Partyflock
 
­ Nederland

Op kerstavond warme latin kerstbeats in Kerkplein
Direct na het eindfeest van het Glazen Huis

gepubliceerd door , op
Afgelopen vrijdag 19 december starte de jaarlijkse 3FM Serious Request actie, dit jaar vanuit Breda. Vijf dagen later, kerstavond 24 december, stappen 3FM dj¹s Paul Rabbering, Coen Swijnenberg en Giel Beelen hongerig maar voldaan het Glazen Huis in Breda weer uit, om zich te verenigen met vrienden, geliefden en bekenden en daarna een goed maal tot zich te nemen. Na het grote eindfeest, die woensdagavond op de Grote Markt (live op televisie), barst in Bar-Dancing Kerkplein het feest los, als Ricky Rivaro, BIGGI, JP Enfant, Yiva en Paul Veth het dak er afdraaien.

Traditiegetrouw opent Kerkplein op kerstavond haar deuren voor een mooi avondje stappen. Waar Eerste Kerstdag voor de meeste mensen de jaarlijkse verplichtingen met zich meebrengt en ook een dag later veel familiedinertjes worden afgewerkt, vormt kerstavond de ideale start van de donkere dagen voor Oud&Nieuw. Waar 24 december beter te beginnen dan in Kerkplein. Regionale helden BIGGI en Paul Veth draaien vanavond. Nieuw talent JP Enfant is aanwezig. Kerkplein-resident Yiva doet zijn ding. En ook de latin house trots van Nederland is aanwezig. Met Ricky Rivaro achter de draaitafels is succes verzekerd!

Inmiddels heeft Kerkplein een grote naam hoog te houden. Werkelijk iedere bekende dj heeft al in de populairste discotheek van Nederland (2006/2007) gedraaid en dan is het lastig om continu unieke events neer te zetten. Toch weet deze parel van Breda nog steeds te verrassen. Met spetterende flyerdesigns, haar gezellige en classy inrichting en altijd leuke verrassingen en optredens weet de nachtzaak van Breda ieder weekend weer duizenden stappers uit Breda en ver daar buiten te plezieren. Zo ook Kerstavond, wanneer de kerstengeltjes je verwelkomen en de gure en winterse kou buiten het alleen maar nog lekkerder maken om je binnen te verwarmen aan de latin beats van Ricky Rivaro!

Bar-Dancing Kerkplein opende in april 2003 haar deuren aan de Torenstraat in de binnenstad van Breda. Vanaf dag één kent de nachtzaak een grote en trouwe schare vaste gasten en trekt het met een standvastige programmering ook veel bezoekers van ver buiten Breda. Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag is Kerkplein geopend en ook voor speciale evenementen opent de discotheek regelmatig haar deuren. De muzikale stijl van Kerkplein laat zich het beste omschrijven als een populaire mix van TOP40 en groovy house. Daarnaast worden er ook dance events, stand-up comedy en Nederlandstalige avonden georganiseerd.

Kom kerstavond naar Kerkplein en geniet van de beste muziek, de mooiste mensen en de lekkerste stapervaring die je je maar kunt wensen. Tot Kerkplein!