Partyflock
 
­ Nederland

Kinky on the Beach
Trancemasters are you ready?

gepubliceerd door , op
Eindelijk weer een kinky feestje waar menigeen halsreikend naar uit heeft gekeken. Na terug te kijken op de zeer succesvolle editie afgelopen december te Organza wijken John en Yvonne weer terug naar de meest geschikte locatie voor een kinky feest van dit formaat. Condor City is anders, echt western met alles erop en eraan. Dit in combinatie met het beste licht en geluid, dj’s acts, lasers, kooien en alles wat je kinky hartje maar kan wensen, samen met meer dan 800 andere kinkyminded people in twee superspannende area’s welke je nog lang bij zullen blijven.

Niemand minder dan o.a. Mike S, Ko-c, Miss J, DieVito, Maliqe, Robbert Ladiges, Ed Mission, Alberto V & Mitch B zullen alles uit de kast trekken voor een avond die je nog lang bij zal blijven. Deze editie wordt weer groots maar wel met de huiskamergezelligheid die je gewend bent. Er zijn echt nog slechts een paar kaarten voorhanden en ze hanteren een strikt vol=vol beleid om de gezelligheid te garanderen. En geen mannen alleen
Wees op tijd en voorkom teleurstelling door op tijd je kaartjes in huis te hebben. De laatste 10% zijn nu in de verkoop op www.kinkyonthebeach.nl

Kinky On The Beach After party zal gehouden worden bij Club Organza, de beste afterclub van Europa zondag 8 februari. Vanaf 06.00 uur. Op vertoon van een bandje van Kinky On The Beach krijg je korting op de entree.

Op 23 Mei bestaat Kinky On The Beach drie jaar. Dit feest zal gehouden worden in club Organza. Met een line-up om van te smullen DJ Ko-c, Miss J, Michael Dieters, Erik de Koning, Tony Da Groove, InnerG, Maurizio, Mitch B. Het vorige feest in de Organza was binnen drie weken uitverkocht, dus schrijf de datum in je agenda: 23 Mei. Meld het feest op je Partyflockagenda en maak kans op vrijkaarten.

JDV-Event is er klaar voor, jullie ook?

8 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
ik ben er klaar voor :):)
 
damnnnn dat wordt natuurlijk weer zo een vervelend feest
dat mijn dansschoenen niet naar huis willen ;) :lol:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 20 januari 2009 om 13:23:
dat mijn dansschoenen niet naar huis willen

Tjeetje heb jij ook altijd van die vervelende schoenen :lol:
"Trancemasters are you ready?"
To RUMBLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!! :bounce: :cheer:
Uitspraak van dj ko-c op dinsdag 20 januari 2009 om 11:21:
ik ben er klaar voor

ik denk dat iedereen er klaar voor is staan te popellen :bounce: :bounce:
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 20 januari 2009 om 13:23:
dat mijn dansschoenen niet naar huis willen

zullen wij julie dan deze keer naar huis brengen;)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van maupy op woensdag 21 januari 2009 om 11:03:
zullen wij julie dan deze keer naar huis brengen

En zoniet, rijden er altijd nog taxi's ;)
laatste aanpassing