Partyflock
 
­ Nederland

Een verrassend en veelzijdig heden ‘with an Exceptionnel Touch’

gepubliceerd door , op
“An Exceptionnel Touch”… een sensueel feest in een ver verleden en in een absoluut unieke omgeving die je raakt! Feestvieren in een ver verleden: 30 meter ondergronds, in de versteende fauna van het Zuid-Limburgse krijt. Daar waar 120 miljoen jaar geleden nog een ondiepe tropische zee spoelde, wordt heden onder het Zuid-Limburgse Heuvelland een uniek evenement georganiseerd dat zich kenmerkt door hoge kwaliteit…..’An Exceptionnel Touch’.

De Cave is een sfeervol ingerichte mergelgrot in het Zuid Limburgse Heuvelland, gesitueerd in de ‘tuin van Maastricht’ en bestaat uit meerdere ruimtes. Door de ruim 4.000 fonkelende kaarsen wordt er een zeer intiem en unieke sfeer gecreëerd die je niet snel zal vergeten!

Zaterdag 28 maart 2009 presenteert Exceptionnel in samenwerking met Touch Events een héél bijzonder warm en sensueel feest ‘An Exceptionnel Touch’ op één van de mooiste locaties van de Benelux! De ondergrondse wereld van Maastricht is geen door de natuur gevormd grottenstelsel, maar een door mensenhanden gemaakt labyrint van mijngangen in een oeroude laag zachte kalksteen. Het labyrint onder de St.Pietersberg telt 20.000 ingangen met een totale lengte van wél 200 kilometer. Verdwalen is dus een koud kunstje…. Op ruim dertig meter ondergronds gaan wij dus iets spectaculairs doen in de Euregio én zal dit hoog kwalitatieve erotisch dance feest op een bijzondere wijze worden neergezet!

Die nacht zal in het teken staan van stout, trendy, sensueel en vol verrassingen in alle vormen en maten! De ‘Caves’ bij Maastricht zullen het decor vormen voor één van de mooiste party’s uit de historie van Exceptionnel waarbij verleiden en dansen centraal staan in een labyrint met vele uithoeken en ondergrondse gangen. Laat je verrassen door pure klasse en allure vanuit het diepste geheim van de aarde.

Zoals men gewend is bij Exceptionnel en Touch Events is er gekozen voor een full white sexy en stijlvolle dresscode. Voeg daar een fabulous line-up aan toe met o.a. MEM, Mike S, Melvin, Santito, Ko-c, San, Ruben Vitalis, Maliqe, Mathon, Krizz, Ivano en Live: Mai die zullen zorgen voor de nodige ‘underground’ beats op het mooiste feest van het jaar!



Een lekker lang weekendje Maastricht
De Limburgse Maasstad is onlangs genomineerd tot de aantrekkelijkste historische stad van Nederland voor een onbezorgd weekendje vertoeven! Maastricht wordt geroemd om zijn kronkelende steegjes en onontdekte pleinen, verstopte culinaire verrassingen en culturele geheimen vol met verborgen parels. Een uniek party-weekend met je beste vrienden en/of gelijk gestemden! Naast de kaartverkoop kun je ook verschillende top-arrangementen boeken incl. hotelovernachting voor 1, 2 of zelfs 3 dagen tegen zeer gunstige tarieven (zie packages op de speciale website).

Exceptionnel beschikt o.a. over een prachtig 3 sterren-plus hotel dat gelegen is op steenworp afstand direct tegenover de ingang van de Cave. Voor alle overige hotels in de nabije omgeving zal een speciale shuttle-service worden ingezet om de gasten op hun wenken te bedienen.
Er zullen maar een beperkt aantal kaarten verkocht worden om de intimiteit te garanderen. Dus….wacht niet te lang met reserveren als je dit uitzonderlijke feest niet wilt missen! Deze party is uitsluitend toegankelijk voor koppels en single dames! De eerste 50 female reserveringen hebben gratis toegang tot de party An Exceptionnel Touch.

Tickets zijn v.a. € 40,00 p/ stuk incl. entertainment, ice, fruits, candy and nice present. Meer informatie omtrent alle overige arrangementen en dresscode tref je aan op de speciale website: www.exceptionnel-touch.nl
Kado-tip!

13 opmerkingen

 
Gaan we bij zijn (Y)

We zijn benieuwd Britt en Nick ;)
laatste aanpassing
Wauw!!! Hier willen wij zeker wel heen, nog nooit in een grot geweest, Andy super orgineel, mijn complimenten (Y)
Uitspraak van *Indira* op maandag 22 december 2008 om 09:53:
Wauw!!! Hier willen wij zeker wel heen

Ziet er zeker sfeervol uit en werkt behoorlijk op de verbeelding :P
Als we niet op dezelfde datum ons Blutz event hadden gehad, waren we zeker even komen kijken Andy. Succes daar in het Limburgse!
 
wordt top !!
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Uitspraak van permanent verbannen op maandag 22 december 2008 om 14:12:
wordt top !!

Word helemaal geweldig!!!
Een exclusieve party !! We gaan er weer voor!!! alvast bedankt Exceptionnel en Touch events
Kijk, hier worden wij helemaal vrolijk van.
Nog 3 maanden....
Ik ken alleen maar Touch events en die staat garant voor superfeesten met respect dus ik laat me verrassen !!
 
hoge verwachtingen van iedereen, moet goed zijn denk ik,
Wij zijn er in iedergeval bij






X
 
DIT WORD ECHT TOP!!!!
EXCEPTIONNEL STAAT GARANT VOOR PERSOONLIJKE BENADERING EN ZEER EXCLUSIEVE FEESTEN DUS HET WORD ZEER ZEKER TOP
Bijna!!
Heb dr meer dan zin in...........(K)