Partyflock
 
­

No Excuse · De verwarrendste birthday party van Zeeland

gepubliceerd door , op
afbeelding No Excuse
FeestNo Excuse · Confused B-Dayz: 87 jaar verwarring
Datumvrijdag 30 januari 2009
LocatieHooizolder
Na 6 lange weken afwezigheid in de Hooizolder is het dan eindelijk tijd voor de aller-eerste party van Confused Events in 2009!

Deze birthday party is inmiddels een belangrijk jaarlijks evenement voor Confused Events, en is nu al weer het 4e jaar op een rij. In deze vier jaar heeft No Excuse bewezen elk jaar weer de vetste en meest verwarrende birthday party te zijn van Zeeland!
No Excuse is het verjaardag feest van de drie resident deejays van de organisatie: M-ystery, Blade en Demon die samen de leeftijd van 87 jaar bereiken, wat uiteraard gevierd moet worden! Deze avond staat voor gezelligheid, saamhorigheid en uiteraard heerlijke muziek! De avond zal worden opgebouwd met 45 min Belgian Beats / French-Tek met daarna een Hardstyle set. De belangrijkste stijlen van de avond zullen de Early Rave / Early Hardcore en Hardcore zijn, omdat dit toch het dichtste bij het hart ligt van de organisatie.

Normaal gesproken is de organisatie er niet zo een voorstander van om een grote ritst deejays op één avond te proppen, maar in de gedachte van de verwarring van de verjaardag vreugd leek het de mannen een leuke afwisseling dit toch maar eens wel te doen. Met deze editie wordt er extreem uitgepakt en zullen er 4 top hoofd acts zijn met daarnaast nog eens 14 dj's en één mc.

[img width=350]http://album.partyflock.nl/58675587.jpg?nocache;57358511[/img]{non-image link}

Deze avond zal vol staan met heerlijke battles tussen deejays zoals Evil Activities en Tha Playah en een speciale early hardcore / hardcore battle tussen Genius, Pat B en M-ystery. Als afsluiting zal er een grote battle tussen een groot deel van de nieuwe formatie: Zeeland Allstars United plaatsvinden!

­
­
Timetable

23.00 – 23.45 G-Swatt
23.45 – 00.45 Milo / Horus / Demon / Kaap
00.45 – 01.30 Reza / Blade / Mike
01.30 – 02.30 Genius / Pat B / M-ystery
02.30 – 04.00 Evil Activities & Tha Playah
04.00 – 05.00 B!zar / Loudnezz / Djexunz / Tera-pi / Tha Nouky
­
­

Verloting Zuid-Holland en Noord-Brabant

De vetste b-day party van Zeeland: No Excuse deelt alvast wat cadeautjes uit om zo de mensen uit Zuid-Holland en Noord-Brabant ook eens mee te laten maken hoe gezellig het is in Zeeland en hoe kicke de party’s zijn!
Confused Events verloot voor hun b-day party: No Excuse voor de provincies Zuid-Holland en Noord-Brabant 15 gastenlijst plaatsen per provincie voor de dames en 5 gastenlijst plaatsen per provincie voor de heren.

Wat moet je doen?!
Het enige wat je hier voor moet doen is een mailtje sturen naar dennis@confused-events.nl met als subject: No Excuse p.f. Aktie

Stuur als bijlage een kopie van je legitimatie / paspoort / rijbewijs of uitreksel van het gemeenteregister
(als bewijs dat je ook daadwerkelijk uit deze provincie komt).
Zet in de mail zelf een link naar je partyflock profiel of vermeld je partyflock ‘’nickname’’
Op deze manier doe je dan automatisch mee met de verloting!

De winnaars zullen uiterlijk maandag 26 januari bericht krijgen doormiddel van een e-mail en een privé bericht op partyflock.
Busdienst

Er zal wederom een bus van 20 personen gaan rijden volgens de zaterdag route van de discotheek. Mochten er grotere groepen zijn die van plan zijn met de bus te gaan, geef dit dan even door aan de organisatie via dennis@confused-events.nl . Zo kan er voor worden gezorgd dat er geen mensen zullen blijven staan omdat de bus vol is.
­

Voor meer informatie:
www.confused-events.nl // www.dehooizolder.nl // [flock=2541]{element is niet toegankelijk}

12 opmerkingen

 
En Utrecht dan?
Uitspraak van actief op donderdag 22 januari 2009 om 15:17:
En Utrecht dan?

Wie weet wordt er wel een uitzondering gemaakt omdat je van nog verder weg komt dan.... you can allways try ;)
dennis ik werk in Den Helder dus buiten de provincie :P hahahahhaha
Wordt weer een zooitje volgende week :woop:

Gezelliggggg 8)
De vetste b-day party van Zeeland: No Excuse deelt alvast wat cadeautjes uit om zo de mensen uit Zuid-Holland en Noord-Brabant ook eens mee te laten maken hoe gezellig het is in Zeeland en hoe kicke de party’s zijn!
Confused Events verloot voor hun b-day party: No Excuse voor de provincies Zuid-Holland en Noord-Brabant 15 gastenlijst plaatsen per provincie voor de dames en 5 gastenlijst plaatsen per provincie voor de heren.­


En zutphen dan????????????
Voor degene die hun eigen hadden aangemeld voor de verloting, kunnen jullie a.­u.­b.­ nog een keer de mail versturen ter bevestiging.­

De pc waar alle mail van het bedrijf op binnenkomt is vandaag opnieuw geinstalleerd, echter is er iets mis gegaan met het overplaatsen van de mail gegevens.­

Met vriendelijke groet.­

Confused Events