Er is een probleem opgetreden op de data-servers, onder andere fotosets van onze fotografen doen het momenteel niet.
Er wordt hard aan gewerkt!
Partyflock
 
­ Nederland

Believe
Gratis Sneakerz cd's

gepubliceerd door , op
Believe
29 januari 2009
Gratis Sneakerz cd voor elke 10e bezoeker gemixed door Youri Donatz en gehost door Mo MC. Dus wees er snel bij en grijp deze kans want op=op. Beiden staan 6 februari op Believe, so be there.

Ontvang nu één van de maar liefst 10 gloednieuwe gesigneerde Sneakerz cd's op Believe! Een nieuw concept, een nieuwe naam, kortom een nieuw feest. Een nieuw feest in hartje Amsterdam, namelijk in club Escape deLux. Een superstrakke en gezellige club boven de 'grote Escape' aan het Rembrandtplein. Let wel op: De ingang van deLux zit aan de achterkant!! van de Escape, namelijk aan Amstel 70. Check ook even Escape.nl voor een virtuele tour door de locatie.

De nieuwe Sneakerz cd is mede gemixed en gecompileerd door de master-believer dj/producer Youri Donatz en gehost door de populaire amsterdamse mc, Mo MC, welke ook act de présence zal geven op deze editie van Believe. Elke tiende bezoeker ontvangt een exemplaar van de cd dus wees er op tijd bij en grijp deze kans want op=op.

Met Youri Donatz heeft de organisatie meteen een serieuze headliner weten te boeken voor deze editie van Believe. Deze inmiddels zeer gerespecteerde dj/producer heeft al talloze releases en remixen op zijn naam staan. Denk hierbij aan 'That Chicago song', 'Freak untill you' en zijn remix voor Groovenatics' 'Bust a move'. Kijk voor meer info op www.colorswork.nl de site van zijn eigen label, Colorswork Recordings.

Naast Youri Donatz en Mo MC zijn er nog vijf ambitieuze dj's die maar al te graag willen doorbreken in de dancescene. Dat ze erbij horen zullen ze zeker gaan bewijzen op 6 februari. Zo zullen Mentega en Dennis Volpe de avond gaan beginnen met een altijd spectaculaire B2B houseset. Als de decks zijn opgewarmd zal Mike Lima het overnemen met zijn opzwepende en strakke Chicago sound. Bumpin' beats, sexy sounds en funky vocals! Vervolgens zal Youri Donatz het dak eraf gaan knallen met de vetste en nieuwste dancetracks van dit moment. Anderhalf uur dikke Sneakerz sound. Hierna is het de beurt aan respectievelijk NickieNonstop en Tom Datema om de avond tot een hoogtepunt te brengen met hun diepe, funky tech-house en swingende technobeats. Beiden zijn onder andere bekend van Studio 80.

Het tempo wordt naarmate de avond vordert langzaam opgeschroefd. Dus niet meer zes uur lang hetzelfde deuntje, melodietje en basslijntje, maar zes dj's met verschillende stijlen welke perfect op elkaar aan zullen sluiten. Stijlen die ook nog eens toegankelijk zullen zijn voor iedereen en waarbij je gegarandeerd niet stil kunt blijven staan.

7 opmerkingen

Leuk feestje lijkt me :D

Sneakerz cd valt me iets tegen, maar dat is al sinds de 2e eigenlijk:)
Succes met jullie feest Jes;)

(K)
Heb er zin in!! En zelf vind ik die Sneakerz cd dan weer top. Hij is 6 februari in ieder geval gratis!!! Voor alle believers: Check even www.believe-in-house.hyves.nl en word meteen lid!! Na afloop zullen foto's en video's op deze hyve geplaatst worden. CU @ BELIEVE
Dit wordt volgens mij een gezellig feestje waarbij t puur draait om de sfeer en muziek! Dus gezellige mensen en lekkere rollende beats! Is wat de organisatie zelf ook uitstraalt!
laatste aanpassing
 
Chille locatie, relaxte muziek, Ik kom wel ff langs :bounce: :cheer:
 
Dit gaat zeker en vast een gezellig feestje worden.. Liefhebbers van goede house komen deze avond aan hun trekken.. Bij deze organisatie staat de muziek en sfeer bovenaan... I'll be there.. ;-)
Klinkt BRUUT, dikke chicago-house en strakke techno. Ik haal m'n zondagse pak maar weer eens uit de kast op vrijdagavond!
GAS EROP BELIEVE IN HOUSE & TECHNO!!
tot vrijdag....
Ben benieuwd hoor Jess en Tijs :) Ga er zeker bij zijn :jaja: