Partyflock
 
­ Nederland

Stuk!
Gaat de wereld echt Stuk?

gepubliceerd door , op
Stuk!
13 januari 2009
De straten zijn leeg op een paar vluchtende, gillende huismoeders na... Huisdieren liggen onder de bank met de pootjes over de oren, sommigen piepend, sommigen stil. Om het half uur klinkt het nationaal alarm. Beangstigend... Mensen verschuilen zich in kelders, allemaal wachtend op de dag des oordeels. 31 januari 2009. Het gekste, lijpste, geilste en meest verneukeratieve feest keert terug naar haar Rootz!

Na het afbreken van ‘De Naturel’ op het zwarte pad van Scheveningen en het ‘The City is Yours’ festival (2008) is nu de Grote Markt van Den Haag wederom aan de beurt. Pas net weer hersteld van de schade van vorig jaar verleend Grandcafe The Rootz onderdak aan het circo loco van Den Haag. Clowns en acrobaten (noem geen namen) worden hier opgewonden van... Vakkenvullers en Jack Russel Terriers weten zich geen houding meer te geven en de moeder van Mano is haar dansschoenen al weer aan het oppoetsen!

De meest gestoorde acts van Den Haag en omstreken komen weer bij elkaar om het Fidgetelectrominimaltechnokrautrockpostpunk-achtige geluid van stuk te bepalen! Deze vaste namen als Henny Houseman & The Manager, Rafael van de Kaert, MC Binky Toy, Book a Scheet en Krentenvøller mogen waarschijnlijk vanaf februari 2009 niet meer uitgesproken worden in Den Haag. Natte Nelis & Linke Laaf-E, die bekend staan om hun verschrikkelijk hoge sexappeal en de stinkende dj booth, komen de lucht weer vervuilen ondanks hun 070 verbod. Stichting Zonnebloem is ook benaderd omdat een prijs is gewonnen met de langste, op wodka groeiende, zonnebloem van West Europa.

En dan nog niet gesproken over Error en de Man met de Snor, nog nooit het daglicht gezien en waarschijnlijk zien ze op 31 januari ook voor het eerst mensen van het onzijdig geslacht, maar dat konden wij ze niet beloven... Kortom, zet je pruik op of trek je opa's lederhosen aan en kom dit lijpe zooitje aanschouwen! Neem je munten verzameling mee of keer je spaarpot om want voor 40 dubbeltjes ben je binnen…

Post Scrotum... MC Binky Toy is net 12 geworden dus mag nog steeds niet zonder voogd optreden. Hier is Stuk, aangezien de rest van de crew allemaal randdebielen zijn en zelfs een hamster nog niet 2 weken in leven kunnen houden, nog naar op zoek! Er is geen cv benodigd maar je moet wel cosmetisch mooi zijn en bestendig zijn tegen de welbekende spasmes van deze kleine vrouwen verslinder!

6 opmerkingen

Een ding en een dansje doen @ Stuk!.. :cheer: :|

Wh00p! :o
laatste aanpassing
Dat word NOOIT MEER NAAR HUIS !!!! :D
of kruipend ?
dat word weer gekkehuis mensen

(HELEMAAL STUKGEDANST);)
laatste aanpassing
Werkzaam bij Gem
Wat een feest, wat een line-up!

ik ben er bij!
Artiest {SHOWLIST artist 3190, 98424}
en het toilet is gratis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nog een reden om toiletpapier mee te nemen!!