Partyflock

Early Bird Extrema Outdoor zondag van start

Early Bird Extrema Outdoor zondag van start

gepubliceerd door , op
Voor de vroege beslissers gaat aanstaande zondag 1 februari alweer de Extrema Outdoor 2009 2009 Limited Edition Early Bird van start. Tijdens deze actie kan men voordelig kaarten bemachtigen voor het immens populaire dancefestival Extrema Outdoor 2009 dat dit jaar alweer voor de veertiende keer plaatsvindt aan het recreatiemeer Aquabest bij Eindhoven op zaterdag 18 juli.

Alleen de vroege vogels die hun tickets nu al aanschaffen krijgen een Early Bird-pakket ter waarde van 25,95 met daarin allereerst een exclusieve, vernieuwde Extrema Outdoor 2009-tas. Daarbij worden die Early Birders in stijl ontvangen op het festival, want deze zullen worden verwelkomd in Riccos Village om daar in mediterrane sferen met hun gratis dikke Sangria-cocktail de festivaldag top te beginnen. Ook verloot organisatie Extrema onder de vroege beslissers maar liefst 100 reizen voor 2 personen naar Solar Weekend 2009! Tickets voor de Extrema Outdoor 2009 Early Bird-actie kosten 57,50 per stuk en er zijn er in totaal maar 3000 beschikbaar.

Het zal je niet ontgaan zijn: het jaarthema van Extremain 2009 is GIVE. Vandaar dat de organisatie naast het geven van bovengenoemde cadeaus ook 1,- per verkochte Early Bird-ticket schenkt aan een project dat kansarme jongeren ondersteunt. Extrema overweegt verschillende projecten, maar zo'n beslissing maak je natuurlijk samen! Daarom nodigt Extrema iedereen met geschikte suggesties hiervoor uit om deze te mailen naar de dance-promotor via give@extrema.nl.

De voorverkoop van Extrema Outdoor 2009 2009 wordt ook dit jaar verzorgd door Timoco. Online geschiedt dat via Extrema-outdoor.com en ook zijn er weer Timoco-kaarten te verkrijgen via alle BelCompany-filialen in Nederland. Extrema benadrukt het feit dat er nu al malafide ticketaanbieders op de online markt zijn en waarschuwt voor valse en doorgaans veel te dure kaarten!

2009 staat voor de organisatie in het teken van het jaarthema GIVE. Extrema wil hiermee mensen bewegen om meer te geven; aan elkaar, om elkaar. Het is geen nieuws dat er in de westerse wereld een enorm toenemende focus op materialisme heerst, maar volgens Extrema is het tijd om dat zwaartepunt te verschuiven en mensen te laten inzien dat er juist weer meer met elkaar in plaats van naast elkaar zou moeten worden geleefd. Pas dan ontstaan er de mooiste dingen.

Let op! Vorig jaar zijn er zonder een soortgelijke actie de eerste voorverkoopdag al 2307 verkocht voor Extrema Outdoor 2009! De Extrema Outdoor 2009 Early Bird Actie start zaterdagnacht om 0:00 uur.

Overigens zal ook Extremas zomerfestival Solar Weekend 2009 dit jaar voor het eerst een Early Bird Actie beleven en deze gaat vanaf 1 april 2009 los.

21 opmerkingen

Tickets voor de Extrema Outdoor 2009 Early Bird-actie kosten 57,50 per stuk

Nou,nou,nou... koopje! :no:
Extrema !!! zin in(H) word eerste keer
:no:
laatste aanpassing
Het raakt toch wel uitverkocht dus ze kunnen best 60 (incl fee & 1,- voor het goede doel) voor een kaartje vragen zullen ze gedacht hebben... Maar ik moet zeggen : na het zien van de dvd van afgelopen jaar is het geld ookwel waard:yes:
Ze moeten daar toch leren klok kijken.. ze zijn nu al te koop. :)
https://extrema.timoco.eu/
laatste aanpassing
Tickets zijn binnen :D
ik ga toch echt geen kaartje kopen voor een feest waarvan ik nog niet eens weet wat er geprogrammeerd staat, en zeker niet voor een tas en een cocktail,
SOOOOOOOLAAAAAAAAR!! :D
kaarten waren gister al tekoop !!
Uitspraak van Ron@ld ... op zaterdag 31 januari 2009 om 00:01:
Ze moeten daar toch leren klok kijken.. ze zijn nu al te koop.

Eigenlijk alleen voor de 'Extrema community' ;-)

Maar kaartjes zijn hier al binnen! :)
ja in gouda ook in the pocket..
:P
jep kaartje binnen:D
Uitspraak van r2ragent op zaterdag 31 januari 2009 om 00:30:
ik ga toch echt geen kaartje kopen voor een feest waarvan ik nog niet eens weet wat er geprogrammeerd staat

onzin, van feesten in deze catagorie weet je toch wel dat er een prima programma staat !
snel aanschaffen die shit :jaja:
Net de hond uitgelaten, moet met deze temperatuur nog even niet aan een festival op het strand denken :s
Jeeeeh Extrema here we come...kaartjes binnen :D
Hier ook voor het in mijn ogen beste outdoor festival :cheer:
Zijn er weer bij hoor :P
Uitspraak van RoHard op zondag 1 februari 2009 om 23:05:
Zijn er weer bij hoor

IK misschien ook