Partyflock
 

Het Groningse Pand 48 gaat los met oud & nieuw

gepubliceerd door , op
Pand48, ook wel de housetempel van Groningen genoemd, heeft weer een mooi jaar achter de rug. Er waren in 2008 weer tal van mooie feesten als Te Smerig, Schmoov, Soulmates en Deeplay die tot diep in de nacht doorgingen. Er werden nieuwe succesvolle concepten gelanceerd: Stiletto, Frappand en 'Electro is niet dood'. Maar het hoogtepunt was natuurlijk het 4-jarig (48-maandig) bestaan afgelopen zomer. Pand48 is in 2008 definitief een vaste spot geworden voor dance-minded Groningen. Of er nou geborreld wordt met rustige deephouse op de achtergrond, of dat er tot diep in de nacht los gegaan wordt op de beats van (bekende) DJ's, het gebeurt allemaal in 't Pandje!

Om het jaar dan ook op passende wijze af te sluiten heeft Pand 48 voor een spetterend New Years Eve-feest gezorgd. In de nacht van 31 december op 1 januari zal het nieuwe jaar ingeluid worden met de grote Pand48 Housewarming 2009!

De naam van het feest geeft het al aan: we beginnen het nieuwe jaar onder het genot van een heerlijke portie kwaliteitshouse! Aan hokjes denken doen we niet. Alles kan de revue passeren, van house naar disco, van dikke classics tot de knallers van 2009, kortom van oud naar nieuw!

Om het muzikaal goede gevoel van 2008 mee te nemen naar 2009 staan er een aantal zeer speciale DJ’s op het programma. Als eerste TJ Kong, samen met Nuno dos Santos bekend van dé clubhit uit 2007, 'Mergin'. Ook zijn nieuwe plaat, Jesus Was A B-Boy lijkt een dikke hit te worden. Niet voor niets is deze knaller al weken achtereen te horen in Radio 538’s Dance Department en was hij onlangs nog Beatport World Wide Warning. TJ Kong draait al vele jaren mee in de dancescene en weet dus als geen ander (gouwe) oude tracks met het nieuwe te combineren. Verwacht van alles, maar in ieder geval kwaliteit van deze housekoning uit Eindhoven. Daarnaast zal ook Yaron Cohen zijn houseplaatjes te gehoren brengen. Als organisator van de succesvolle Deeplay avonden in de Nijmeegse club Inferno heeft hij al vele (internationaal) bekende Dj’s naar Nederland gehaald. DJ Broadcast riep hem onlangs nog uit tot de vertegenwoordiger van de nieuwe house generatie in Nederland. Deze jongen weet wat het housegevoel inhoud, met warme diepe klanken zal hij het Pand op zijn grondvesten doen schudden!

De Line-up wordt compleet gemaakt door Riso & Jay Christian. Als 'Housegenoten' zullen zij een knallende back 2 back set neerzetten. Riso, geroemd om zijn pompende deephouse sets, werd 2 jaar geleden al gekroond to beste student DJ van Groningen. Zijn edits van Depeche Mode's Enjoy the Silence en Blaze's Lovelee Dae zitten bij menig DJ in de platentas en momenteel werkt hij aan een remix voor Nuno en TJ Kong’s Mergin! Als resident van Pand48 is Jay Christian geen onbekende in Groningen. Met zijn warme soulvolle sound heeft hij al vele zalen plat gespeeld en dat zal deze keer zeker niet anders zijn. De combinatie van deze 2 Dj’s zal er zeker voor zorgen dat je met een dikke smile het nieuwe jaar in gaat!

Kortom: Housewarming 2009, in de nacht van woensdag 31 december op 1 januari (NYE) in Pand48, Schuitendiep 48, Groningen. Aanvang vanaf 00:30u. Kaarten verkrijgbaar bij locatie zelf voor € 12.50.

3 opmerkingen

verwijderd
ben dan ok in groningen alleen niet dit feest:nee:
Cazzo
Artiest Cazzo
ook wel de housetempel van Groningen genoemd,

laten we niet overdrijven....­
verwijderd
Uitspraak van Cazzo op zaterdag 20 december 2008 om 17:46:
ook wel de housetempel van Groningen genoemd,

laten we niet overdrijven....­

Pandje is wel de housetempel! :cheer: