Partyflock
 
­ Nederland

5 Jaar Dommelsch TWSTd dj contest:

gepubliceerd door , op
De grootste wedstrijd voor dj talent viert zijn jubileum op vrijdag 16 januari in de vorm van 'De Grote Finale' in Melkweg. In de schijnwerpers van The Max staan de vier finalisten: Mind01, Kevin Arnemann, duo Teatro Kultka en Lucatone & Olivier Weiter. Zij brengen het jaar dat 80 rondes en 160 deelnemers telt tot een muzikaal hoogtepunt. Er wordt een jury- en een publieksprijs toegekend en naast vier finalisten zullen Jasper Wolff, de publiekswinnaar van 2008, en Stacey Pullen hun opwachting maken. Finalisten betraden tot 2007 de Paradiso met knikkende knieën, maar sinds 2008 is de verbouwde Melkweg de arena waar publiek en jury beslissen wie zich nationaal dj talent van het jaar mag noemen.

Stacey Pullen 'Ambassador of quality music'
De uit Detroit afkomstige dj Stacey Pullen is de speciale gast op het jubileum feest. Stacey behoort samen met Carl Craig en Kenny Larkin tot de tweede golf van producers uit de Detroitse techno. Hij groeide op met Detroit's legendary Three: Derrick May, Juan Atkins en Kevin Saunderson. Zijn eerste release was dan ook op Derrick May's label: Fragile. Onder pseudoniemen als Black Odyssey, Kosmic Messenger, Bango en Silent Phase bracht hij in de jaren negentig tal van platen uit, hoogtepunt was "The Collected Works Of Kosmic Messenger".

Prijzen
De producerende finalisten maken kans hun eigen werk aan te scherpen want de jurywinnaar krijgt een cursus Electronic Music Production aan het SAE t.w.v. 2.200 euro. Hiernaast mogen publieks en jurywinnaar zich verheugen op een serie gigs, op toonaangevende festivals en podia. Eerder draaiden winnende DJ's bijvoorbeeld al op TWSTd QNSDY, Awakenings, Rockit Open Air, 3FM, 013 in Tilburg, Mezz in Breda en Club Rembrandt in Eindhoven.

Jury panel
Een vakjury verrassen die alle fouten zelf al eens gemaakt heeft zal niet gemakkelijk worden. Het gevreesde panel bestaat uit Cliff de L'isle (FCA, Free Your Mind), Maarten van Beusekom (booker Awakenings), Hidde Pluymert (programmeur Melkweg), Kim de Jong (Krafty management), Dennis Luts (voormalig Dance Valley / TWSTd), JP (DJ/Producer), Eric van den Bogaard (hoofdredacteur DJ Broadcast), Rakesh Sharma (agent Anna Agency), Eric van der Kwast (Sneakerz Muzik / 1Management) en Martijn Mischgofsky (TWSTd).

Meedoen!
Vorig jaar was Jasper Wolff de onbetwiste lieveling van het publiek. De jongste winnaar noch toe heeft een bijzonder volwassen sound en zal een support set doen voor zijn nieuwe collega´s. Zou jij ook in de voetstappen willen treden van winnaars als Jasper, Wouter de Moor of Jamie Lie A Kwie die met hun eigen sound velen optredens tot een succes brachten? Meld je snel aan voor de voorrondes van 2009 die al zijn begonnen in DJ Café TWSTd. Surf naar www.twstd.nl voor meer info.

4 opmerkingen

Good bizzy TWSTD!

Keep it going...