en vele anderen.

De nachten worden afgesloten door de Amerikaanse super ster Stretch Armstrong Verenigde Staten, vroeger bekend van zijn wereld beroemde hiphop radioshows en tours met onder andere Eminem, maar nu vooral hoge ogen scorend met zijn nieuwe stijl, die het best te omschrijven is als vlijmscherpe Ed Banger goes Fidget in een Obama overwinningsroes. Stretch draaide afgelopen jaar in juli op Rauw, en bleek de beste dj van het jaar te zijn, en dat is niet gelogen. Hoogtijd dus om meneer Armstrong weer naar Nederland te halen.

In Amsterdam staan als indraaiers Sven Prinsen & Tettero hun debuut te maken op rauw, gevolgd door de Franse dj genie Brodinski Frankrijk, superieur cool! Brodinski is protegee van onder andere Tiga, en is naast piep jong en rete knap ook nog eens een van de allerbest dj’s van het moment.

In de SexMachine zaal wordt het smerige opzwepende geluid verzorgd door resident en host Wannabe A Star, met als speciale gasten Guerilla Speakerz en uit Londen Seb Chew en Leo Greenslade] beter bekend als YoYo! YoYo is een van de hotste club avonden van Londen, waar alles gebaseerd op nummers met het woord YO erin heeft gezorgd voor de meest rare en hippe combinaties van muziek. En het is onder Rauw artiesten en andere super sterren een bekend geheim: als je in Londen bent ga je even een onaangekondigde set doen bij YoYo. Zo stonde Atrak, Justice, Mark Ronson en vele anderen daar al eens achter de draaitafels. En voor de mensen die van roddelen houden: Lily Allen is vaste bezoeker en heeft een onstuimige liefdes relatie met een van de twee YoYo mannen.

In Utrecht wordt het spits afgebeten door vice resident dj’s The Walk & Rogerseventytwo, die op de eerste editie in januari het dak er al weergaloos af kregen op Rauw!

Niet te missen deze aflevering dus!

1 opmerking