Partyflock
 
­ Nederland

Rauw @ klinch

anoniem gepubliceerd op
Rauw @ klinch
30 december 2008
2009 is het jaar dat Joost van Bellen,de resident dj, host en programmeur van Rauw zijn 25 jaar als dj in gaat. Een normaal mens zou pas na die 25 jaar het groots gaan vieren, maar niet Van Bellen: "Ik hou niet van terug kijken, maar loop liever op de zaken vooruit!". Dus in 2009 valt er nog heel wat te vieren voor deze veteraan en zelf uitgeroepen disco dinosauriër.

Over al die plannen kunnen we nog niet veel los laten, maar vanaf de zomer 2009 is het 100% zeker bal. De kick off van dit jubel jaar vindt plaat op het eerste Rauw weekend van 2009. Tel erbij op dat Van Bellen jarig is en misschien wel de Amsterdammer van het Jaar (Parool) is geworden (bekendmaking 4 januari) en het feest is bijna compleet. Want er staan ook nog anderen te popelen van ongeduld om deze nachten tot hele bijzondere te maken.

In de Melkweg draait Van Bellen een solo monster set in de grote zaal, met alleen een optreden van de IJslandse band Steedlord als plas pauze voor de muziek marathon van de éminence grise van de dance scene. Steedlord maakt vrolijke en idiote electro pop en is al jaren de allerbest geklede band ter wereld. Steedlord toerde onder andere met vriendjes Chromeo en zijn nog maar nauwelijks in Nederland te bewonderen geweest. Een band die je minstens 1 keer in je leven gezien moet hebben, super cool. De Oude Zaal wordt gehost door Rauw dochtertje Little Sexmachine, alwaar dj en host Wannabeastar de scepter voert. Naast haar draait de geweldige Mr. Wix een mix van baile funk, baltimore, innoverende hiphop, en ranzige booty en nog veel meer. Live staat het duo Sweat.X uit Kaapstad Zuid Afrika op het toneel, de een blanke vla en de ander chocolade vla kleurig, maken zij muziek die niet in een hokje te stoppen valt, opzwepend, electronisch en vol van Afrikaanse invloeden.

In Tivoli wordt alles op 1 grote hoop gegooid, feestvarken Van Bellen is er natuurlijk, maar ook Steedlord, Sweat.X, Wannabe A Star en Van Bellen's vriendjes The DiscTwins featuring Sanyi & Paul Everready en The Walk & Rogerseventytwo. Kortom: 2 nachten feest om een heel speciaal jaar in te luiden.

2 opmerkingen

De dance scene begint een oude sok te worden ;-) De laatste tijd vliegen de jubilea je om de oren!
Uitspraak van Blutz² op woensdag 31 december 2008 om 09:19:
De dance scene begint een oude sok te worden De laatste tijd vliegen de jubilea je om de oren!

Indeed